DSC 4770 - Roberto Cavalli Paradiso Eau de Parfum Review

Er zijn van die reclames, die blijven in je hoofd hangen. Bij de Roberto Cavalli parfum’s hoef ik maar het embleem te zien waar alle producten mee versiert worden en ik denk meteen aan een prachtige dame met het gouden sieraad en de tijger. En oh ja, die absoluut-niet-onaantrekkelijke man. Roberto Cavalli is uitgekomen met een nieuwe geur en bijbehorende reclame beeld, de Paradiso Eau de Parfum. Tijd voor een review en een flinke dosis foto’s want dit goedje leent zich uitstekend voor mooi beeldmateriaal!

DSC 4724 - Roberto Cavalli Paradiso Eau de Parfum Review

DSC 4727 - Roberto Cavalli Paradiso Eau de Parfum Review

DSC 4740 - Roberto Cavalli Paradiso Eau de Parfum Review

Deze nieuwe geur van Roberto Cavalli komt in een sjiek flesje, een elegant dingetje met een tikje kitsch details. In de fles zit een gouden goedje die je naar een andere wereld brengt vol passie, sensatie en genot. Een spannende beschrijving nietwaar?

Roberto Cavalli is ontworpen door de meesterparfumeur Louise Turner en zij wilde een geur creëren die je deed verlangen naar meer, naar een paradijselijke wereld met Italiaanse eigenschappen.

De geur is in verschillende formaten verkrijgbaar, en met diverse producten om de geur geschikt te kunnen layeren:

♥Eau de Parfum 30 ml € 49,94
♥Eau de Parfum 50 ml € 71,06
♥Eau de Parfum 75 ml € 92,17
♥Perfumed Shower Gel 150 ml € 24,38
♥Perfumed Body Lotion 150 ml € 24,38

De geur op de foto’s is de 50 ml. 

DSC 4738 - Roberto Cavalli Paradiso Eau de Parfum Review

DSC 4755 - Roberto Cavalli Paradiso Eau de Parfum Review

DSC 4745 - Roberto Cavalli Paradiso Eau de Parfum Review

In het prachtige flesje zit een geur die spannend is, zoveel is zeker. Zodra ik hem aanbracht kwam er een fris scherpe citrusgeur naar boven die in één enkele spray genoeg was om duidelijk te maken dat hij er was om te blijven. Dat klinkt poëtisch maar in de praktijk betekent dat dat het een zuinige geur is. Een groot pluspunt! Na enkele minuten gaat hij over tot een warmere toon, een vleugje jasmijn komt naar boven maar heeft een hout-basis waardoor hij heel stabiel is.

Het is een vrolijke, elegante, zwoele voorjaarsgeur die werkelijk fantastisch ruikt en echt je hartje sneller laat kloppen in afwachting van het komende seizoen. Ik heb zin in de lente gekregen! En deze geur past daar perfect bij.

Je moet zeker wel houden van een frisse geur, eentje die vol met citrus zit. Hij is wel zodanig gecompliceerd dat je mooie andere noten waarneemt, maar de basis is dominant fris en zelfs een beetje scherp. En daar moet je natuurlijk van houden. Vaak draag ik frisse zachte geuren dus deze ligt goed in mijn straatje maar is wel anders dan dat ik gewend ben. Absoluut de moeite waard om te besnuffelen als je in de parfumerie bent binnenkort, ik denk dat de meesten er mee weg zullen lopen!

De Roberto Cavalli Paradiso Eau de Parfum is sinds deze maand te koop bij de luxere parfumerieën zoals de Ici Paris en de Douglas.

Liefs,

Elise Joanne

Deze review bevat een product wat is opgestuurd door een bedrijf of merk.