Lieve Bezoekers,

Even een kort berichtje op mijn afwezigheid te verklaren! Sinds deze week ben ik fulltime aan het werk. Dit moet simpelweg voor de nieuwe parttime baan die ik heb en dat zal nog 2,5 week zo zijn. Alle informatie die ik krijg, alle eerste indrukken die ik opdoe; het is ontzettend vermoeiend! Tel daarbij op dat het 36 graden is buiten (en 30+ graden in mijn trainingsruimte zónder airco) dan snap je het wel; ik ben niet toegekomen aan vooruit werken. In de avond plof ik op de bank en val ik rond half tien in slaap, ik ben gewoon erg moe aan het einde van de dag. Nog een artikel schrijven? Ik kan dan geen kwaliteit leveren en dat wil ik wel. De paar dagen voordat ik wist dat ik moest werken was ik gewoon erg druk én koos ik even voor mijzelf. Dat laatste was gewoon nodig! En soms mag dat.

Toch wilde ik eventjes wat van mijzelf laten horen want dat is het duidelijk wat jullie wél van mij kunnen verwachten de komende maand juli. Er zal even niet elke dag een artikel online komen, zo simpel is het. Ach, ik merk sowieso dat in de zomer het rustiger is op mijn (ieders..) site en met deze temperaturen al helemaal! En dat is ook helemaal prima.

Vanaf augustus werk ik wel mijn normale parttime uren dus dan kan je weer normaal verkeer verwachten, precies zoals ik het ook wil hebben.

Voor nu kan ik in ieder geval zeggen dat er zondag weer een artikel online komt en maandag natuurlijk mijn EWP zodat jullie mijn week een beetje kunnen bekijken. Tot dan in ieder geval! Ik wens jullie voor nu een heel fijn weekend toe! Ik ga héél erg genieten van mijn (welverdiende – vind ik..-) rust!

Liefs,

Elise Joanne