DSC 3511 - Unboxing Beautybox Maart 2016 (Artikel)

Het is alweer een tijdje geleden sinds de laatste unboxing van een beautybox voor de camera en dat zal ook wel eventjes nóg een maandje duren. Maar ik kan natuurlijk wel de nieuwste aanwinst van afgelopen maand tonen in foto’s! Voor het eerst op deze manier dus voor mij, hopelijk valt dat ook in de smaak hoewel het een eenmalige oefening betreft. Ik bekijk de Beautybox Maart 2016 vol met het gebruikelijke enthousiasme en argwaan. Kijk je mee?

DSC 3518 - Unboxing Beautybox Maart 2016 (Artikel)

DSC 3559 - Unboxing Beautybox Maart 2016 (Artikel)

DSC 3556 - Unboxing Beautybox Maart 2016 (Artikel)

Een lente editie, het kon natuurlijk ook niet anders! Ik verwacht nog geen zonnebrandcrème en dergelijke producten, meer een ‘random’ box. Wat ik zoek in dit soort boxen is diversiteit, nieuwe merken om te leren kennen, niet te veel samples maar genoeg full-size items én een box die uiteindelijk sowieso dubbele waarde heeft dan wat ‘ie kost.

DSC 3531 - Unboxing Beautybox Maart 2016 (Artikel)

Wanneer ik de box open is dit wat ik te zien krijg. Hij weeg niet enorm veel, er zitten geen zware producten in maar dat zegt natuurlijk niks over de waarde of de leukheid van zo’n box. Meteen spot mijn oog de grote roze fles van het welbekende vrolijke merk van Anatomicals.

DSC 3540 - Unboxing Beautybox Maart 2016 (Artikel)

DSC 3541 - Unboxing Beautybox Maart 2016 (Artikel)

Anatomicals is een vrolijk merk met leuke teksten, heftige kleurtjes en dominante geuren. Over het algemeen ben ik best fan te noemen, zeker van de prijsjes. Dit is de Anatomicals – You Need A Blooming Shower Shower Gel, een product dat ondergedompeld is in rozengeur. Ouderwets? Niet altijd. Nu wel? Ja. Het ruikt écht naar rozengeur en niet de goede soort. Potpourri op je grootmoeders toilet, die soort. Nee, ik ben geen fan! Houd je wel van die sterke typische ouderwetse rozengeur? Dit is je douche product.

DSC 3546 - Unboxing Beautybox Maart 2016 (Artikel)

DSC 3548 - Unboxing Beautybox Maart 2016 (Artikel)

Dan door naar nog een roze product maar dan in een zachtere en licht ouderwetse verpakking. Het zusje hierboven had de oudere geur en de jongere verpakking, hoe zit het met deze geur dan? Lekker! Vrolijk, zoet en ook best heftig. Je moet er absoluut van houden, het is een hele typische aardbeiengeur, alsof je een milkshake wegslobbert. Prima te doen, alleen voor sommige denk ik een beetje te veel van het goede deze IDC Institute Scented Fruits Strawberry Body Lotion.

DSC 3574 - Unboxing Beautybox Maart 2016 (Artikel)

DSC 3577 - Unboxing Beautybox Maart 2016 (Artikel)

Wanneer je publiek volgens mij onder 25 jaar is lijkt mij een product voor de rijpere en oudere huid lichtelijke misplaatst te noemen. Maar het is ook een product wat de twintiger onder ons (kuch) kan gebruiken aangezien het ‘age smart’ is. Preventief smeren is niet verkeerd, nadenken over wat je huid nodig heeft naarmate je ouder wordt al helemaal niet. Hij heeft namelijk écht iets anders nodig om de vijf á tien jaar. Je huid wordt ook ouder natuurlijk en vraagt om andere smeerseltjes. Dit product is een sample, prima om een kleine twee weken te kunnen proberen. Jammer alleen dat je huidcelletjes er minimaal 30 dagen over doen om weer ‘nieuw’ te worden. Net te weinig dus om echt het eerste resultaat te merken. Daarnaast ruikt hij een beetje onplezant deze Dematologica – Dynamic Skin Recovery SPF50. De SPF weet ik dan wel weer te waarderen.

DSC 3572 - Unboxing Beautybox Maart 2016 (Artikel)

DSC 3583 - Unboxing Beautybox Maart 2016 (Artikel)

DSC 3594 - Unboxing Beautybox Maart 2016 (Artikel)

BeautyUK. een simpel maar prima Brits merk met een klein prijskaartje. Geen bijzonder boeiende producten maar zeker niet onwelkom. Deze BeautyUK Lip Lust is een prima product; glijdt gemakkeljk over de lippen, een mooie natuurlijke kleur zonder poespas, plakt niet (!), ruikt vrij neutraal en laat geen droge plekjes zien. Ja, absoluut niet verkeerd. Het blijft wel een lipgloss, daar moet je simpelweg van houden. Hij blijft enkele uurtjes zitten, een lichte maaltijd overleeft hij wel.

DSC 3568 - Unboxing Beautybox Maart 2016 (Artikel)

DSC 3588 - Unboxing Beautybox Maart 2016 (Artikel)

Het paradepaardje van deze box, de Smile Lab Advanced Teeth Whitening Strips. Dit bedrijf is nieuw in Nederland. De eerste drie behandelingen zouden het meeste resultaat moeten tonen in één keer, vandaar dat er drie proef-strips in de box zit. Daarnaast ook een kortingsbon met kortingscode en de mogelijkheid om enkele pakketten te winnen. Leuk! Nieuw en verrassend.

Een gevarieerde box deze keer dat zeker. Elke categorie is vertegenwoordigd, van make-up tot douche, van huidverzorging tot een ‘speciale categorie’. Netjes! De waarde is prima, betreft enkele tientjes. Ik vind de box zelf niet enorm spannend of heel bijzonder. De meeste merken kennen wij onderhand al wel (gelukkig geen Dr. Hans deze keer) maar er zitten ook nieuwe merken en producten tussen, precies zoals het moet. De whitening strips vind ik een leuke touch.

Deze Beautybox Maart 2016 is nog te bestellen en kost €14,95. Het abonnement wat je aangaat kan je elke maand gewoon weer opzeggen of juist voor latere tijd aangaan.

Liefs,

Elise Joanne

Dit artikel bevat een product wat is opgestuurd door een bedrijf of merk.