Dit artikel betreft een samenwerking met Citymall Almere.

Summer Shopping Night Almere Elisejoanne.nl 1 - Winkeltip!

Vandaag deel ik een tip met jullie voor een leuke shopsessie! Ik woon er helemaal niet zo ver bij vandaan en ze hebben een leuk winkelaanbod waar ik goed mee uit de voeten kan; Citymall Almere! Ik hoor je denken, ‘Almere..?’. Ja! Almere is echt leuker dan je denkt en het winkelcentrum waar ik het over heb is de moeite waard om een keertje te gaan neuzen. Zeker om donderdagavond 23 juni want dan zijn ze vanwege het Summer Night Shopping event langer geopend – tot 22:00 – en worden er allerlei activiteiten georganiseerd. Ik vertel je welke winkels je leeg kan shoppen en wat er allemaal te doen is die avond.

Op donderdagavond 23 juni kan je extra lang genieten van het winkelen tijdens ‘Summer Night Shopping’ in Citymall Almere. Deze avond zal alles draaien om beauty met een knipoog naar fashion. De ‘roekoeroekoe’ artiest van Nederland, Fred van Leer, voorziet je van stylingadvies, er zijn beauty- en fashion bootcamps, je kan make-up workshops volgen, veel restaurants hebben leuke aanbiedingen, proeverijen én als je je man mee brengt (of je beste vriend, vader of broertje) dan kan je die rustig wegzetten bij de speciale ‘Barbershop’.

Summer Shopping Night Almere Elisejoanne.nl 2 - Winkeltip!

Je kan dus lekker laat winkelen tijdens een hopelijk mooie mid-zomer avond op een locatie met veel leuk aanbod. Hierboven zie je alle winkels die in Citymall Almere zijn gevestigd en die ook allerlei aanbiedingen en extra acties hebben die avond. Zelf vind ik het aanbod zeer aanlokkelijk, ik winkel héél graag bij de Mango en de Zara. De Zara is trouwens extra groot, hoezee! Sowieso pik ik graag nog even een korting mee van Hema, H&M en Vero Moda. Veel van mijn kleding komt bij deze winkels vandaan. Boris kan ik wegzetten bij de WE en de Barbershop en ik kuier dan nog even de gebaande paden af naar The Body Shop en de Rituals. Je hebt ook kleinere boetiekjes maar natuurlijk ook de populaire Primark als je daar langs wilt hoppen. Wanneer wij naar de Primark gaan is dat altijd in Almere, heel dichtbij het station!

Summer Shopping Night Almere Elisejoanne.nl 3 - Winkeltip!

Tussendoor een hapje eten, een kopje koffie nuttigen of even een snelle snack? Dat kan ook. Bij de bovenstaande restaurants en keten kan je gezellig zitten of even binnen wippen voor een koffie om weer door te gaan. La Cubanita is onder veel van mijn vriendinnen een aanrader dus leuk dat ‘ie er ook zit! Oh, en als ik je een tip mag geven; koop een chocoladekoekje bij de Subway…. Mmmmm..

Almere is gemakkelijk bereikbaar via OV en als je met de auto komt dan zijn er genoeg parkeermogelijkheden en grote parkeerplekken. Voor alle aanbiedingen en acties voor deze avond moet je zeker Citymall Almere op social media volgen en als je precies wilt weten welke activiteiten ze hebben georganiseerd ook. Tevens heb je de site waar je de plattegrond kan vinden zodat je precies weet hoe je moet lopen naar de winkels waar jij graag wilt shoppen. Oh, en als je de hashtag #summernightshopping volgt dan blijf je sowieso heel gemakkelijk up to date en zie je snel wie, waar welke korting/aanbieding of activiteit heeft.

Citymall Almere is echt een uitgebreide fashion- en beautyplek om goed te kunnen winkelen, ik ben menig keer door de straten gelopen en heb er vaak genoeg mijn pinpas laten wapperen. Juist omdat de locatie zo relaxed dichtbij het station zit en je je niet drukt hoeft te maken om een parkeerplekje. Leuk aanbod aan winkels en restaurants ook, zeker niet verkeerd.

Veel plezier met winkelen!

Liefs,

Elise Joanne