DSC 1127 - Nieuw! Marc Jacobs Daisy Eau so Fresh - Blush (LE) Review

Onderhand kennen wij de speelwijze van Marc Jacobs, af en toe komt er een glorieuze nieuwe geurbom uit en daarnaast krijgen wij elk jaar limited editions waarmee wij onze verzameling aan kunnen vullen. Ook dit voorjaar is het weer zover, drie vaste geuren hebben een nieuw – tijdelijk! – jasje gekregen en ik review vandaag daar eentje van, de Marc Jacobs Daisy Eau so Fresh – Blush (LE). Kijk je mee?

DSC 1109 - Nieuw! Marc Jacobs Daisy Eau so Fresh - Blush (LE) Review

DSC 1134 - Nieuw! Marc Jacobs Daisy Eau so Fresh - Blush (LE) Review

De drie vaste geuren die dit nieuwe zachte en bloemige jasje hebben gekregen zijn:

Daisy Marc Jacobs Blush Edition 50 ml – €72,22
Daisy Marc Jacobs Eau so Fresh Blush Edition 75 ml – €78,89
Daisy Dream Marc Jacobs Blush Edition 50 ml – €72,22

De geuren zijn alleen in deze groottes te verkrijgen. Verwacht niet dat elke geur hetzelfde ruikt trouwens, dit is niet zo. Natuurlijk hebben ze overlappende elementen en elkaar rakende geurnoten want het eenzelfde soort editie waar ze in verschijnen, maar elk heeft een ander manier van uiten. De versie waar ik vandaag beter naar kijk is de tweede, de Eau so Fresh.

Daisy Marc Jacobs Eau so Fresh Blush Edition

DSC 1120 - Nieuw! Marc Jacobs Daisy Eau so Fresh - Blush (LE) Review

DSC 1139 - Nieuw! Marc Jacobs Daisy Eau so Fresh - Blush (LE) Review

Ben ik even een gelukkig meisje; van alle Marc Jacobs geuren is de Eau so Fresh namelijk mijn absolute favoriet. Dus ik was zeer gelukkig gestemd toen ik deze versie in het pakketje zag liggen. De Eau so Fresh geuren zijn licht, fris en een heerlijk zacht bloemig. Niet overheersend, niet dominant. Een spuitje van deze vloeistof is als een wolkje dat je zachtjes omhult. Dit is een levendig maar zorgeloos parfum, eentje die je gemakkelijk opspuit voor elke dag maar die niet gekwalificeerd kan worden als simpel, allerminst. Dit is een editie die nog een stapje verder gaat in het zich laten verhullen door bloemen, maar wel met een fruitig randje; je ruikt de rozen maar je start met het warm-frisse van de abrikozen. Daarna ga je door naar de fase waarin je de grapefruit beter leert kennen en de reis eindigt bij het bloemenhart van de rozen en de fresia. Heel lichtjes, heel zacht. Hij opent sterker dan dat hij eindigt; de eerste explosie is vervaagd na enkele minuten en blijft na enkele uren subtiel hangen. Zoals hij eindigt zie ik hem het liefste; zachtjes aanwezig, als een sieraad voor je huid, klaar om geprezen te worden bij aanraking. Zeer poëtisch Elise, poeh..

Geurnoten:

♥Top: Mandarijn, Appel & Roze Grapefruit
♥Hart: Roos, Lelietjes-van-Dalen & Fresia
♥Basis: Abrikozennectar, Cederhout & Muskus

Och, en die flacon.. Tja, hoe kan je die nou niet waarderen? Een prachtig stevige fles waar de lieflijke roze substantie in gevangen zit, klaar om vrijgelaten te worden. De bloemen zijn kenmerken en maken het geheel speels, vrouwelijk en elegant. Het oog wil wat, het oog krijgt wat.

DSC 1135 - Nieuw! Marc Jacobs Daisy Eau so Fresh - Blush (LE) Review

De Marc Jacobs Daisy Eau so Fresh – Blush Edition is per februari 2016 te verkrijgen bij geautoriseerde warenhuizen en parfumerieën. Denk hierbij aan Ici Paris XL maar ook online bij Bol.com, lekker makkelijk! Deze editie is limited edition en zal na de zomer weer verdwijnen. Dan is deze geur ook het meest passend naar mijn mening, voorjaar en zomer. Hij is bijna te lieflijk en te vrolijk om de gure regendagen van de herfst aan te kunnen maar ook te zoet en te vrolijk. De flacon is prachtig, het zijn echte collectors items. De prijzen zijn stevig, maar onderhand is dat een gegeven bij dit merk. Eau so Fresh is er niet eentje die dominant blijft zitten waar hij zit, hij is luchtig en licht maar met inachtneming van het feit dat het wel een echte bloemengeur is. In de avond dien je hem wel even bij te werken.

Liefs,

Elise Joanne

Dit artikel bevat een product wat is opgestuurd door een bedrijf of merk.