IMG 4235 scaled - Genieten van die nazomerse dagen - tips voor BBQ dessert + winactie!

De zomer is officieel bijna voorbij, de scholen zijn weer begonnen en een enkeling komt nog terug van vakantie. De dagen worden weer korter, het weer wat minder warm en we komen weer uren op een dag te kort om alle bezigheden rond te breien. Maar dat wil niet zeggen dat we niet nog mogen genieten, zeker als het dan wel nog prachtig weer is. Zo lang als dat het kan nog genieten, van die na-zomerse dagen en avonden. En daar heb ik een tip voor mét een winactie!

IMG 4182 768x1024 - Genieten van die nazomerse dagen - tips voor BBQ dessert + winactie!

Ik leef voor die mooie dagen in september en oktober. Wanneer je nog naar buiten kan om zonnestralen te vangen maar wel het effect van die frisse neus al krijgt. Wij hebben de gehele zomer vrij veel de BBQ aangestoken, de gezelligheid die daarbij komt kijken vind ik echt heerlijk. De kinderen trouwens ook, het maakt niet uit wat er op dat ding werd gelegd; het ‘we gaan BBQ-en’ was al genoeg om ze enthousiast te krijgen. Nu vind ik het wat te fris om urenlang te BBQ-en maar alsnog gaat ‘ie zeker aan, alleen dan voor het dessert.

IMG 4217 scaled - Genieten van die nazomerse dagen - tips voor BBQ dessert + winactie!

Want wat is er nou leuker dan houten stokjes verzamelen, daar marshmallows aan rijgen, boven het vuur te hangen en daarna samen op te eten? Die gezelligheid alleen al! Lekker oldskool samen op een vuurtje marshmellows roosters. Ik deed dat vroeger als kind op kamp al, heel leuk om dit zo samen met mijn eigen kinderen te doen. Ik moet bekennen dat er meer marshmallows zó de monden in zijn gegaan dan geroosterd maar dat is iets met leeftijd en geduld, haha.

IMG 4291 scaled - Genieten van die nazomerse dagen - tips voor BBQ dessert + winactie!

De marshmallows die wij eten zijn van Frisia, die verkopen de lekkerste versies want die hebben een vanillesmaak, zo krijg je lekker zoete en smaakvolle marshmallows. Frisia wil de wereld minder bitter maken, alles door een roze bril zien en ze starten bij hun eigen marshmallows! Trouwens, mocht je binnenkort een traktatie maken voor de verjaardag van een van je kinderen, met marshmallows en spekjes kan je echt veel verschillende dingen maken. Check de traktatie tips van Frisia.

IMG 4259 scaled - Genieten van die nazomerse dagen - tips voor BBQ dessert + winactie!

Wil jij deze te gekke roze BBQ die wij op de foto’s gebruiken om onze marshmallows te roosten ook winnen? En een daarbij behorend marshmallow pakket van Frisia om dit soort momenten zelf te creëren? Of dat nou met vriendinnen of met je kinderen is, gezellig én lekker is het sowieso!

Wat moet je doen?

Op Instagram komt een foto met deze vrolijke roze BBQ. Laat daaronder een reactie achter dat je het pakket met de roze BBQ en de Frisia marshmallows wil winnen en met wie jij ze gaat roosteren! Volgende week krijgt de winnaar van mij een berichtje.

Liefs,

Elise Joanne

Foto’s Nienke in Beeld
Dit artikel betreft een samenwerking met Frisia