DSC 1519 800x530 - Nieuwe Limited Edition Marc Jacobs Daisy Shine Edition

Er is al menig Marc Jacobs parfum online gekomen op de site, alleen nooit dé Marc Jacobs Daisy (zonder toevoeging zoals Eau so Fresh etc.). Vandaag review ik deze vrolijke versie want hij komt in een wel heel speciaal jasje! Voor de feestdagen heeft onze MJ besloten om dé geur der geuren uit zijn lijn om te toveren in hele chique versies met een glanzend jasje, de Shine Editions. Kijk je mee?

thumbnail Daisy Marc Jacobs Shine Collection 2016 - Nieuwe Limited Edition Marc Jacobs Daisy Shine Edition

Er zijn drie Shine Edition versies verkrijgbaar, een rode, een gouden en een paarse. Heel bijzonder! Ze komen in de kleinere Daisy flacon en zijn in zijn geheel de kleur die je voorkeur heeft. Ik heb de elegante, krachtige en kerstig rode kleur gekregen om te laten zien, echt een waanzinnig plaatje!

DSC 1531 800x530 - Nieuwe Limited Edition Marc Jacobs Daisy Shine Edition

DSC 1521 800x530 - Nieuwe Limited Edition Marc Jacobs Daisy Shine Edition

Elk van deze Shine Edition bevat 100 ml en is Limited Edition. Hij kost €96,67. Natuurlijk kan je ook de gewone flacons kopen, de Eau de Toilette en de Eau de Parfum, verkrijgbaar in 50 ml en normaal rond de €75,-. Deze grootte is dus vrij uniek voor Daisy, alsmede de kleur. Normaal is hij zwart met goud (EDP) en goud met wit (EDT).

Deze flacon is dus geheel knallend en glanzend donkerrood, erg mooi. Erg chique ook!

DSC 1523 800x530 - Nieuwe Limited Edition Marc Jacobs Daisy Shine Edition

De geurnoten:

Topnoten: Wilde Aardbei, Viooltjesblad, Robijnrode Grapferuit, 
Hartnoten: Gardenia, Viooltjes, Jasmijnblaadjes
Basisnoten: Blanke Houtsoorten, Muskus, Vanille

Daisy opent heel typisch fruitig fris, en ruikt meteen een warme body door de muskus maar wordt zachter en lieflijker gemaakt door een knipoog vanille. Dan komt er na enkele seconden een scherpte, een frisse noot die ik wijd aan de gardenia, een wat scherpere bloem tezamen met de krachtige grapefruit. De basis van de aardbei is een bijna een liefdevolle omhelsing van alle noten en de geur blijft dat aanhoudelijk tonen, de gehele ervaring door. Absoluut een vrouwelijk parfum, zoet maar niet té, zacht en warm maar met een duidelijke frisse en bloemige toon. Elegant, ergens ietwat meisjesachtig maar dan naar een hoger niveau getild. Het is een verfrissend boeket waar menig vrouw zich graag in zou willen hullen.

DSC 1524 800x530 - Nieuwe Limited Edition Marc Jacobs Daisy Shine Edition

DSC 1514 800x530 - Nieuwe Limited Edition Marc Jacobs Daisy Shine Edition

Deze bijzondere Limited Edition Marc Jacobs Daisy Shine Edition flacons zijn vanaf halverwege oktober o.a. verkrijgbaar bij de ICI PARIS XL

Absoluut een aanrader voor de verzamelaar!

Liefs,

Elise Joanne

Deze review bevat een product wat is opgestuurd door een bedrijf of merk.