Catrice Spring Summer 2016 It Pieces - Preview: Catrice It Pieces 2017 Limited Edition

Kijk je al uit naar de nieuwe producten van Catrice en Essence voor aankomend voorjaar? Vanaf februari liggen er weer nieuwe make-up producten in het vaste schap en met deze Catrice It Pieces Limited Edition worden daar al enkele van getoond. Vandaag dus een tipje van de sluier wat ons te wachten staat in het nieuwe jaar, ik ben benieuwd!

De “It Pieces” by CATRICE is vanaf half januari 2017 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België. De producten worden aansluitend in het CATRICE standaard assortiment opgenomen.

Catr The Collection Eyeshadow Palette Nude Blossom - Preview: Catrice It Pieces 2017 Limited Edition

The Nude Blossom Collection Eyeshadow Palette – €4,99

Negen hooggepigmenteerde, langhoudende poeder oogschaduws in nude, rosé en bruintinten met verschillende finishings van mat tot glanzend. Inclusief een matte contouring kleur en een highlighter met fijne glanzende deeltjes. Verkrijgbaar in #010 Blossom ‘N Roses in de LE.

Catr LipCushion Lipgloss30 offen - Preview: Catrice It Pieces 2017 Limited Edition

Lip Cushion – €4,99

Coat your lips. Deze crèmige lipgloss, met soepele structuur, bevat avocado olie en geeft een prachtige glanzende finish. De zachte grote sponsapplicator geeft de lippen een mooie koraalrode of besachtige kleur met medium pigmentatie. Verkrijgbaar in #030 Coraline’s Crush en #040 Absolute Razz’Berry in de LE.

Blush 1 - Preview: Catrice It Pieces 2017 Limited Edition

blush 3 - Preview: Catrice It Pieces 2017 Limited Edition

Light And Shadow Contouring Blush – €3,99

Exacte Definitie. Ultra zachte poeders, verkrijgbaar met een fluweelzachte matte, donkere kleur en een highlighter met fijne glanzende deeltjes. Breng de kleuren individueel aan om duidelijke contouren te creëren of mix ze voor een frisse look. Verkrijgbaar in #020 A Flamingo in Santo Domingo en #030 Rose Propose in de LE.

Catr 18h Colour Contour Eye Pencil010 - Preview: Catrice It Pieces 2017 Limited Edition

18H Colour & Contour Eye Pencil – €2,39

Hang On. 18 uur tussen touch-ups? Geen probleem met dit oogpotlood! Het geeft je ogen in een handomdraai intensieve contouren. Met een geïntegreerd slijpertje. Verkrijgbaar in #010 Me, My Black And I.

Catr Rock Couture Masc WP open - Preview: Catrice It Pieces 2017 Limited Edition

Rock Couture Extreme Volume Mascara 24H – €3,99

Rock The Catwalk. Deze mascara met een diepzwarte textuur geeft een fantastisch volume, een prachtige krul en indrukwekkende lengte. Voor een direct volumineus effect vanaf het eerste moment. Verkrijgbaar in #010 Black en #010 Black Waterproof.

Een simpele preview vind ik, niet héél spannend. Maar deze Limited Edition hoeft ook niet spannend te zijn of heel origineel, hij laat een goede weergave zien van de items die voortaan – vanaf het voorjaar – straks een jaar lang te koop zijn. Leuk! De mascara’s en het oogschaduwpalette spreken mij aan, daar heb ik mijn oog op laten vallen.

Ik verwacht aan het begin van het nieuwe jaar de producten weer te ontvangen en meteen reviews te kunnen schrijven.

Liefs,

Elise Joanne