Wishlist artikel mei 2019 1024x578 - Webshop Shoplogje #2 - Zomerse items!

Wat een leuke reacties heb ik gekregen op het eerste artikel uit deze nieuwe reeks! Niet alles wat ik tegenkom kan of wil ik kopen, maar zonde om dit niet te combineren in een leuk artikel natuurlijk. Deze keer meer zomerse jurkjes, mooie sieraden waar je niet voor naar de juwelier hoeft, om het mee te combineren en kekke printjes op toffe schoenen! Kijk je mee?

We beginnen met de twee sieraden bovenaan van Esprit. In bijna al mijn ‘wishlist’ artikelen staan artikelen van dit merk, ook toen ik zwanger was. Ze hebben fijne en mooie items, ik ben vooral dol op hun langere maxi-jurken. Deze keer geen kleding maar mooie zilveren dames sieraden, want die hebben ze ook kwam ik achter! Het eerste is een simpele maar mooie en langere zilverkleurige ketting. Hij eindigt tussen de buik en de boezem, een mooie lengte. De blauwe oorbellen zijn van zilver met een stukje grovere stof in het midden, echt heel leuk. Kleurrijk maar simpel en doeltreffend. Ik draag veelal oorknopjes maar vrijwel altijd dezelfde, dit zou een leuke toevoeging zijn! De langere ketting kost €16,99 en de oorknopjes €9,99.

Het eerste jurkje met rode print is van een van mijn favoriete webshops, Gesponnen Suiker. Het jurkje kost €57,50 en is verkrijgbaar in meerdere kleuren trouwens. Ik vind deze leuk voor de zomer!

De groene broek is van de Only, een hele comfortabele broek volgens mij in allerlei verschillende kleuren. Bedekt mooi je buikje als je je daar prettig bij voelt en met een simpel shirtje en loafers een heerlijke outfit! De broek kost €39,90. Only kan je kopen bij meerdere webshops en fysieke winkels.

De slipper is van Uggs en aangezien mijn favoriete slippers vorige week kapot zijn gegaan moet ik nieuwe hebben. Deze zijn wat duurder maar het voetenbed is echt zalig zacht! Ik heb ze al eerder gepast in een fysieke winkel en vind ze heerlijk zitten. Simpel maar doeltreffend zeg ik dan graag! Ze kosten €59,99 en zijn overal verkrijgbaar. Dit zijn de Ugg slippers Tawney.

De flared pants met tijgerpint (hallo Nel Veerkamp!) is pure liefde, hij zó tof! Geschikt om te dragen als je zwanger bent heb ik begrepen van collega Rachel van de Huismuts, en ook ‘gewoon’. Volgens mij is hij net uitverkocht maar Catwalkjunkie kennende, komt hij binnenkort weer op voorraad. De broek kost €54,95.

Het witte jurkje met hartjes is ook van Gesponnen Suiker, vrolijk en lieflijk. Hij kost €39,95. hij heeft ballonmouwtjes, dat vind ik heel leuk!

Ik draag als sneakers vrijwel standaard Adidas Superstars, ik heb de mijne nu al meerdere jaren. Eigenlijk zijn ze toe aan vervanging. Ik kan de veters vervangen en ze flink poetsen maar het is een keertje klaar dus hij gaat op het lijstje! Adidas is overal verkrijgbaar, je moet altijd even kijken waar ze op het moment van bestellen een aanbieding hebben. De prijzen zijn namelijk erg wisselend bij verschillende webshops maar vaak rond de €90,- zonder korting.

De schoenen met bruine en zwarte koeienvlekjes zijn van Manfield, uit de nieuwe Annic collectie. Ik heb hier meerdere schoenen van en ik vind deze zó tof! De loafers zitten heerlijk dus ik zou dit kekke printje wel aan mijn collectie willen toevoegen. Maar, wellicht nog wel meer de kleine schoentjes met dezelfde print voor Hazel, hoe schattig zijn deze! De loafers kosten €99,99 en de kleine schoentjes voor meisjes kosten €49,99.

Ik schreef de vorige keer ook over deze muntketting van Vedder & Vedder alleen deze is net even anders. Deze ketting is er in goud en zilver, gemaakt in samenwerking met Chantal Janzen. Ik vind hem súper tof! Wel een stukje duurder dan degene waar ik het de vorige keer over had want met 14 karaat kost hij namelijk €599,-. Autsj!

Dat was ‘m deze keer! Zit er iets tussen naar je gading?

Liefs,

Elise Joanne

Bekijk hier het eerste ‘Webshop Shoplog’ artikel!