Ik start vandaag de zondag met een kleine nieuwe rubriek: elke vierde zondag/eerste zondag van de maand deel ik de populairste/meest bekeken artikelen van de afgelopen weken. Welke artikelen waren het ‘leukst’, ‘interessants’ of leverde controversie op? Ik ben benieuwd! Eigenlijk is dit artikel een ‘your this months favourites’, haha! Kijk wat je de afgelopen weken wellicht hebt gemist of waar Elisejoanne.nl haar pageviews op behaalt.

Als ik heel fair kijk, dan zijn de drie populairste artikelen van deze maand weer állemaal persoonlijke artikelen. Mijn Ewp’s van deze maand staan bezetten wederom de vier eerste posities. Maar daarna zijn drie zeer verschillende artikelen te zien! De categorieën Persoonlijk, LifestyleFashion komen deze keer als beste uit de bus.

♥Persoonlijk

IMG_4925

Nee, geen babynieuws dit keer! Dat had ik deze maand ook niet perse verwacht, wat ik sowieso niet had verwacht was hoe populair de brief aan mijn jongere zelf uiteindelijk werd. Ik plaatste het expres op een zaterdag (rustige dag, iedereen doet zijn dingetje in huis) maar de views bleven maar komen. Bijzonder, zeer bijzonder. En uiteindelijk best een beetje eng! Want het is een héél persoonlijk artikel en ik had stiekem niet verwacht dat zoveel mensen het uiteindelijk zouden lezen, haha.

Je kan hier het artikel ‘Lieve Elise – brief aan mijn jongere zelf‘ terug lezen.

♥Lifestyle

Action Shoplog Herfst 2015 Elisejoanne.nl

Tja, dat een Action shoplog het goed zou doen op Youtube daar ben ik al wel langer achter, maar ook mijn bezoekers via de site vonden dit een héél leuk artikel! Er zit namelijk best een discrepantie tussen wat er leuk gevonden wordt op Youtube en wat mijn bezoekers op de site graag zien. Youtube en de blog zijn twee héle verschillende werelden en dit wordt nog wel eens onderschat. Daarom plaats ik ook maar maximaal 2 video’s per week op de site want mijn focus ligt op de blog. Afijn, de Action shoplog waarin ik nieuwe items deelde voor onze woonkamer/slaapkamer/babykamer/kerstboom werd zeer gewaardeerd door beide kampen, hoera! Ik denk stiekem ook dat hij zo leuk werd bevonden omdat ik hier vrij ‘los’ ben en Bobbi nogal vaak in beeld komt, haha.

Je kan hier de video/het artikel van de Action shoplog terugkijken.

♥Fashion

DSC_3415

Nee, geen beauty artikel deze maand maar een fashion-artikel dat populair was! Dit artikel heeft deels te maken met zwangerschap want het is een Outfit of the Day waarin je nogal goed mijn baby-bump kan zien. Ik ben zelf heel blij met de foto’s die Boris van mij maakte in het bos tijdens onze wandeling. Ik vind mijzelf hier een mooie zwangere vrouw en dat is mij veel waard. Ik bewerk mijn foto’s ook alleen met licht, niet met photoshop dus randjes, vetbobbeltjes en ondergoed zal je bij mij altijd blijven zien. Ik ben ook maar een normale vrouw met oneffenheden en daar schaam ik mij allerminst voor. Opmerkelijk dat sommige bezoekers en likers via Social Media het van míj opmerkelijk vonden dat ik het niet weg had ‘gehaald’, die oneffenheden. Want dat zijn ze gewend bij andere bloggers. Vreemd, heel vreemd. Is dat de norm, perfectie? Niet mijn kopje thee, niet mijn gang van zaken.

Kijk hier mijn Outfit of the Day – Bumpy but Elegant & Comfy terug.

Dat waren de artikelen van deze maand! Het is een leuke nieuwe rubriek (zo zie ik in de statistieken en de comments) dus ik houd hem erin. Misschien door deze opmerkingen die ik er naderhand nog bij plaats, maak ik het hopelijk ook leuk om te lezen.

Fijne zondag en tot over een maandje! Ik denk stiekem al te weten welk artikel populair gaat zijn tegen die tijd… oeh, spannend he?

Liefs,

Elise Joanne