– Advertorial – 

De titel zegt het al, jij bent mooi! Daar zet ik expres een uitroepteken achter, want een ieder die dit leest (en niet natuurlijk) is mooi. Er zijn allerlei diverse mensen, van jong tot oud, met blonde krullen tot donkere kroesharen, met bril of zonder en met alle andere diverse uiterlijke kenmerken die jou tot een mens maken. Want jij bent een mooie mens en een uniek mens.

Menzis speelt hier mooi op in, wat zij hebben door hoe prachtig die verscheidenheid daadwerkelijk kan wezen. De mens komt en gaat maar jij bent net zo mooi en uniek als de mensheid die is geweest, die nu is en die nog komen gaat. Jij bent net zo bijzonder als je buurvrouw, je klasgenoot en de buschauffeur die je naar je werk brengt. Iedereen heeft namelijk iets bijzonders, iets wat niemand anders heeft. En dat, dat maakt jou uniek.

De mens van jong tot oud2 - Mens, wat ben jij mooi! Expositie Amsterdam

Vanaf woensdag 15 oktober tot en met zondag 26 oktober is er in het Amsterdam EXPO ‘De Mens van jong tot oud‘ expositie te zien, die de belichaming van deze gedachte ten toon stelt. Het is een bijzondere expositie want jij kan namelijk zelf mee doen om ook in de expositie te hangen! Want je hoeft niet speciaal een model te zijn om mee te kunnen doen, iedereen is uitgenodigd om deel te nemen en te kijken naar de verscheidenheid van de mens.

Omdat jij dus ook bijzonder bent, kan jij ook deelnemen aan de expositie. Ga naar de website van ‘De mens van jong tot oud‘ en upload je eigen foto!

DSC 0301 - Mens, wat ben jij mooi! Expositie Amsterdam

Omdat jij dus ook bijzonder bent, kan jij ook deelnemen aan de expositie. Ga naar de website van ‘De mens van jong tot oud‘ en upload je eigen foto! Ik heb het ook gedaan, ontzettend leuk om te doen en ook heel gemakkelijk. Ik heb een aantal woorden moeten aangeven die mij definiëren als persoon. Ik koos voor ‘verliefd’, ‘brildragend’ & en ‘eigen baas’. De foto die je hierboven ziet, is degene die ik heb geüpload!

Je kan alle portretten bekijken in de expositie, maar je kan ook online een kijkje nemen. Want ook daar zijn alle portretten, die de verscheidenheid aan mensen tonen, te zien. Je kan zelfs alle portretten bekijken van alle leeftijden apart als je graag wil zien welke mensen er van jouw leeftijd hebben deel genomen. Misschien zie je je zelf wel als je deelneemt!

Want jij bent speciaal, mooi, uniek en bijzonder genoeg om ook mee te doen.

Liefs,

Elise Joanne