DSC 0607 4928x3264 - Zwangerschapsmassage, aanrader? + Beautely Winkel

Toen ik zwanger was, zeker naar mate het einde dichterbij kwam, was ik op zoek naar manieren om te ontspannen. En dat was met een aanzienlijk groter en zwaarder lijf niet altijd even makkelijk. Die bekkenpijn was niet altijd even leuk en met een peuter die toch nog wel getild wilde worden werd mijn rug er ook niet beter op. Ik wilde een zwangerschapsmassage maar snapte niet helemaal hoe dat in zijn werk ging. Op wat voor tafel kom je dan te liggen en zitten ze de hele tijd aan je buik? Dat wilde ik niet! Toch boekte ik een massage en heb een heerlijke behandeling gehad bij Beautely hier in Zwolle!

DSC 0525 4928x3264 - Zwangerschapsmassage, aanrader? + Beautely Winkel

DSC 0527 4928x3264 - Zwangerschapsmassage, aanrader? + Beautely Winkel

DSC 0576 4928x3264 - Zwangerschapsmassage, aanrader? + Beautely Winkel

Lieve Elysah, eigenaresse van Beautely, had eerst een praktijk aan huis. Deze praktijk, waar je vrijwel elke behandeling aan lichaam, gezicht, handen en voeten kan boeken, werd simpelweg te klein. Elysah kreeg niet alleen een overvolle agenda met enthousiaste klanten – en dus handen te kort – ze wilde eigenlijk wel meer dan alleen massages, behandelingen en adviezen geven. De praktijk en winkel Beautely werd geboren en als echte Blauwvinger uit Zwolle-Zuid opende zij daar haar plek. Voor de Zwollenaren, Beautely zit gevestigd aan Sellekamp 6, bij het kleine winkelcentrumpje wat daar zit.

DSC 0569 4928x3264 - Zwangerschapsmassage, aanrader? + Beautely Winkel

DSC 0605 4928x3264 - Zwangerschapsmassage, aanrader? + Beautely Winkel

Eerst even over die behandelingen. Ik kreeg van Elysah twee jaar geleden al een geweldige gezichtsbehandeling. Nu bood zij mij aan om langs te komen voor een zwangerschapsmassage bij haar collega Audrey. Prachtige Audrey doet nu samen met Elysah de behandelingen in de praktijk en ik kan niet anders zeggen dan dat zij een enorme aanwinst is. Ik meldde mij bij Audrey en ik vond Elysah al een hele lieve, sympathieke en leuke vrouw maar in Audrey heeft ze haar gelijke gevonden. Gezellig om mee te babbelen, kundig in haar werkzaamheden en er straalt een enorme rust van haar uit. Als je een zwangerschapsmassage boekt dan zou ik zeker bij Audrey boeken, met die zeer krachtige handen kom je absoluut niet van een koude kermis thuis!

Maar, een zwangerschapsmassage hè, hoe gaat dat dan? Ik dacht dus echt dat ik op mijn buik moest liggen op een tafel met een gat erin. Want hoe anders moet je in vredesnaam gaan liggen tijdens een massage als je (hoog)zwanger bent? En zou Audrey de hele tijd aan mijn buik zitten? Dat wilde ik liever niet, dat zou toch vreemd zijn en zou de baby daar last van hebben?

Allemaal onzin! Audrey liet mij liggen op een heerlijk verwarmd soort ‘matrasje’ gevuld met warm water. Zo kan ze haar armen en handen onder mijn rug door halen om die plekken daar te behandelen, zonder dat ik dus op mijn buik hoef te liggen. Juist de warmte van haar eigen armen, beolied, is een hele fijne gewaarwording en helpt om je heel ontspannen te laten voelen. En nee, Audrey heeft geen enkele keer aan mijn buik gezeten, haha. Er werd een handdoek over mijn boezem tot aan mijn onderbroek gelegd om dat gedeelte warm te houden en verder werd daar ook niks mee gedaan. Tijdens deze zwangerschapsmassage van een uur werd elk gedeelte verder aangepakt; rug, schouders, nek, gezicht maar ook armen, handen, benen en voeten. Je kan ook kiezen uit een ‘break’ behandeling van 25 minuten of een ‘basic’ van 40 minuten. Ook als je veel last hebt van het vast houden van vocht zoals ik had is een behandeling bij de kuiten en voeten erg prettig. Ik heb zó genoten dat uur en ik was helemaal ontspannen, ik kon mij geen betere manier bedenken om mijn verlof in te gaan.

DSC 0601 4928x3264 - Zwangerschapsmassage, aanrader? + Beautely Winkel

DSC 0557 4928x3264 - Zwangerschapsmassage, aanrader? + Beautely Winkel

DSC 0584 4928x3264 - Zwangerschapsmassage, aanrader? + Beautely Winkel

DSC 0546 4928x3264 - Zwangerschapsmassage, aanrader? + Beautely Winkel

DSC 0532 4928x3264 - Zwangerschapsmassage, aanrader? + Beautely Winkel

DSC 0553 4928x3264 - Zwangerschapsmassage, aanrader? + Beautely Winkel

Dus niet alleen een praktijk waar je een manicure, een uitgebreide gezichtsbehandeling of zwangerschapsmassage kan boeken, nu ook een winkel. En een enorm leuke winkel! Allerlei snuisterijen kan je er kopen voor jezelf of een ander. Eigenlijk allemaal geweldige hebbedingen waar de lokale Zwolse ondernemers goed vertegenwoordigd zijn. Denk hierbij aan Chewies & More (Hazel heeft hier meerdere items van!) en Zoedt voor de geweldig leuke planners en notitieboekjes. Items voor een kraamfeestje, prachtige kaarsen van Woodwick, echte leren tassen of hele vrolijke kaarten met leuke teksten; je hebt het er allemaal. Zeker leuk om eens te neuzen, absolute aanrader.

DSC 0554 4928x3264 - Zwangerschapsmassage, aanrader? + Beautely Winkel

En ook mannen zijn welkom trouwens! Ik heb Boris in de kraamweek naar Beautely gestuurd en hij kwam helemaal relaxed terug. Boris liep de longen uit zijn lijf voor mij, de kinderen en ons bezoek dus ik vond dat hij wel een ontspannen moment verdiende. Even gas terug, tot zichzelf komen en opladen. Ik wil zelf eind augustus een behandeling boeken, nadat ik vier dagen alleen met twee kinderen opgescheept heb gezeten. Boris gaat naar een congres en ik weet geen betere manier om die drukke week af te sluiten dan door Elysah of Audrey onder handen te worden genomen. Ik kijk er nu al naar uit!

Kijk zeker even op de website als je uit Zwolle en omgeving komt voor alle mogelijkheden en prijzen. Je krijgt er geen spijt van..

Liefs,

Elise Joanne