1 8 5687x4160 - De beste artikelen ooit gelezen op Elisejoanne.nl

Ik kijk aan het einde van elk jaar, vaak voor een artikel, welke artikelen goed zijn gelezen. Welke ik de beste van dat jaar kan noemen. Maar ik besefte mij dat ik eigenlijk nooit heel bewust heb gekeken welke artikel het beste óóit zijn. Ik vond de uitslag nog best verrassend! Lees je mee?

De best gelezen/bekeken artikelen zijn dus ook artikelen die het erg goed doen in Google. Dat zie je bijvoorbeeld aan het artikel op plek nummer twee Sommige artikelen trokken énorm veel aandacht via Facebook zoals plek nummer één of ze werden goed gelezen omdat het een persoonlijk verhaal van mijzelf was, zie nummertje vijf.

Ik begin bij plek vijf en tel dan af.

DSC 2226 - De beste artikelen ooit gelezen op Elisejoanne.nl

Nummer vijf – Mijn Bevallingsverhaal (van Fos)

Dit is een heel goed gelezen artikel namelijk zo’n 75.000 keer. Jeetje, als ik mij bedenk dat zoveel mensen mijn persoonlijke en intieme verhaal hebben gelezen moet ik even slikken, haha. Ik ben wel heel trots op dat verhaal dus ik vind het allerminst erg. Ik had wel verwacht dat deze in de top vijf zou staan. Mijn bevallingsverhaal van Hazel staat op plek zeven, die is natuurlijk minder lang geleden.

Nummer vier – Garnier Loving Blends review

Toen de Garnier Loving blends collectie uitkwam schreef bijna geen enkele blogger hierover. Vaak sturen persbureaus namelijk producten op en dan druppelen de reviews op Google binnen. Dat gebeurde nu niet en ik was erg lyrisch over deze collectie dus ik besloot zelf een hele bups te kopen en te tikken. Ik sta dus als een van de hoogste in Google met dit artikel, als je Loving Blends intikt krijg je vrijwel meteen mijn website te zien. Nog steeds ontvang ik dagelijks bezoekers op dit artikel, grappig om te zien. Hij is bijna 100.000 keer bekeken onderhand. Grappig want toen hij live ging was het een slecht gelezen artikel die week, misschien wel de slechtste. Ik denk dat ik amper 1000 views had. Maar dit is dus echt een ‘google-hitje’ geweest en is dat nog steeds, daar heb ik de views aan te danken.

Slider - De beste artikelen ooit gelezen op Elisejoanne.nl

Nummer drie – Wat zeg je nou? Dat zeg je toch niet tegen een zwangere?!

Dit artikel leverde enorm veel bekijks op, al vanaf het begin. Ik vroeg namelijk op Facebook om input en dat werd massaal gegeven. Dit deelde ik tezamen met mijn eigen ergernissen en voila, een artikel werd geboren. Een heel populair artikel zo blijkt en ik denk dat dit te maken heeft met heel veel herkenning, haha. Dit artikel is zo’n 125.000 keer gelezen. Mede te danken aan Facebook want hij werd ook daar enorm vaak gedeeld door mede-zwangeren die even lekker van zich al wilde zeiken. Love it!

Nummer 2 – Essence – No Heat – Gel Nail Polish Review

Ook een enorme Google hit, deze Essence Gel review. Hij was bij livegang ook een populairtje, dit was immers een goedkoop alternatief voor gelnagelak. Een hele gewenste collectie die Essence uitbracht toentertijd. Of toch niet? Ik was er gematigd positief over. De kwaliteit versus de prijs was prima en daarom kreeg het zeker een voldoende. Maar evengoed als échte gelnagelak? Nee, absoluut niet. Alsnog een leuke ontwikkeling, dat zeker. Met 150.000 views staat deze rakker op de één na beste plek.

20170614 100850 1024x738 1024x738 - De beste artikelen ooit gelezen op Elisejoanne.nl

Het beste artikel, nummer 1 – Bevallingsverhaal #28 Janneke

Niet mijn bevallingsverhaal maar die van Janneke ging viral, wat een views (bijna 200.000) heeft dit artikel gekregen. Sowieso is de rubriek bevallingsverhalen altijd enorm populair geweest en er zijn nog steeds tientallen views per dag zichtbaar. Nu wat minder want er zijn al een tijdje geen nieuwe verhalen bij gekomen maar na zo’n 47 stuks in zo’n 2,5 jaar tijd was het tijd voor een pauze vond ik. De rubriek ‘bijzondere verhalen‘ en ‘vol verwachting‘ van Anna en Louise nam het stokje deels over. Je kan trouwens alle bevallingsverhalen hier teruglezen. Waarom werd degene van Janneke zo goed gelezen? Janneke en haar beste vriend besloten om er – precies zoals in de films – samen voor te gaan, om een kindje te krijgen. Beide hadden geen partner maar absoluut wel een wens. Zodoende is Thomas ter wereld gekomen, een prachtig gezond knul. Janneke vertelt over haar bevalling, maar óók over dit onconventionele besluit om dit samen met haar beste vriend te doen.

Dat waren ze! Heb jij alle vijf gelezen?

Liefs,

Elise Joanne