DSC 5948 - Repetto Paris Eau Florale Review

Vorige week rook ik een geur die mij sindsdien elke dag is bijgebleven. Een geur zo zacht, zo licht en zoet dat het prachtige combinatie van noten zou moeten zijn, dat kon niet anders. De geur waar ik het over heb is voor mij geheel onbekend, ik had er nog nooit eerder van gehoord. Mede omdat deze geur exclusief bij de Ici Paris wordt verkocht. Ik review vandaag de nieuwste en exclusieve Repetto Paris Eau Florale  Eau de Toilette.

DSC 5967 - Repetto Paris Eau Florale Review

DSC 5933 - Repetto Paris Eau Florale Review

DSC 5943 - Repetto Paris Eau Florale Review

De verpakking klopt met de inhoud; een vrolijk, zoet en elegant doosje met een nog betere flacon daarin verstopt. Een roze flesje met rosé gouden details maken het geheel af.

Van Repetto is er één oorspronkelijk geur met bijbehorende body lotions en showergel, nu komen ze uit met de tweede versie, de Eau de Florale. Ze worden in drie verschillende groottes verkocht:

♥Repetto Paris Eau Florale  Eau de Toilette 30 ml – €31,50
♥Repetto Paris Eau Florale  Eau de Toilette 50 ml – €49,50
♥Repetto Paris Eau Florale  Eau de Toilette 80 ml – €67,50

Normaal liggen de prijzen enkele euro’s hoger maar er zijn nu introductieprijzen bezig. Er zijn geen bijbehorende producten bij deze collectie, de focus ligt op het parfum.

Een parfum reviewen blijft énorm lastig. Maar nu heb ik een soort goede reverentie bij de hand! Deze Repetto Eau de Florale ruikt namelijk naar Chanel Chance eau Tendre en als er iets een favoriete geur van mij is, dan is dat het wel! Maar deze geur is wellicht zelfs nog iets zachter dan haar Chanel zusje en tevens ruiken de bloemen niet overheersend zoals je wellicht wel zou verwachten met een dergelijke titel. Voor mij is deze geur dan ook ideaal samengesteld; hij is licht fris, licht zoet en licht bloemig met een warme ondertoon. Het allerbeste van alle werelden!

De noten:

♥Basisnoot: Cederhout uit Virginia, grijze amber en witte musk;
♥Hartnoot: Rozenknoppen en viooltjes;
♥Topnoot: Grapefruit en witte pruimbloesem.

Vooral de viooltjes, grapefruit en bloesem is goed te aanschouwen. De rozen zorgen voor een fijne noot maar is gelukkig niet dominant. Dit zelfde geldt voor de witte musk; die is mooi aanwezig, geeft het een extra dimensie en warmte (ook vaak echt nodig!) maar is niet te overheersend.

DSC 5948 - Repetto Paris Eau Florale Review

Ik vind de geur héérlijk! Echt eentje die mijn hart nu al heeft weten te stelen. Ik ben dol op lekkere geurtjes maar dé perfecte geur voor mij? Daar heb ik er nog maar enkele, uit al die honderden, van weten te vinden. Deze is een hele goede kansmaker om voortaan in mijn top vijf te komen. Het enige nadeel van een Eau de Toilette? Deze versie is vrij licht, hij blijft dus wel minder lang hangen dan ik liever had gewild. In de avond moet je hem even bijwerken!

De Repetto Paris Eau Florale Eau de Toilette is exclusief verkrijgbaar bij de Ici Paris in de fysieke winkels, maar ook online. De versie op de foto’s is de 50 ml.

Liefs,

Elise Joanne

Deze review bevat een product wat is opgestuurd door een bedrijf of merk.