Fos - Elisejoanne.nl

Ja, daar ben ik weer met de nieuwste Elise’s Weekly Pictorama! Een tijdje niet online gekomen – zo’n drie maanden – maar het werd tijd om weer mijn week in foto’s te laten zien. Absoluut het meest populaire artikel van de week en ik vind ze ontzettend leuk om te maken. Afgelopen week kregen wij kraamvisite van Tim, was Boris jarig en besloot ik voor de eerste keer naar aquarobics te gaan. Fos slaapt nu sinds een week door (hoera!) en dat geeft een ander ritme. Een vreemde maar leuke week! Kijk je mee?

Lieve mensen, nogmaals, ik heb op dit moment nog niet een heel spannend leven. Langzaamaan ga ik weer naar events toe en ben ik meer aan het werk. Mijn ‘seizoen’ eindigt binnenkort dus pas vanaf september, als er weer nieuwe collecties uitkomen, zullen er meer events zijn waar ik naar toe kan en wil. Ik ben een vrouw, een moeder, een blogger. Verwacht ook dus geen spannende taferelen! Maar ik laat je zoals altijd wel veel foto’s zien.

Maandag

EWP #1 Juni 2016

EWP #1 Juni 2016

Op naar het consultatiebureau met Fossel. Zijn tweede prikje staat op de planning. Fos is enorm gegroeid sinds dat wij zijn reflux onder controle hebben, echt een flinke bink geworden! Was ook nodig, hij had wat in te halen.. Dat zal de komende tijd stabiliseren. Hij weegt nu 6,5 kilo en is al 62 centimeter! Enorme opluchting.. En het zit in de familie, haha.

EWP #1 Juni 2016

Mijn nieuwe laptop is binnen (HP)! Mijn ‘oude’ was alweer 2 jaar en dat is voor een blogger een hele lange tijd, haha. Hij was sloom en werkte niet goed genoeg meer. Deze is sneller en dat is wel zo fijn met videobewerkingen. Gekocht bij Coolblue trouwens, niet ontevreden over! Was de eerste keer en kreeg tips dat het daar goedkoper is vaak en zij een super service hebben. Niet gesponsord he, er staat het woord ‘gekocht’.

DSC_5742 (800x530)

Even samen lunchen! Op maandag is Boris vrij of werkt thuis dus dat is wel zo fijn. Aankomende vrijdag mijn eerste artikel over het afvallen of de pogingen daartoe in ieder geval.

IMG_5387 (640x800)

Eigenlijk is het een hele simpele dag en dat is erg prettig. Even een dutje doen met Bo <3.

DSC_5740 (800x530)

Gegrilde groente met couscous en drumsticks, lekker! En gezond, ook wel zo’n fijne combi.

Dinsdag

DSC_5980 (800x530)

Fos is gebadderd en lekker aan het slapen, tijd voor mij om even te werken.

EWP #1 Juni 2016

Mijn laatste #zwangerschapsdagboek video kwam online en heb daar hele lieve reacties op gekregen op Youtube. Het was een mooie tijd maar eentje die tot een natuurlijk einde kwam. Het is goed zo, tijd voor andere dingen. Ik zal zeker video’s over Fos blijven maken maar minder frequent en niet in een bepaalde serie. Wegens privacy vonden wij het belangrijk zelf verder te bepalen wanneer wij wat delen en hoe vaak.

DSC_5805 (800x530)

En mijn nieuwe tas van Smaak Amsterdam komt binnen, hoezee!

DSC_5820 (800x530)

Ik zocht al zó lang een kleiner tasje die ik crossbody kon dragen en had een aantal mooie gevonden afgelopen kerst maar ik strooi niet graag met veel geld. En ik vind SA een prachtig merk en wilde mijn volgende aankoop graag weer hiervan hebben. Deze had ik al een tijdje op het oog en aangezien die nú in de sale is (nog steeds!), en die sale bijna voorbij is, besloot ik hem toch te kopen. Enorm blij mee! Het is de Eva in de kleur taupe.

EWP #1 Juni 2016

Cadeautjes voor Fos!

EWP #1 Juni 2016

Even een stukje lopen, Fos is van de leg omdat hij nu doorslaapt en dus verandert zijn ritme. Gelukkig hebben wij een kind dat graag een routine er op na houdt, maar dan moet je wel uitvogelen wat de nieuwste routine dan is.. Duurt altijd een paar dagen en dan is het weer duidelijk. Dus maar even veel lopen om het tussen de voedingen te rekken.

EWP #1 Juni 2016

Daarna komt Tim op kraamvisite! Erg leuk om elkaar weer te zien, het was al eventjes geleden. Heel gezellig bijgekletst en leuke nieuwtjes uitgewisseld. Tim is een lieverd!

EWP #1 Juni 2016

Onze ‘guilty pleasure’.. Yum! Pesto recept kan je hier vinden!

Woensdag

EWP #1 Juni 2016

Fos is jarig! Hij is namelijk alweer drie maanden oud <3. Heb je ooit een mooier, leuker en schattiger ventje gezien? Haha <3

EWP #1 Juni 2016

Voor de rest is het een hele simpele dag, ik houd mij veel bezig met Fos om zijn nieuwe ritme te ontdekken. In de avond eten wij een nieuwe favoriet; spinaziepannenkoekjes met gerookte zalm en rucola! Boris maakt de pannenkoekjes, haha. Twee dingen die hij beter kan; dát en sushi maken. Dus ik laat dat graag aan hem over. Recept komt er door veel vraag op Snapchat binnenkort aan!

EWP #1 Juni 2016

Even een momentje voor mijzelf; ik besluit naar Aquarobics te gaan en een vriendinnetje wil mee! Het lijkt mij een leuke manier om bezig te zijn met ‘gezond doen’ en ik kan vrij weinig vanwege mijn knieën.

EWP #1 Juni 2016

Lekker weertje hoor! Shirtje met ananasjes is van een winkeltje in Harderwijk, Score10.

EWP #1 Juni 2016

Dit is trouwens mijn heilige graal; een shaping badpak van de H&M. Het is een grote slanke leugen als ik hem aan heb, haha! Héérlijk! Maar er komen ontzettend veel vrouwen van allerlei leeftijden en maten naar zo’n les, je hoeft je nergens druk om te maken. Maar zo houd ik alles binnenboord en voel ik mij ook nog een beetje okay in wat ik aan heb.

Ik kwam KAPOT terug van de les en heb een mega leuke tijd gehad, met een vriendin doen is sowieso een aanrader (super gezellig) maar alleen kan echt prima.

Donderdag

EWP #1 Juni 2016

Rondje lopen met Uk! Alle stormen, buien en halve orkanen met onweer misten Zwolle afgelopen week, nergens last van gehad!

EWP #1 Juni 2016

Werken en lunchen. Oh, en tussendoor PLL kijken omdat het kan.

IMG_5450 (640x640)

Persoonlijke pakketjes, ik houd ervan! Fans van Clinique onder mijn bezoekers? Ik ken hun systeem wel maar niet uit persoonlijke ervaring, ik heb op een mascara van Clinique na nog nooit iets getest van dit merk!

EWP #1 Juni 2016

Ik maak mij in de avond klaar om met Aranka te gaan eten, samen heerlijk sushi verorberen! Af en toe mag dat, het leven moet leuk blijven. En Aranka en ik zijn beide hele goede sushi-partners, haha.

EWP #1 Juni 2016

Knapperd!

EWP #1 Juni 2016

Té lekker..

Vrijdag

EWP #1 Juni 2016

Ja jongens, ik wandel wat af hoor, haha! Maar ik haal nóóit die verrekte 10.000 stappen..

EWP #1 Juni 2016

Nog steeds zó blij met de Mutsy kinderwagen, echt groot fan hiero.

EWP #1 Juni 2016

De vooruitzichten voor aankomende week, hoezee! Niet naar de week daarna kijken..

EWP #1 Juni 2016

Ik werk de hele dag aan kleine dingen, bel voornamelijk veel met Sanne van Laviesagista – naast handig ook énorm gezellig, haha) en ben eindelijk helemaal up to date met mijn mail. Poeh, het was een bende! Ik kook snel avondeten – Zalm met eiermie, spinazie, groene asperges en lente-ui – en maak mij klaar om weg te gaan.

EWP #1 Juni 2016

Want Boris en ik gaan naar een verjaardagsfeestje! Van Bob Dylan. Huh? Ja, echt. Hij en zijn vrienden + ouders zijn groot fan en vieren de beste man zijn verjaardag (75e) met liefde. Zaal afgehuurd, sprekers laten komen, bandje erbij etc. Bob Dylan is niet helemaal mijn ding (kuch..) maar ik steun graag de muziekvoorkeur van manlief. Vriendinnetje Lidia en haar man passen op. En Fos heeft weer heel de avond geslapen, precies zoals ‘moest’, haha. Maakt het ook fijner om weg te gaan, wetende dat je baby gewoon slaapt. Zij hebben Fos dus ook niet eens gezien, haha.

Zaterdag

IMG_5504

Even samen ontbijten voordat Boris vertrekt naar een Scheveningen met zijn voetbalteam. Ik ben dus alleen voor het eerst een hele nacht met Fos. Best een beetje spannend.. Boris doet altijd de laatste 11 uur voeding namelijk, ik slaap half naast hem vaak, haha.

EWP #1 Juni 2016

Kroelen met poesje <3.

EWP #1 Juni 2016

Daarna vertrek ik naar Hooghalen waar mijn ouders hun vakantiehuis hebben. Een hele fijne plek, zeker met mooi weer. Ik kom er altijd graag!

EWP #1 Juni 2016

Lekker kroelen met Max, de ‘baby’ van mijn ouders. Een heel lief beestje! Verder geen foto’s wegens privacy.

Ik kom thuis rond half 8 en leg Fos op bed. Ik pak even Boris zijn groeiboek erbij om dingetjes te vergelijken en die van Fos bij te houden. Om 11 uur geef ik Fos de fles en hij slaapt vrijwel meteen weer door tot half 7 de volgende ochtend. Oh, wat een zegening zeg dat hij nu doorslaapt.. Wij waren er zo aan toe! De wallen waren amper meer fatsoenlijk te bedekken hoor.

Zondag

EWP #1 Juni 2016

Fos werd wakker om half 7 en na een flesje en badder tijd slaapt hij heerlijk verder tot 9 uur naast mij in het grote bed. Ik kan wel úren naar hem kijken dan. En als hij wakker wordt, mij ziet en begint te lachen, dan huil ik altijd even een dikke traan van geluk. Het is zó’n lief kind, allemachtig wat een dotje. Die pretoogjes! Wij nemen een filmpje op voor Boris – voor Papa dus – want die is jarig! Boris is 27 jaar geworden, alweer richting de 30. Tijd vliegt!

EWP #1 Juni 2016

Terwijl Fos verder slaapt leg ik de kussens weer buiten. De tuinset is nieuw en ben er enorm blij mee! Staat heel goed op ons balkon en wij kunnen eindelijk fatsoenlijk zitten, haha.

IMG_5565

Boris komt thuis, wij vieren zijn verjaardag een beetje en hij krijgt zijn cadeautje (kaartjes voor de Robert Cray Band) en ik pak nog even wat zon.

Zo, dat was ’em voor deze week! Aankomende week is mijn planning nog niet helemaal duidelijk. Wel weet ik dat ik vriendinnetje Loes een keer zie voor thee, dat ik naar Amsterdam ga voor een belangrijke bespreking en dat ik Fos voor de allereerste keer moet ‘achterlaten’, het is een dingetje hoor jongens.. Dit weekend reizen we ook af naar Leiden voor de verjaardag van mijn nichtje die twee is geworden en zal aansluitend Boris zijn vakantie beginnen. Tussendoor zal ik nog een keer naar aquarobics gaan

Tot volgende week!

Liefs,

Elise Joanne