Zoals jullie onderhand wel weten, heb ik van mijn prachtige (een beetje narcisme mag af en toe wel toch?) blog mijn fulltime werk gemaakt. De afgelopen tijd heb ik mijn hart en ziel gestoken in het verbeteren van mijn foto’s, video’s en artikelen. Ik ben trots op wat er de laatste tijd online is gekomen. Een bepaalde consistentie in de kwaliteit zoals ik het zie, heeft jullie bereikt op dagelijkse basis en daar ben ik uitermate blij mee. Natuurlijk is er nog zeeën van ruimte voor groei en daar ga ik zeker gebruik van maken! De volgende stap is een uitbreiding van het aantal artikelen per dag! En daar is deze blog update voor. Vanaf vandaag zal er om klokslag 15:00, een tweede artikel online komen.

Elke ochtend op 06:00, zoals je nu ook gewend bent, komt er een uitgebreid artikel online. Of dit nou een review is of een ander soort artikel; dit is het hoofdartikel van de dag. Om 15:00 komt er ook een substantieel artikel online maar wellicht wat korter van aard of wat minder snel beauty gerelateerd. Ik ben een beautyblogger die houdt van haar reviews dus deze kan je nu ook, wellicht zelfs in meerdere mate, blijven verwachten. Ik zal zorgen dat de afwisseling van artikelen wel aanwezig is. Mochten er wel meerdere reviews achter elkaar komen, want dat schrijf ik gewoonweg het liefst, dan zorg ik dat over verschillende make-up producten zal gaan.

Op de dagen dat ik een video online heb, de woensdag en de zaterdag, zal er geen tweede artikel online komen. De video komt zoals altijd gewoon om 06:00 online te staan.

Op zondag heb ik een uitgebreid artikel om 06:00 waarbij de kans groter is dan het om een meer persoonlijk artikel zal gaan of meer een lifestyle artikel zal zijn. Dit zal ook het enige artikel van de dag zijn. Ik vond de zondag het meest geschikt om te kiezen voor één dag zonder twee geschreven artikelen.

Je mag mij dus vastpinnen op de tijden en op de gegeven kwaliteit van de artikelen en video’s, maar de inrichting ervan zal naar mijn eigen inzicht ingevuld worden. Ik houd namelijk niet van praktijken zoals het moeten verwerken van een bepaald thema voor een bepaalde dag terwijl ik iets anders leuks heb om te delen!

Het lijstje is dus als volgt:

♥Maandag om 06:00 een artikel & om 15:00 een artikel
♥Dinsdag om 06:00 een artikel & om 15:00 een artikel
♥Woensdag om 06:00 een video
♥Donderdag om 06:00 een artikel & om 15:00 een artikel
♥Vrijdag om 06:00 een artikel & om 15:00 een artikel
♥Zaterdag om 06:00 een video
♥Zondag om 06:00 een artikel

Dit lijstje kan je ook bij de ‘Over Mij’ pagina terugvinden.

Hopelijk hebben jullie er net zo’n zin in als ik! Het zal even wennen zijn, voor jullie als lezers en voor mij als schrijver, maar het is een stap die ik graag wilde maken. Daarnaast hoort het bij het fulltime bloggen, om die inhaalslag te doen. Ik ben nu redelijk gewend aan het blogger-ritme dus ik heb er vertrouwen in dat het gaat lukken! Gewoon hard werken en daar ben ik niet vies van!

Liefs,

Elise Joanne