Vandaag een extra video voor jullie, eentje die ik met veel enthousiasme en liefde heb opgenomen. Afgelopen vrijdagavond was ik uitgenodigd voor het persevent van The Body Shop waar ze de nieuwe kerstcollectie 2014 zouden laten zien. Het was een waanzinnig leuke avond, ik heb genoten en ik heb fantastische producten om jullie te laten zien! Kijk je mee?

Sanne van SJKitchen is mijn held, zij creerde de mogelijkheid voor mij om er heen te gaan. Mijn dank is groot. Het leuke van een persevent is, dat je niet alleen de producten opgestuurd krijgt zoals gebruikelijk, maar je nu uitgebreide uitleg over de producten én er gezelligheid bij krijgt. Dat maakt de liefde voor de nieuwe producten nóg groter!

Over een week zijn alle winkels van The Body Shop in kerstsferen, maar je kan nu al online een kijkje nemen! Natuurlijk babbel ik weer lekker voluit in deze video, ik begin met het uitpakken van de producten na 3 minuten. Daarvoor vertel ik over de avond zelf. Mocht je dat niet interessant vinden, scroll dan door.

Bedankt voor het kijken!

Liefs,

Elise Joanne