Kim - Hunkemöller Fashion Fever: Korting + Inspiratie

Voor aankomend najaar staan niet alleen de broeken, jurkjes en de blousjes klaar om gekocht te worden, perfect afgestemd op het komende seizoen en de mode, maar ook aan het eerste laagje stof is gedacht. Hunkemöller komt met een prachtig nieuwe collectie voor dit seizoen, dusdanig dat het helemaal niet erg meer is dat de zomer weer voorbij is. Ik laat je vandaag enkele stukken zien die onderdeel zijn van de populaire Fashion Fever Collectie; shoppen met korting dus! Kijk je mee?

FASHION FEVER  ELLA BODY LL 056 cmyk - Hunkemöller Fashion Fever: Korting + Inspiratie

Eerst even een kleine impressie van de collectie! Deze items zijn dus nú te koop tijdens Fashion Fever, 20% korting op de collectie krijgt:

De nieuwe collectie is gebaseerd op andere tinten en kleuren dan dat de revue afgelopen zomer is gepasseerd. Logisch ook! In de herfst heb ik behoefte aan andere stoffen en kleuren, ook in ondergoed. De stijl die nu gepresenteerd wordt is er eentje waar diepe kleuren zoals verschillende tinten groen in al zijn diversiteit, worden gecombineerd met romantisch kant en luxueuze  stoffen voor een zijdezacht gevoel.

FASHION FEVER  DIDE BALCONY BRA W P9 LS LL 252 cmyk - Hunkemöller Fashion Fever: Korting + Inspiratie

Die diepe kleuren, de donkere tinten worden gecombineerd met zachte tonen roze en wit voor een optimaal romantisch gevoel. Wel is alles zodanig afgewerkt dat het geheel een moderne uitstraling heeft gekregen. Juist in dit seizoen mogen verschillende kenmerken en stijlen gecombineerd worden om elkaar tot het beste te complimenteren. Hunkemöller heeft dat tot een nieuw niveau verheven door eigenlijk een collectie te creëren die je doet verlangen naar een nieuw seizoen. Hunkemöller daagt je uit geïnspireerd te raken door hun nieuwe collectie en te genieten van de diversiteit ter handen. Hunkemöller biedt je een seizoen dat gepaard kan gaan met de gezelligheid en warmte die je huis je kan bieden, maar die ook dagen biedt die nog heerlijk zacht aanvoelen en waarbij je in een zacht briesje met een glooiend zonnetje nog na kan genieten na een lange werkdag.

Ikzelf krijg altijd wél zin in andere kleuren naarmate wij naar een ander seizoen gaan, ik ben benieuwd of jij dat ook hebt? In de herfst heb ik behoefte aan donkerdere kleuren, andere patronen, zachtere stoffen en diepere kleuren. Ik kan daar al helemaal warm voor lopen!

Fashion Fever Mimi Maximizer Plunge LL 130 cmyk - Hunkemöller Fashion Fever: Korting + Inspiratie

Volgens Hunkemöller is het simpel:

Be your most beautiful self and enjoy our fabulous collection, let’s get inspired!

Een collectie die velen zal aanspreken met prachtige verschillende stijlen die de overgang van het ene seizoen naar het andere helemaal niet zo erg maken. En het leuke is dat je nú 20% korting krijgt op de Fashion Fever Collectie!

Klik hier om te shoppen tijdens Fashion Fever van Hunkemöller met 20% korting!

Welke kleuren lingerie/ondergoed draag jij graag? Stem jij dat af op het seizoen?

Liefs,

Elise Joanne

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Hunkemöller.