avw - Bedankt Mam!

Dit artikel betreft een samenwerking.

IMG 0741 - Bedankt Mam!

Moederdag komt eraan! Mijn allereerste dag als moeder, wat ontzettend bijzonder. Vorig jaar waren Boris en ik bezig een kindje te mogen krijgen en natuurlijk had ik de hoop dat rond deze tijd ik moeder zou zijn. Mijn wens is uitgekomen, Moederdag 2016 is voor mij niet alleen een dag waarop ik mijn (schoon)moeder en ook grootmoeder eer en die – soms toch wel een beetje – stilletjes voorbij gaat, maar eentje die óók voor mij is. En ik vertel je vandaag hoe je met het aanvullen van je voorraadkast of door je social media verslaving eens voor je te laten werken, die belangrijke moederpersoon (of jezelf, moeder worden is niet niks!) kan eren.

Dus, wat zou nou leuker zijn dan met je moeder, schoonmoeder of grootmoeder (of een andere persoon naar keuze, dat staat je natuurlijk vrij hoor!) een tripje te ondernemen?

Ik winkel vrijwel elke week (meerdere keren kuch) bij de Kruidvat, ik haal er van álles! Van shampoo tot luiers, van mijn favoriete Max Factor foundation tot nieuwe borsteltjes van mijn Oral-B elektrische tandenborstel; ik haal het er allemaal. Om de zoveel tijd krijg je leuke acties bij aankoop van twee Procter & Gamble producten bij de Kruidvat, onderhand is dat denk ik heel bekend, het gebeurt vaak genoeg. Nu kan je op twee manieren een reis winnen voor twee personen naar Rio de Janeiro om de Olympische Spelen 2016 bij te wonen! Vijf gelukkige setjes mogen deze reis ondernemen dit jaar en meedoen is heel simpel:

Hoe kan je meedoen?

Bij aankoop van twee actieproducten van P&G bij de Kruidvat kan je dit tripje winnen. Welke merken doen mee? De merken Olaz, Head & Shoulders, Gillette,  Oral-B, Dreft, Always en Ariel. Je kan aan de achterkant van het product de letters P&G vinden en dat weet je dat je de juiste merken te pakken hebt. Deze actie loopt van maandag 25 april tot en met zondag 8 mei.

Vul de unieke code op de kassabon in op http://www.kruidvat.nl/pgpromo en je doet al mee. Extra fijn: bij aankoop van twee actieproducten krijg je het tweede product voor de halve prijs!

Let op: de link werkt het best via pc, laptop of tablet.

Naast het kopen van twee actieproducten kan je ook meedoen door heel simpel een foto te plaatsen van jou en je (schoon)moeder, met jou en je zoon/dochter of met iemand anders die een moederrol vervult of voor wie jij die rol vervult, en deze op de speciale Facebook actiepagina te plaatsen en de hashtag #Mamsie te gebruiken. Je kan hieraan al meedoen vanaf donderdag 21 april.

De inzendingen worden uitsluitend voor deze actie gebruikt en worden na afloop van de wedstrijd vernietigd.

Wat kan je precies winnen?

De prijzen: 5 reizen voor twee personen naar Rio de Janeiro van 8 – 12 augustus, inclusief:
♥Retourvlucht Amsterdam – Rio de Janeiro
♥3 overnachtingen in een 4 sterrenhotel
♥Entreebewijzen voor een wedstrijd van Ranomi (Zwemmen)
♥Entreebewijzen voor hockey en beach volleybal
♥Entreebewijs Holland Heineken Huis
♥€200,- zakgeld per persoon in lokale valuta
♥Transfer van vliegveld naar hotel en vice versa
♥Reisverzekering

Wat zeggen wij dan? Sjiek de friemel! En #Bedanktmam (en P&G, haha!) want door je liefde te tonen – want zo simpel is het – kan het zijn dat jullie over een half jaar samen Ranomi de hand schudden.

Klik hier om mee te doen!

Liefs,

Elise Joanne

Vanmiddag om 15:00 een tweede artikel.