DSC 1911 - Nieuwe Etos Geuren Collectie 2015 Review

Tijdens een spannende ‘date’ leerde ik veel nieuwe producten van Etos kennen en ik werd daar heel gelukkig van! Meer omdat ze veel dingen in een nieuw jasje steken en behoorlijk wat producten opnieuw uitbrengen, waaronder een nieuwe lijn met budget-parfums! Ik was hier énorm benieuwd naar; de luchtjes zien er namelijk hartstikke leuk uit en na een snelle ‘snif’ aan alle vier de luchtjes werd ik helemaal enthousiast! Ik review het luchtje wat het beste bij mij paste de nieuwe Etos Sapphire Sky Eau de Toilette.

DSC 1906 - Nieuwe Etos Geuren Collectie 2015 Review

Etos Geuren Collectie - Nieuwe Etos Geuren Collectie 2015 Review

Er zijn in totaal vier verschillende nieuwe geurtjes verkrijgbaar. Deze vier zijn gekozen uit 22 (!) andere luchtjes mede dankzij een testpanel van 100 vrouwen. Deze vier zijn het meest succesvol, spraken de meeste vrouwen aan en zijn alle vier vrij uniek.

Je hebt:

♥Dreamy Garden
♥Forever Love
♥Evening Kiss
♥Sapphire Sky

Ik weet nog dat ik elk luchtje lekker vond maar dat ik de Dreamy Garden en Sapphire Sky écht geweldig vond! En dat is een vrij groot woord, dat realiseer ik mij, maar ik vond het oprecht twee heel verfijnde kleine geurtjes voor de prijs die je betaalt. Dreamy Garden is een zachte en frisse geur voor overdag, Forever Love is een héle zoete geur en vond ik persoonlijk té zoet. Evening Kiss is een vrije elegante maar ook zeer volwassen parfum voor de avond en Sapphire Sky is degene die ik een beetje beter bekijk vandaag.

DSC 1915 - Nieuwe Etos Geuren Collectie 2015 Review

DSC 1922 - Nieuwe Etos Geuren Collectie 2015 Review

Sapphire Sky werd dus nagestuurd omdat dat degene was die ik verkoos boven de andere drie.

♥Topnoten: Bergamot, Citrus, Neroli, Bamboo en Peer
♥Hartnoten: Muguet (lelietjes van dalen), Lotus Flower,
♥Basisnoten: Amber en Musk

Het eerste wat je ruikt is meteen bergamot! Een hele fijne, zachte maar warme geur. Na enkele seconden krijg je iets fris erin verwerkt, ik wijd het aan de peer. Als de geur iets de ruimte krijgt om te ademen komt de zachtheid en lichte zoetheid van de lelietjes van dalen tevoorschijn en die is er om te blijven. De basis is overduidelijk musk trouwens, maar op een zeer plezierige manier. De geur vind ik ontzettend goed ‘ontwikkeld’, voor de prijsklasse waarin hij zich bevindt vind ik hem zeer elegant. Meeste ‘budget’ geuren zijn vrij recht toe en recht aan maar dat vind ik bij dit luchtje absoluut niet. Wat je krijgt is zachte, warme en prikkelende geur die geschikt is voor de hele dag, maar ook wel een echte avondgeur is. Voor de herfst en winter ook wat meer passend gezien de ‘warmte’.

Zeker een aanrader dus! Hij blijft ook lang hangen, met mate spuiten is ook wel een must; hij is vrij sterk in het begin en door zijn langdurigheid is hij zuinig in gebruik.

De Etos Sapphire Sky en de drie andere Eau de Toilettes bevatten 50 ml en kosten €9,99 per stuk. Vanaf 26 oktober zijn ze exclusief verkrijgbaar bij de Etos.

Liefs,

Elise Joanne

Deze review bevat een product wat is opgestuurd door een bedrijf of merk.