(Wegens het overstappen naar een andere host zijn er wat gegevens verloren gegaan vandaar dat enkele artikelen opnieuw moesten worden geüpload!)

Deel 41 - Trendy de Feestdagen in met Faux-Fur!

Eindelijk! De kerstdagen staan weer voor de deur. De tijd waarin je kunt genieten van het samenzijn met je familie en vrienden. Heerlijk lui op de bank een kerstfilm kijken, een mooie kerstwandeling maken en natuurlijk lekker eten. Kerst is het leukste feest van het jaar. Zorg daarom voor een goede outfit, zodat jij mooi voor de dag kunt komen in deze dagen!

♥Faux-fur all over the place

Deel 11 - Trendy de Feestdagen in met Faux-Fur!

We hebben ze dit seizoen al vaak voorbij zien komen. Jassen en vesten met warm nep-bont. Werkelijk alle kleuren en printjes zijn deze winter mogelijk. Deze harige nep-bontjess worden ook wel faux-fur(ry) genoemd. In de koude winterdagen is er toch niets leuker dan jezelf in een warme vacht verstoppen. Ga voor een vest met een recht model en combineer deze met een hippe skinny. Of draag een faux-furry gilet onder een stoere leren jack, op deze manier kun je ook in de koude winterdagen met je stoere jack rondlopen, zonder dat het té koud wordt. Je kunt ook gaan voor wat subtielere faux-fur accenten in je outfit of in accessoires.

♥Trendy handschoenen

Deel 21 - Trendy de Feestdagen in met Faux-Fur!

Iedereen loopt ermee tijdens de koude maanden. Stand out from the crowd en zorg dat je opvalt met je handschoenen. Naast de (nep) leren handschoenen die je in het zwart of bruin kunt combineren met elke outfit, kun je ook voor iets avontuurlijkers gaan. De absolute trend van de komende tijd zijn de handschoenen met studs erop. Zij geven je een stoere maar tegelijkertijd vrouwelijke look. Ook de handschoenen niet achterblijven in de faux-furry trend. Genoeg opties dus om je handen lekker warm te houden deze winter.

♥Gezelligheid!

Kerst is een goede reden om een mooie party-outfit aan te trekken. Jij moet natuurlijk stralen onder de mistletoe! Kies daarom voor een mooi feestjurkje in een vrolijke kleur of met een hippe print. Alles kan wat dit betreft, maar zorg wel dat de rest van je outfit rustig blijft. Combineer je outfit met hoge hakken en beenwarmers (ja ze zijn weer terug!). Heb je even niks leuks in de kast hangen? Bedenk je dan dat ‘the little black dress’ altijd mogelijk is. Combineer dit met een panty in een leuke print.

♥Cadeaus & Accessoires!

Deel 31 - Trendy de Feestdagen in met Faux-Fur!

Laten we het belangrijkste van Kerst vooral niet vergeten: de cadeautjes! December is de tijd dat je je zonder excuus helemaal blut kunt shoppen. Hiernaast zijn er ook veel budgetmogelijkheden. Belangrijk is ook om te zorgen voor de juiste accessoires bij je furry clutch. Als je die nieuwe LG Optimus G hebt, kun je op zoek naar een trendy LG Optimus G hoesje, zorg hierbij meteen voor de hipste IPhone accessoires. Niet alleen leuk om te krijgen, ook een leuk cadeau waar je je familie sowieso blij mee maakt. Laat die kerstdagen maar komen!

♥Wat vinden jullie van de nieuwste Faux-Fur trend? Ik moest er zelf heel erg aan wennen maar vind het nu erg leuk!

Liefs,

Elise Joanne

Dit artikel is geschreven in samenwerking met M. Hooft.