avw - Zingende eenhoorn voor de kinderen + Winactie!
DSC 0492 3264x4928 - Zingende eenhoorn voor de kinderen + Winactie!

Sinterklaas staat bijna voor de deur, heb jij alle cadeautjes al binnen of twijfel je wat je wil kopen? Vandaag heb ik weer een leuke tip én ik mag twee andere gezinnen heel blij maken met mooie items. Fos en Hazel hebben de afgelopen weken gespeeld met de zingende en pratende Unicorn van Clementoni, een hele lieve vrolijke knuffel waar niet alleen Fos fan van is, haha. Kijk je mee?

DSC 0571 3264x4928 - Zingende eenhoorn voor de kinderen + Winactie!

Zolang het felle kleurtjes heeft en muziek maakt is Fos niet de enige die helemaal enthousiast kan worden van speelgoed, ook Hazel kijkt haar ogen uit. De interactieve Unicorn van Clementoni is een knuffel, heerlijk zacht maar toch stevige, die je toezingt wanneer er op haar pootjes en buikje wordt gedrukt. ‘Ja, ik ben de eenhoorn, je vriendje vol magie!’. De kijkers van de vorige weekvlog hoorden dat ik het hele deuntje onderhand mee kan zingen.

DSC 0538 3264x4928 - Zingende eenhoorn voor de kinderen + Winactie!

DSC 0753 3264x4928 - Zingende eenhoorn voor de kinderen + Winactie!

‘A, zoals aaien, B zoals bomen en C zoals cadeau!’. Nou je raadt het al, Fos zei de hele middag niks anders dan ‘eenhoorn, mama cadeau gekregen’, haha. Maar hij telt ook met je mee, speelt vrolijke riedeltjes over galopperen en mooie kleurtjes in de regenboog. Ze zegt ook heel lief; ‘ik hou van jou’ en geeft dan een smak geluidje. Wij zeggen heel vaak tegen Fos dat wij van hem houden en hij zegt het sinds kort terug. Dus wanneer de eenhoorn dit zegt zegt hij terug; ‘hou van jou, kus’ en geeft de eenhoorn kusjes. Nou, dat is echt om te smelten kan ik je vertellen.

DSC 0757 4928x3264 - Zingende eenhoorn voor de kinderen + Winactie!

Speelgoed van Clementoni ontwikkelt visuele en auditieve perceptie, handvaardigheid en taalvaardigheden bij jonge kinderen. Fos zit wat dat betreft dus echt in de perfecte leeftijd hiervoor. Hij reageert op het praten, probeert mee te zingen en de woorden na te zeggen. Het helpt dat de knuffel ook lichteffecten heeft en verschillende liedjes zingt. Het is dus niet telkens hetzelfde zinnetje bij het drukken op één van de pootjes, er zitten zo’n vijf verschillende zinnetjes, liedjes of verhaaltjes per ‘drukpunt’.

DSC 0760 3264x4928 - Zingende eenhoorn voor de kinderen + Winactie!

Fos is dól op knuffels, hij neemt er dagelijks meerdere mee op sleeptouw. Daar is nu een nieuwe aan toegevoegd zoals je je kan voorstellen, eenhoorn moet nu ook mee aan tafel eten en op de bank Teletubbies kijken.

DSC 0598 3264x4928 - Zingende eenhoorn voor de kinderen + Winactie!

DSC 0480 3264x4928 - Zingende eenhoorn voor de kinderen + Winactie!

Nu moest Fos het cadeau ook delen met Hazel en dit vond hij wel wat lastig. Maar Hazel werd zó vrolijk van het gebabbel van de knuffel dat Fos doorhad dat hij haar aan het lachen kon maken hiermee. Hazel is nog te jong om ergens echt mee te spelen, de leeraspecten van de knuffel zijn natuurlijk meer aan Fos besteedt want die zit in de perfecte leeftijd daarvoor. Hazel wordt getriggerd door de felle kleuren, het zachte van de knuffel en de muziekjes. Ze bleef maar grote ogen opzetten en lachen naar de eenhoorn, echt fantastisch! Dus de knuffel is echt van beide, samen mogen ze er mee spelen. Fos loopt meteen naar de eenhoorn toe als hij thuiskomt van de opvang of uit bed rolt in de ochtend en zet hem dan bij Hazel in de box; ‘Hazel moet weer lachen, lachen Hazel!’.

Winactie

Fos heeft van Clementoni ook de scooter gekregen en ik schreef daar vorig jaar ook een artikel over. Ik mag samen met Clementoni twee andere gezinnen blij maken met speelgoed want wij geven een Clementoni scooter en Clementoni trein weg aan twee gelukkigen! Wil je mee doen? Leuk! Laat hieronder een reactie achter en in het daarvoor bestemde vakje een geldig e-mailadres. De winactie zal precies een week lopen en ik zal de dagen daarna de winnaars contacteren. Clementoni zorgt ervoor dat de winnaars de items binnen hebben voor Sinterklaas zodat jij dan het speelgoed kan geven. Of natuurlijk op een ander gewenst moment maar zo heb in ieder geval de mogelijkheid het dan te doen mocht je dat willen.

De Clementoni Unicorn is verkrijgbaar bij allerlei speelgoedwinkels zoals Bart Smit en Intertoys en hij kost €24,99.

Succes!

Liefs,

Elise Joanne