DSC 2020 - Reload - The Perfume Mini Spray Gadget Review

Ik behandel eigenlijk heel weinig ‘gadgets’ of gelijksoortige producten op de site, veelal schrijf ik over make-up en verzorgingsproducten. Maar er is nu iets op de markt gekomen, met dank aan Douglas, waar ik echt mega enthousiast over ben terwijl het eigenlijk een heel simpel concept is! Je favoriete parfum neem je graag mee in je tas en dat kan nu, in een leuke verpakking op veel verschillende manieren. Kijk je mee naar de Reload – The Perfume Mini Spray Gadget review?

Je hebt natuurlijk al een paar mogelijkheden om je parfum mee te nemen in je tas; een mini’tje, een fullsize fles (valt niet aan te raden..) en een simpele tasverstuiver. Alle drie een optie!

DSC 2026 - Reload - The Perfume Mini Spray Gadget Review

De Reload-parfumverstuiver is net even iets meer dan alleen dat, een simpele parfumverstuiver. Het is een langwerpig apparaatje – keuze uit verschillende kleuren en printjes – waar je op verschillende manieren je favoriete parfum in kan doen óf kleine 5 ml flesjes kan kopen om erin te drukken. Deze flesjes worden uitgebracht, exclusief bij de Douglas.

Gelukkig werkt de Douglas aan het overhalen van steeds meer merken om mee te doen aan het maken van dit soort kleine flesjes zodat je een oneindige keuze gaat hebben. Groot voordeel van dit soort kleine flesjes? Geen grote bedragen hoeven uitgeven en je kan een geur leren kennen of juist meerdere geurtjes hebben. Alle drie punten voor mij die dit dingetje nog leuker maken. Ik wil graag veel geuren langere tijd proberen, maar ik ga niet meer dan €50 uitgeven voor een hoeveelheid waarvan ik niet zeker weet of ik dat het waard vind.

DSC 2019 - Reload - The Perfume Mini Spray Gadget Review

DSC 2008 - Reload - The Perfume Mini Spray Gadget Review

Je drukt op de bovenkant van het apparaatje en hij werkt dat gewoon wel zoals een tasverstuiver doet. Je kan hem niet per ongeluk indrukken in je tas; je vinger moet echt in het apparaatje gedrukt worden, langs de randen. De onderkant maak je open door te draaien aan het zilveren stukje.

DSC 2001 - Reload - The Perfume Mini Spray Gadget Review

DSC 2009 - Reload - The Perfume Mini Spray Gadget Review

Er zijn al enkele geuren beschikbaar, waaronder Hugo Boss Ma Vie. Wat een heerlijk parfum is dit; vrouwelijk zacht en elegant. Absoluut een aanrader! De andere geuren die nu ter beschikking worden gesteld;

♥Hugo Boss, Boss Ma Vie
♥Givenchy, Dahlia Divin
♥Hugo Boss, Hugo Woman
♥Givenchy, Pi
♥Hugo Boss, Hugo Man
♥Kenzo, Jeu d’Amour
♥Hugo Boss, Boss Bottled
♥Juicy Couture, Viva la Juicy
♥Issey Miyake, L’eau d’Issey Homme

De navulbare parfums die je zo, kant en klaar, in het apparaatje kan stoppen bevatten 5 ml en kosten €5,00 per stuk. Die €5,00 kan je bij een volgende aankoop – indien je het luchtje zo lekker vindt dat je hem in het groot wilt – laten scannen bij de kassa en je krijgt dat als korting! Je ‘gooit’ dus geen geld weg. Dit dient dan wel een 50 ml te zijn. Leuk idee!

DSC 2012 - Reload - The Perfume Mini Spray Gadget Review

DSC 2011 - Reload - The Perfume Mini Spray Gadget Review

Je kan natuurlijk ook gewoon je eigen parfum in het losse bijgeleverde flesje stoppen en dat kan op twee manieren; via het trechtertje wat bijgeleverd is (zo doen ze mini’s vullen in de parfumerie) of je haalt de dop van je parfum, zet dat aan de onderkant van het flesje en ‘duwt’ de vloeistof erin. Fijn dat het op meerdere manieren kan!

Ik vind dit echt een verrekte leuk en handig nieuw dingetje en hoop dat er spoedig meer nieuwe geuren bijkomen. Ik zag afgelopen week – in ‘mijn Douglas’ – de stand van Reload staan met behoorlijk veel geuren, top!

De Reload parfumverstuiver zal vanaf oktober verkrijgbaar zijn bij Douglas in de winkel en online voor €19,95. Je kan een losse huls erbij kopen voor €9,95 als je van printje of kleur zou willen wisselen, maar dat hoeft natuurlijk niet. Er is ook een reinigingsproduct verkrijgbaar voor €4,99.

Liefs,

Elise Joanne

Deze review bevat een product wat is opgestuurd door een bedrijf of merk.