Brabantia Bo Pedal Bin Winactie - Mijn sexy prullenbak!

Prullenbakken. Niet heel sexy he? Nou, dat dacht je! Ik heb mij toch een leuk exemplaar om vandaag te laten zien! Kek, modern, hip en ook nog eens een leuk pronkstuk in de keuken. Ik mocht van Brabantia eentje uitzoeken om bij onze nieuwe keuken in het nieuwe huis te passen en ik mag er eentje weggeven ter waarde van €139,- in een kleur naar keuze én hoeveelheid bakken naar keuze. Doe je mee?

Dit artikel betreft een samenwerking met Brabantia

Brabantia Bo Pedal Bin Winactie - Mijn sexy prullenbak!

Brabantia Bo Pedal Bin Winactie - Mijn sexy prullenbak!

Brabantia Bo Pedal Bin Winactie - Mijn sexy prullenbak!

Brabantia Bo Pedal Bin Winactie - Mijn sexy prullenbak!

De Brabantia Bo Pedal Bin is er eentje die onze oude moet vervagen. Dat was een simpele plastic bak met ruimte voor een hele grote vuilniszak. Nu wij verhuisd zijn naar een woning waar wij niet alleen met ondergrondse containers werken, maar ook met drie verschillende afvalbakken om afval te scheiden, moest er een andere prullenbak komen. In ons vorige appartement was er nauwelijks sprake van afval (kunnen scheiden) op papier en glas na. Hier scheidt je alles; papier en karton, glas, plastic en natuurlijk GFT. Dat betekent dat er veel minder overig afval is dan normaal.

Deze Brabantia Bo Pedal Bin kan je verkrijgen met één, twee of drie  aparte bakken. Ik vond eentje prettig, voor het overige afval. Karton, glas en plastic bewaren wij al in andere ruimtes voordat het in de grotere afvalbakken gaat die per zoveel tijd worden geleegd door de gemeente. Afval scheiden maar dan nu stijlvol! Ja, maar echt. Zie je dat mooie mosterdgele ding? Die is van ons! Ik vind hem echt heel tof, wat een waanzinnige kleur he? Aangezien wij hier en daar een kleur willen introduceren in al het blauw in onze woonkamer, vonden wij geel wel leuk. Ik vond de witte of de zwarte ook heel chique maar onze keuken is al vrij strak en klinisch en ik wilde er iets keks bij hebben, juist daarom.

Brabantia Bo Pedal Bin Winactie - Mijn sexy prullenbak!

Je hebt de keuze uit een binnenemmer van 36 liter, een set van twee (11 + 23 liter), of een set van drie emmers van elk 11 liter. Natuurlijk zijn er passende PerfectFit afvalzakken voor je Bo Pedaalemmer – de code op de binnenemmer(s) laat je zien welke PerfectFit zakken je nodig hebt. Je vindt zelfs een proefpakketje Brabantia PerfectFit zakken bij je nieuwe Bo. Bo Pedaalemmer heeft namelijk een Bronzen Cradle-to-Cradle® certificering. Bo voldoet aan strenge eisen voor het (her)gebruik van materialen, hernieuwbare energie, watermanagement en sociale rechtvaardigheid. Bo-vendien doneren we voor iedere verkochte Bo Pedaalemmer een bedrag aan The Ocean Cleanup. Vind ik mooi!

Brabantia Bo Pedal Bin Winactie - Mijn sexy prullenbak!

Er zijn in totaal acht kleuren te verkrijgen die je hierboven in het klein kan zien, op de website van Brabantia kan je ze groter bekijken. Welke spreekt jou het meeste aan? Welke past bij jouw interieur en keuken? And think outside the box! Heb ik ook gedaan, word je vrolijk van kan ik je vertellen!

Wil jij een Bo Pedaalemmer winnen ter waarde van €139,-? Doe dan mee met de winactie!

Geef hieronder aan dat je mee wil doen en vertel in de comments welke kleur je graag zou willen hebben én hoeveel bakken je prefereert in je pedaalemmer. Zou je er één, twee of drie willen? De winactie zal precies een week lopen. In de dagen daarna krijgt de winnaar van mij een mailtje. Laat dus een geldig e-mailadres achter in het daarvoor bestemde vakje!

Succes!

Liefs,

Elise Joanne