IMG 6892 2160x2880 1 scaled - De nieuwe accessoires op de kinderkamers én onze slaapkamer!

De roomtours van de kinderkamers én onze slaapkamer komt er echt aan, maar met dit artikel vast een sneak peak! Want ik heb voor alle drie de kamers prachtige items opgehangen en het staat echt geweldig, enorm blij mee. Dierenwereld voor Hazel, dinosaurussen voor Fos en voor ons een prachtige prent met vliegende vogels. Kijk je mee?

De items waar het om gaat zijn de posters van Posterlounge. En nee, dit is niet zomaar weer een toko die posters verkopen. Ik ben énorm blij met de prachtige exemplaren, vooral met de massief houten lijst die ik heb besteld bij elk van de posters. Niet alleen vind ik de posters zelf erg mooi, perfect passen bij elke kamer maar door die lijst maakt het enorm chique. En mocht je geïnteresseerd zijn en iets zien wat je aanspreekt? Onderaan kan je meedoen aan een winactie, ik mag namelijk twee keer €50,- weggeven aan twee volgers.

IMG 6855 2160x2880 1 scaled - De nieuwe accessoires op de kinderkamers én onze slaapkamer!
IMG 6864 2160x2880 1 scaled - De nieuwe accessoires op de kinderkamers én onze slaapkamer!
IMG 6857 2160x2880 1 scaled - De nieuwe accessoires op de kinderkamers én onze slaapkamer!
IMG 6858 2160x2880 1 scaled - De nieuwe accessoires op de kinderkamers én onze slaapkamer!

Slaapkamer van Hazel

Ik begin in de slaapkamer van Hazel, een ruimte waar ik met veel liefde aan heb gewerkt toen ze in mijn buik zat en na de verhuizing. De kamer is roze met marmer, hout en wit. Het behang met de cheeta’s maakt het helemaal af. Daar is nu de poster met dieren bijgekomen, uiteenlopend van flamingo’s tot olifanten, van gnoe’s tot – jawel – cheeta’s. Hij past hier perfect en Hazel weet elk dier al op te noemen. Dit is de poster Africa’s Wildlife (30 x 40 cm) met de houten lijst ‘loft’. Elk van de posters heeft dus deze lijst en ik raad hem aan. Geen standaard dingetje, geen standaard poster op deze manier.

IMG 6884 2160x2880 2 scaled - De nieuwe accessoires op de kinderkamers én onze slaapkamer!
IMG 6892 2160x2880 2 scaled - De nieuwe accessoires op de kinderkamers én onze slaapkamer!
IMG 6889 2160x2880 1 scaled - De nieuwe accessoires op de kinderkamers én onze slaapkamer!
IMG 6891 2160x2880 1 scaled - De nieuwe accessoires op de kinderkamers én onze slaapkamer!

Slaapkamer Fos

Dan de slaapkamer van Fos! Hier ook veel dieren uit de jungle, niet vreemd natuurlijk met het behang van een – jawel – jungle! Maar toch wilde ik hier niet een poster met dergelijke dieren, het behang is genoeg. Ik wilde een item die qua kleuren mooi zou staan bij de rest maar de invulling maakte mij minder uit. En toen kwam ik de ‘Dino ABC‘ (60 x 80 cm). Daar zijn er meerdere van, deze was perfect qua tinten. Fos is namelijk dól op dino’s en het stoort niet dat er verschillende thema’s in de kamer aanwezig zijn, het geheel vormt namelijk nog steeds een mooi geheel. Fos is er helemaal blij mee! En ik ook, helemaal in m’n nopjes.

IMG 6833 2880x2160 1 scaled - De nieuwe accessoires op de kinderkamers én onze slaapkamer!
IMG 6840 2160x2880 1 scaled - De nieuwe accessoires op de kinderkamers én onze slaapkamer!
IMG 6844 2880x2160 1 scaled - De nieuwe accessoires op de kinderkamers én onze slaapkamer!
IMG 6848 2880x2160 1 scaled - De nieuwe accessoires op de kinderkamers én onze slaapkamer!

Onze slaapkamer

Dan het pronkstuk, de poster waarom ik deze mooie samenwerking ben aangegaan. Ik wilde op de blauwe muur graag een mooi stuk hangen, maar wat? Denk niet dat omdat de muur blauw is en er een relatief druk behangetje naast geplaatst is dan je die muur vrij moet laten. Oh, het behang is inderdaad dezelfde als die van Hazel alleen in het blauw! More is soms echt more, niet less zoals het spreekwoord gaat. Maar, er moest wel iets komen wat een rustige eyecatcher zou zijn. Qua kleuren kalm en ook qua prent rustig. En toen zag ik de vogels, afgebeeld op een vrij witte lucht. Tezamen met de lijst was dat perfectie voor deze muur. Ik twijfelde nog over de grootte ervan, moest ik de grootste doen of toch niet? En ik ben héél blij dat ik dat wel heb gedaan! Ik wilde geen lullig exemplaar dat alsnog een beetje weg zou vallen, ik wilde hem pontificaal in het zich en muur vullend zonder dat het teveel zou zijn. Missie, in mijn opinie, zeer geslaagd. Dit is de poster ‘De vlucht‘ (130 x 100 cm) met ook hier weer de massief houten lijst ‘loft’.

Dit kinderkamers zijn echt helemaal af, die laat ik binnenkort in een uitgebreide roomtour per stuk zien. Nu de kinderen weer naar de opvang en school zijn ga ik hier – eindelijk! – tijd voor maken. Onze slaapkamer is bijna af, ik mis alleen nog een vloerkleed en een kast achter de spiegel. Die items komen binnenkort binnen en daarna is het tijd om foto’s te maken. Ik weet dat men deze kamer graag wil zien (ik wil hem na die lange en dure verbouwing zelf ook graag laten zien!) maar nog even geduld. Voor nu is dit een leuke sneak peak hoop ik? Ik ben in ieder geval in m’n nopjes!

Winactie

Wil je ook een muurtje in jouw huis verfraaien met een nieuw hangend exemplaar? Zo ja, doe dan mee met de winactie. Ik mag namelijk drie keer shoptegoed weggeven! Ik mag één keer €100,- shoptegoed weggeven en twee keer €50,- zodat jij naar wens kan winkelen bij Posterlounge. Ze hebben trouwens ook muurstickers, acrylglas, houten prints en nog veel meer. De keuze is aan jou, het is jouw shoptegoed.

Laat hieronder weten dat je mee doet, vul een geldig e-mailadres is en over precies een week krijgen de winnaars van mij een berichtje tezamen met een code zodat het winkelen kan beginnen.

Wat vindt jij van mijn nieuwe aanwinsten?

Liefs,

Elise Joanne