– Advertorial –

Foto Microsoft - Keuzes maken? Soms wil je niet kiezen!

De eindexamens zijn eindelijk voorbij en het harde leren en blokken is verleden tijd! Hopelijk genieten jullie eindexamenkandidaatjes van de welverdiende rust. Want nu is het afwachten op het resultaat! Maar wat ga je doen zodra je hoort dat je geslaagd bent, heb je daar al over nagedacht? Ga je werken achter de kassa bij je lokale supermarkt om die broodnodige centjes voor je vervolgstudie te verdienen of kies je toch voor feesten als nooit te voren op Ibiza? Soms wil je simpelweg niet kiezen!

Ik houd niet van kiezen, het liefst kies ik alles want kies je het één, dan gaat het ander niet door. Soms wil je ervoor kiezen om naar je examenfeest te gaan in een prachtige, luxe en mega dure galajurk van Chanel maar je voelt je eigenlijk zekerder in je vertrouwde spijkerbroek. Ga je voor die heftige smokey eye of toch lekker naturel met alleen een een mooi lippie? Keuzes, keuzes.. en die wil je soms niet maken!

Met de nieuwste Microsoft Surface hoef je in ieder geval geen keuze te maken! Ga je blokken voor je toekomstige tentamens op de uni op een laptop of ga je beautybloggen op een tablet; de Surface is namelijk één en hetzelfde. Het gebruiksgemak, snelheid en het kleine formaat van een tablet gaat nu gepaard met de kracht en de stabiliteit van een laptop. Je hoeft niet te kiezen tussen een laptop of een tablet want die keuze is al gemaakt voor je! Want soms wil je niet kiezen – Surface.nl

Liefs,

Elise Joanne