DSC 0297 - White Lily Eau de Toilette by The Master Perfumer Review

Review van parfums zijn lastig te schrijven. Vaak doe ik het dus alleen als het om een geur gaat waarbij ik denk dat een ieder die zou kunnen dragen. Vandaag een toegankelijk eau de toilette, qua geur, verkrijgbaarheid en prijs, die ik voor jullie review. Een echte ‘opspuiten en gaan met die banaan’ – parfum! Probeer je mee te ruiken?

DSC 02831 - White Lily Eau de Toilette by The Master Perfumer Review

DSC 0300 - White Lily Eau de Toilette by The Master Perfumer Review

De fles is vrij lompig in grootte maar ondanks dat staat hij niet lelijk op je make-up tafel. Kruidvat verkoopt meerdere ‘Master Perfumer’ geuren, waar ook deze eau de toilette van is en heeft meerdere verschillende parfums uitgebracht. De White Lily die ik vandaag review is daar één van. De White Lily Eau de Toilette is een combinatie van oranjebloesem, lelie en amber. Hij ruikt daardoor ook zeer bloemig en wat zwaarder. De geur evolueert wel naar mate de tijd vordert maar in kleine mate; hij blijft in de basis hetzelfde ruiken.

DSC 02891 - White Lily Eau de Toilette by The Master Perfumer Review

DSC 03081 - White Lily Eau de Toilette by The Master Perfumer Review

DSC 0305 - White Lily Eau de Toilette by The Master Perfumer Review

Het is geen geur waar je lang over na hoeft te denken, hij is vrij recht toe recht aan zonder veel dimensies. Absoluut niet een nieuwe favoriet, want mijn favorieten zijn van een hele andere prijsklasse, maar wel eentje die ik gemakkelijk elke dag op zou kunnen doen. Voor het sjieke etentje met manlief laat ik hem wel lekker staan, voor de normale werkdag is het een prima geur.

Er zijn veertien (!) verschillende geuren van The Master Perfumer bij de Kruidvat verkrijgbaar. Oorspronkelijk waren het er tien, maar sinds halverwege april zijn daar er 4 bijgekomen. De White Lily variant is daar één van.

DSC 0291 - White Lily Eau de Toilette by The Master Perfumer Review

De White Lily Eau de Toilette by The Master Perfumer is voor een klein prijsje verkrijgbaar. Hiervoor krijg je een toegankelijke doch licht zware en bloemige geur voor terug in een hele fatsoenlijke flacon waar je maanden mee zal doen. Niet verkeerd! Ik houd namelijk ontzettend van afwisselingen in mijn geurtjes dus ook deze is zeker welkom.

De White Lily Eau de Toilette by The Master Perfumer is te koop bij de Kruidvat voor €7,99 en bevat 50 ml. De geur is ook verkrijgbaar in een tasverstuiver voor €3,49 en bevat 15 ml.

Liefs,

Elise Joanne

 Deze review bevat een product wat is opgestuurd door een bedrijf of merk.