avw - Win - Drie keer de nieuwste Pampers Baby Dry Maandbox!
Win - Drie keer de nieuwste Pampers Baby Dry Maandbox!

Ik mag vandaag weer iets heel leuks doen binnen mijn partnerschap met Pampers; mijn liefde voor dit merk delen! Pampers heeft de Baby Dry luiers vernieuwd en wil graag moeders en vaders de gelegenheid geven te testen wat er nieuw is en waarom deze luier zo prettig werkt. Misschien gebruik jij steevast een bepaald type merk of type luier binnen Pampers zelf en wil je weleens wat anders proberen? Dan moet je zeker mee doen vandaag; ik mag drie moeders/vaders blij maken met een maandbox Pampers Baby Dry luiers!

#Pamperspartner

Mijn partnerschap kunnen delen, daar word ik heel blij van. Ik ben gewoon fan van Pampers en schrijf er graag over. Ik sta achter dit merk, achter de goede doelen, de technieken en de innovatie. Ik reken al jaren mijn maandboxen af bij de grotere webwinkels en laat ze met veel gemak thuisbezorgen. Voor Fos en nu ook – al – voor Zusje. Fos maakt al een lange tijd gebruik van de Pampers Baby Dry Pants want ik vind die gewoon erg praktisch, zeker met de lange nachten en de fase van zindelijkheid waar wij nu inzitten. Daar heb ik een aantal weken geleden over geschreven dus mocht jij nog tips hebben over zindelijkheid dan ben je zeer welkom die daar achter te laten!

Mijn nieuwe IKEA Räskog 'roltafel' voor naast de commode

Voor Zusje hebben wij de ‘gewone’ Pampers Baby Dry luier, dus niet de broekjes zoals voor Fos. Ze zijn enorm zacht, laten geen ‘afdruk’ achter bij het buikje en sluiten gewoon enorm goed aan. Bij Fos was ik hier al tevreden over en dus is de keuze om weer voor deze luier te gaan voor tweede Uk heel makkelijk gemaakt. Zeker nu alles weer een ronde aan innovatie en verbetering heeft gehad, je weet dat wat er rond de billen komt te zitten goed werkt, fijn zit en bijdraagt aan betere nachten. Want een kind dat wakker wordt van een natte en volle luier wil je het liefste vermijden als dat kan.

Bedenk zelf maar hoe prettig het is om niet met een nat kontje wakker te worden. Voor een baby is dat ook vaak de reden om wakker te worden – naast voeding en troost natuurlijk -. Het zit ongemakkelijk en onprettig. Wanneer je de billetjes droog kan houden, de luier ademt rond de huid en de kleine daardoor geen irritatie ondervindt, dan heb je een gouden combinatie te pakken. Zeker voor die nachten.

Wat zit er in de IKEA Räskog?

Wat is er veranderd, verbeterd of specifiek van toepassing op deze (vernieuwde) Pampers Baby Dry luier?

De AirChannels als eerste en als voornaamste, die zorgen dus voor de droge en ademende luier gedurende de hele nacht. Niet voor niks is de #IntheAir in het leven geroepen! De unieke AirChannels™ van de nieuwe Pampers Baby-Dry zorgen ervoor dat lucht door de luier kan circuleren, zelfs als deze vol is. Zo kan de luier blijven ademen en wordt  deze  minder klam vanbinnen. Zodat je baby de hele nacht ongestoord kan blijven slapen. Dat zal in het begin nog niet gebeuren bij Zusje (helaas, haha) maar voor als zij wat ouder is, is dit heel prettig. Zeker bij zo’n klein frummeltje in het begin en het gevoelige huidje dat hoort bij een pasgeboren baby. Daarnaast bestaat de binnenste laag uit microparels die tot 30 keer hun gewicht kunnen absorberen om het vocht zo goed mogelijk op te vangen. Zo blijft je kleintje tot wel 12 uur lang droog. Daarnaast heeft deze luier een extra protectielaagje, dat wil zeggen dat de absorberende toplaag extra snel vloeistof opneemt en het weghoudt bij het huidje. En hij is werkelijk zo zacht; het materiaal waarvan de nieuwe Baby-Dry Pampers zijn gemaakt voelt zo zacht aan als katoen en garandeert optimaal comfort voor de baby’s huid. Dat zorgt dus ook voor betere nachten.

DSC 0634 1024x678 - Win - Drie keer de nieuwste Pampers Baby Dry Maandbox!

Mee doen?

Wil jij kennis maken met deze luier voor jouw zoon of dochter? Of wil jij wellicht een ouder ermee blij maken die het goed kan gebruiken?

Laat dan hieronder je naam en je e-mailadres achter in de daarvoor bestemde vakjes en geeft in de commentsectie aan dat je mee wil doen. Wellicht heb je een tip om te delen voor andere moeders/vaders voor de nachten? Sharing is caring op dat gebied! Je hebt een week de tijd om te reageren, precies een week na plaatsing sluit de winactie en krijgen de winnaars in de dagen daarna mail. Je ontvangt dan een maandbox van de Pampers Baby Dry luier. En ik mag drie ouders uitzoeken!

Liefs,

Elise Joanne