DSC 1552 800x530 - Nieuw! Chloè Fleur de Parfum & Chloe Eau de Toilette (large) Review

Vandaag laat ik twee ‘nieuwe’ parfums zien. Met rede tussen haakjes want ik laat een hele nieuwe versie van Chloè zien, de Chloè Fleur de Parfum en de al bestaande Chloè Eau de Toilette die uit is gekomen in een heel grote flacon, voor de liefhebber! Beide zijn zoals wij Chlòe kennen in prachtige flacon waar je vrouwenhart een sprongetje voor maakt. Kijk je mee?

DSC 1571 800x530 - Nieuw! Chloè Fleur de Parfum & Chloe Eau de Toilette (large) Review

DSC 1569 800x530 - Nieuw! Chloè Fleur de Parfum & Chloe Eau de Toilette (large) Review

DSC 1555 800x530 - Nieuw! Chloè Fleur de Parfum & Chloe Eau de Toilette (large) Review

Ik ga eerst kijken naar het nieuwe exemplaar, de Chloè Fleur de Parfum. Blijkbaar vond Chloè het tijd om een andere roos te pakken maar wel trouw te blijven aan haar iconische flacon. Gelukkig maar want die is een plaatje! Ik vind dit merk krachtige vrouwelijkheid uitstralen met een zachtheid die zorgt voor de nodige elegantie.

De geur heeft noten uit de kersenbloem, framboos, verbena-bloem en amandel. Niet eerder heeft er zo’n prominente fruitnoot in een Chloè geur gezeten en geeft het dus ook een hele andere dimensie. De geur is nog even bloemig en vol met liefde voor rozen zoals altijd. Maar ja, ik ruik een duidelijke fruitige noot. Eentje die scherp en fris is met een zachte basis. Dat geeft de geur net even iets meer dimensie en maakt het wellicht zelfs iets creatiever dan de originele geur? Hij lijkt er wel verdraaid veel op, dat absoluut. Hij is zeer vrouwelijk maar absoluut niet meisjesachtig. Een geur die diezelfde vrouwelijkheid innig heeft omarm, er trots op is en dit ook uitdraagt.

De Chloè Fleur de Parfum komt in twee formaten:

Chloè Fleur de Parfum 30 ml €58,89
Chloè Fleur de Parfum 50 ml €82,22

Degene op de foto is de 50 ml.

DSC 1572 800x530 - Nieuw! Chloè Fleur de Parfum & Chloe Eau de Toilette (large) Review

DSC 1565 800x530 - Nieuw! Chloè Fleur de Parfum & Chloe Eau de Toilette (large) Review

DSC 1564 800x530 - Nieuw! Chloè Fleur de Parfum & Chloe Eau de Toilette (large) Review

De Chloè Eau de Toilette kennen wij natuurlijk al maar ik heb hem nooit behandeld op de site dus behandel ik hem nu alsnog! Er is nu een hele grote flacon, voor de absolute fan van Chloè. De standaard ofwel originele Eau de Toilette en Eau de Parfum krijgen beide nu dat ‘Big Size’ vriendje in de schappen. Degene op de foto is de Eau de Toilette. Dit zijn wel limited editions dus ze zijn niet standaard te koop. Wil je deze eyecatcher? Dan dien je snel te handelen. Deze geur is een klassieke bloemengeur, er zit een soort tederheid in deze geur die weinig andere parfums hebben. Bijzonder, zacht, lieflijk, bloemig en poederig. Je voelt je op en top vrouw met deze geur.

De Chloè Eau de Toilette 125 ml kost €125,00 en de Chloè Eau de Parfum 125 ml kost €140,00.

Chloé is verkrijgbaar bij de ICI PARIS XL en heeft nu 25% korting op Chloé!
.

Liefs,

Elise Joanne

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf of merk.