DSC 0280 - Lady Gaga Eau de Gaga Parfum Review

Lady Gaga. De extraverte, eigenzinnige, creatieve en ook ietwat gekke Lady Gaga. Haar outfits zijn wereldberoemd, haar liedjes door iedereen gekend, haar gekke kapsel bijna een fenomeen. Maar haar ook haar parfum is beroemd. Twee jaar geleden bracht deze dame de geur FAME uit en daar heeft ze onlangs een tweede aan toegevoegd, met de toepasselijke naam Lady Gaga Eau de Gaga. Kijk mee naar mijn review!

DSC 02642 - Lady Gaga Eau de Gaga Parfum Review

DSC 02681 - Lady Gaga Eau de Gaga Parfum Review

Lady Gaga en Coty introduceren EAU DE GAGA. Een spannende creatie van Lady Gaga en het visionaire parfumeriehuis Haus Laboratories. Een parfum dat vertelt wie Gaga in essentie is. Gevaarlijk en gewaagd, EAU DE GAGA vertegenwoordigt de toekomst van een geur zonder grenzen.

Ook deze geur komt qua uiterlijk in de buurt van de vorige. Hij is donker, elegant, simpel maar toch krachtig. Aanwezig, niet alleen in geur maar ook qua kleur. Hij eist aandacht en erkenning. Geen wonder dat dit een parfum is van Lady Gaga. De eau de parfum komt in een fluweelrode kartonnendoosje met daarin de zwarte vierkante huls met zilveren details.

De Lady Gaga Eau de Gaga is verkrijgbaar in de volgende maten en bijbehorende prijzen:

♥Eau de parfum 15 ml €20,00
♥Eau de parfum 30 ml €30,00                                                
♥Eau de parfum 50 ml €40,00                                                  
♥Eau de parfum 75 ml €55,00                                                                
♥Shower gel 200 ml €19,50                                               
♥Body lotion 200 ml €19,50

De versie die je ziet op de foto’s is 30 ml.

DSC 02822 - Lady Gaga Eau de Gaga Parfum Review

DSC 02733 - Lady Gaga Eau de Gaga Parfum Review

De geur is explosief en aanwezig. Hij is donker, krachtig en kruidig. Je ruikt de muskus als eerste en later, na enkele minuten, ruik je een warme geur waar de scherpte wat van af is. Want scherp, dat is hij namelijk wel in het begin. De geur bevat limoen, witte viool en hout-accenten met een laatste aanwezigheid van een leerachtige noot. De geur is gemaakt voor zowel vrouwen als mannen. Een unisex geur dus. En dat snap ik wel, hij is warm genoeg voor de vrouw maar krachtig en dominant genoeg voor de man.

DSC 03001 - Lady Gaga Eau de Gaga Parfum Review

Ik ben geen drager van zware geuren, zeker geen warme en (licht) kruidige of bloemige geuren. Hoewel deze geur absoluut niet verkeerd is, is hij daarmee dus voor mij wel even wennen. Ik draag lichte, zoete, frisse en zachte varianten en dat is deze zeker niet. Hij eindigt wel in een soort sensuele noot, eentje die hem zachter en dus ook draagbaar maakt. Ik vind hem ook zeer geschikt voor deze seizoenen. Het is geen poezelig dingetje, hij mag er wezen.

Het is ondanks de zeer diverse noten een geur die in balans is en harmonieuze werking heeft. Houd je van een prikkelende, verrassende, warm-pittige geur? Dan is deze versie absoluut wat voor jou. De prijzen vind ik zeer acceptabel voor een luchtje dat zo goed in elkaar zit als deze versie. De vraag is nu alleen of het jouw kopje thee is. Ga hem een keer besnuffelen bij de parfumerieën zou ik zeggen, hij is namelijk al verkrijgbaar!

De Lady Gaga Eau de Gaga is sinds deze maand te koop bij verschillende (luxe) drogisterijen en andere parfumerieën.

Liefs,

Elise Joanne

Deze review bevat een product wat is opgestuurd door een bedrijf of merk.