DSC 1365 1024x678 - The Body Shop Halloween Special Edition - Vanilla Pumpkin

Tijd voor iets vrolijks, ook ik heb daar behoefte aan. De herfst is gearriveerd in volle glorie. Bomen worden kaler, bladen kleuren oranje. Het is tijd om de dekentjes uit de kast te halen, de verwarming op te draaien en de pepernoten te verorberen. En om je huid te verzorgen mét een bijpassende geur. En die kan je vinden in de nieuwste The Body Shop Halloween Special Edition – Vanilla Pumpkin. Deze kleine collectie herbergt vier nieuwe producten in een zoete wervelwind die toch past bij de herfst. Kijk je mee?

DSC 1370 1024x678 - The Body Shop Halloween Special Edition - Vanilla Pumpkin

The Body Shop Halloween - The Body Shop Halloween Special Edition - Vanilla Pumpkin

Welke producten zijn er te koop binnen deze nieuwe special edition?

The Body Shop Halloween Special Edition – Vanilla Pumpkin Hancrème 30 ml €5,50
The Body Shop Halloween Special Edition – Vanilla Pumpkin Body Butter 200 ml €16,00
The Body Shop Halloween Special Edition – Vanilla Pumpkin Shimmer Mist 100 ml €19,00
The Body Shop Halloween Special Edition – Vanilla Pumpkin Douche Gel 250 ml €7,00

Ik kijk vandaag een beetje beter naar de Body Butter en naar de Handcrème!

Een vrolijke collectie in ieder geval, lekker duidelijk in de schappen te vinden door de oranje kleur. En je weet meteen wat er in zit; pompoen! Hoe zal ‘ie ruiken..?

The Body Shop Halloween Special Edition – Vanilla Pumpkin Hancrème 30 ml €5,50

DSC 1372 1024x678 - The Body Shop Halloween Special Edition - Vanilla Pumpkin

DSC 1363 1024x678 - The Body Shop Halloween Special Edition - Vanilla Pumpkin

Hancrèmes van The Body Shop vind ik heel fijn, ik heb menig exemplaar liggen in huis en diverse varianten zijn al in mijn ‘opgemaakt’ video’s langs gekomen. Een leuke en handige verpakking, een verftube, die je goed uit kan knijpen om ook het laatste restje te kunnen pakken. Je doet er een maand of twee mee als je een tube geregeld erbij pakt en dat is best netjes voor 30 ml. De crème trekt snel in, vrijwel elke substantie is hetzelfde bij deze handcrème collectie dus dit geldt ook voor alle andere geuren en smaakjes. Waar ruikt hij naar? Zoet in ieder geval! Echt een fruitgeur en een kleine warmte door de vanille. Ergens denk ik ook kaneel waar te nemen? Een vrij heftig exemplaartje in ieder geval, echt een typische herfstgeur ondanks de zoete inval. Door die warmte van de vanille is hij meteen heel anders dan een andere vrij simpele fruitgeur, dan de ‘aardbei’ bijvoorbeeld.

The Body Shop Halloween Special Edition – Vanilla Pumpkin Body Butter 200 ml €16,00

DSC 1343 1024x678 - The Body Shop Halloween Special Edition - Vanilla Pumpkin

DSC 1359 1024x678 - The Body Shop Halloween Special Edition - Vanilla Pumpkin

DSC 1348 1024x678 - The Body Shop Halloween Special Edition - Vanilla Pumpkin

DSC 1357 1024x678 - The Body Shop Halloween Special Edition - Vanilla Pumpkin

DSC 1361 1024x678 - The Body Shop Halloween Special Edition - Vanilla Pumpkin

Ja, de Body Butters blijven altijd de pronkstukken van The Body Shop, eigenlijk in elke collectie die uitkomt. Ook voor mij, het blijft mijn persoonlijke favoriet. De substantie kan je vergelijken met de ‘mango’ en de ‘aardbei’; het is een zachte substantie die licht lobbig is en relatief snel intrekt. Je hebt boters, zoals de ‘shea’ die heel dik zijn, stevig zelfs maar deze lijkt daar dus niet op. Ikzelf prefereer deze variant omdat hij makkelijker uitsmeert en ook wat sneller intrekt. Ondanks mijn drogere huid in het najaar en de winter is dit meer dan voldoende voor hydratatie van mijn huid. Ook deze geur is aanwezig, hij lijkt zéér op de handcrème allen net iets sterker omdat de substantie dikker is. De vanille komt wel meer naar voren in deze boter dan in de crème vind ik, net even iets meer.

Houd je van zoet? Houd je van een zoete substantie met een likje warmte en een klein kruidje? Dan is dit de geur voor jou! Als je fan bent van fruit meets kruid dan is dit de collectie die je moet besnuffelen in de winkels. Ikzelf vind hem lekker maar hij is niet een nieuwe favoriet. Ik vind hem zeer dominant en ik houd over het algemeen niet van vanille en daar moet je absoluut van houden. Zelf had ik pompoen met gember denk ik lekkerder gevonden dan met vanille, nu is het namelijk zoet op zoet. En dat is net even – jawel – te zoet voor mijn persoonlijke papillen. Een nieuwe variant is het zeker, hij is anders dan anders! En dat vind ik sowieso een heugelijk feit. Volgens mij is dit ook de eerste keer dat er een specifieke herfstlijn, een Halloween Edition, uitkomt van The Body Shop en dat geeft ons een leuke warmloper voor de heerlijke producten uit de winterse Kerstcollectie. Oh, en de producten zijn natuurlijk 100% vegetarisch én 100% veganistisch.

The Body Shop Halloween Special Edition – Vanilla Pumpkin producten liggen vanaf oktober in de winkels!

Liefs,

Elise Joanne

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf of merk.