Ik winkel graag en veel – fysiek en online – en voor onze Fos, heerlijk vind ik ‘t! Hem elke dag weer in een andere outfit hijsen die ik met zorg heb uitgezocht, ik kan d’r van genieten. Voor wanneer Fos echt goed in maat 62 en strakjes in maat 68 zit, heb ik al zúlke leuke items gekocht, ik kan niet wachten om hem dat aan te trekken. Maar ook nu trek ik mijn kind graag wat leuks aan en ondanks dat hij nog klein is en een echte baby, heeft hij echt niet alleen maar overslagrompers in zachte kleurtjes aan. In deze nieuwe rubriek laat ik – in mijn optiek – hele leuke inspiratie voorbij komen om je baby boy in te kleden. Kijk je mee?

Ik deel graag foto’s van Fos maar voor dit artikel heb ik besloten zijn koppie niet te laten zien. Het is anders wat veel in één keer in mijn optiek. Beetje suf wellicht, maar dit vond ik prettiger. 

Vijf outfits vandaag!

Alle kleding is zelf gekocht, niets is gesponsord of gekregen.

♥I’m a Little Hipster

DSC 3794 - Baby on Fleek - Outfits van Fos #1

DSC 3788 - Baby on Fleek - Outfits van Fos #1

Dit broekje vind ik fántastisch! Niet iedere baby zal dit goed kunnen hebben, mocht je net zoals Fos een kleintje hebben met wat kortere beentjes en voller middel plus kontje, dan kan je ’em zo’n harembroek goed aantrekken. Wanneer je kindje wat langer en ‘slanker’ is dan staat het wat minder goed. Het broekje is van Belly Button in maat 56 via Zalando, de sokjes komen van de Kruidvat en zijn van Bambino, het truitje is van Noppies uit de nieuwe collectie in maat 62.

♥Ankers Away

DSC 3934 - Baby on Fleek - Outfits van Fos #1

DSC 3930 - Baby on Fleek - Outfits van Fos #1

DSC 3935 - Baby on Fleek - Outfits van Fos #1

DSC 3932 - Baby on Fleek - Outfits van Fos #1

Love, love, love dit truitje! Hij is nieuw en komt van de Next Direct. Ik liet een tijdje geleden al een shoplog zien met alle nieuwe spulletjes en Fos kan hem perfect aan. Dit is officieel maatje 50 (ja, echt..) maar hij zit er lekker ruim in. Het is een dun truitje dus kan prima in het voorjaar. De potvis steekt uit met zijn staart, echt een hele leuke touch. Zijn sokjes zijn ook van Next Direct en passen perfect bij de groene potvis. Spijkerbroekjes staan Fos gewoon erg goed en zodra hij dat ‘pasgeborene’ achter zich had gelaten heb ik hem in stoere dingen gehesen. Deze is van de Zeeman.

♥Wanna Play?

DSC 4123 - Baby on Fleek - Outfits van Fos #1

DSC 4112 - Baby on Fleek - Outfits van Fos #1

DSC 4110 - Baby on Fleek - Outfits van Fos #1

DSC 4111 - Baby on Fleek - Outfits van Fos #1

Ik vind Noppies een enorm leuk merk en het truitje is van Noppies en het broekje is van het fijne merk Z8 (zacht). Het truitje is maat 62 en het broekje maat 56. Het shirtje is gemakkelijk te combineren met veel broekjes en ikzelf houd van een rustig exemplaar op een broekje met print. Vaak vind ik ‘en en’ een beetje veel. Sokjes zijn Bambino via Kruidvat. Een simpele nette outfit maar tegelijkertijd ook stoer en speels!

♥Do the Bunny Hop

IMG 4714 - Baby on Fleek - Outfits van Fos #1

DSC 4234 - Baby on Fleek - Outfits van Fos #1

DSC 4244 - Baby on Fleek - Outfits van Fos #1

Ik vind broekjes met print echt pure liefde voor kindjes en vooral dit exemplaar vind ik fantastisch! Hij lag al sinds de zwangerschap te wachten om aangetrokken te worden en hij past éindelijk! Grappig genoeg zit hij nu alweer iets te krap, haha. Het broekje komt van de Zara en is maat 62. Het truitje is van Noppies maat 50 en de sokken van de H&M. Ik vind de Zara Baby echt het einde en ik vind het zelf absoluut oké om wat meer geld uit te geven aan leuke kleding. Maar zo duur is de Zara niet altijd, dit broekje was iets meer dan een tientje! Vind ik een heel net prijsje.

♥Cute as a Button

DSC 4321 - Baby on Fleek - Outfits van Fos #1

DSC 4354 - Baby on Fleek - Outfits van Fos #1

DSC 4324 - Baby on Fleek - Outfits van Fos #1

DSC 4331 - Baby on Fleek - Outfits van Fos #1

Ik ben echt heel verliefd op dit truitje van Noppies, ik pak vaak de kans het over zijn koppie te trekken. Dusdanig zelfs dat deze versie – maat 50 – te klein werd en ik vorige week hem opnieuw heb gekocht in maat 62. #sorrynotsorry. Moet kunnen! Truitje is dus van Noppies via Zalando. De sokjes zijn ook van Noppies en passen perfect bij het truitje. Het broekje vind ik fantastisch scheetig en komt van de Zara. Dit is maat 62.

Ik heb ontzettend veel verschillende items in Fos zijn kledingkast, ik vind het heerlijk allerlei verschillende stijlen uit te proberen. Wel is het altijd ‘netjes’, verzorgd en speels. Ik koop stoere spijkerbloesjes, nette zachte truitjes, speels gebreide exemplaren, eclectische printjes, schreeuwerige kleuren; alles komt aan bod. Zolang het maar lekker zit voor hem en ik krijg dan iets leuks om naar te kijken. En als het vies wordt – wat absoluut mag, er wordt hier geregeld iets onder gepoept.., dan trek ik hem zo een andere outfit aan. Belangrijk is dat kleding mooi blijft in de was omdat je het zó vaak moet wassen. Zeker als hij ouder wordt en langer in bepaalde maten blijft zitten.

Zalando is een groot irritatiefactor voor veel mensen, maar een absolute aanrader voor kinderkleding, ik shop er geregeld. Zij hebben enorm veel merken bij elkaar, erg handig. Daarnaast zijn Next Direct, Zara Baby, H&M, Hema en Zeeman hier favoriete winkels. Ik heb ontzettend veel toffe broekjes voor Fos gekocht in de afgelopen maanden voor als hij wat groter is met de ene hysterische print gevolgd op het andere eclectische paar. Ik kan niet wachten om dat te delen!

Je ziet ook dat Fos heel veel verschillende maten van veel verschillende merken aankan. Soms heeft hij een truitje maat 50 aan met een broekje maat 62 of andersom. Merken verschillen énorm hierin, behoorlijk vervelend. Onderhand heb ik ‘t een beetje door en dat maakt het makkelijker. Mijn ervaring en een beetje een richtlijn? Zara valt klein, Hema en Zeeman vallen groot, H&M en Z8 valt precies zoals ‘t moet en van Noppies vallen de kleinere maatjes ook écht klein en vanaf 62 merk ik dat ze gemaakt zijn voor kindjes met lange rompjes/beentjes.

Tot de volgende outfits!

Liefs,

Elise Joanne