DSC 03352 - Katy Perry Killer Queen Royal Revolution Review

Ja hoor, Katy Perry flikt het weer, ze heeft onlangs een derde geur uitgebracht. De eerste twee geurtjes vond ik ontzettend succesvol, zeker voor een parfum wat is uitgebracht door een ‘ster’. Vaak ben ik namelijk niet weggeblazen door dergelijke exemplaren maar Katy Perry brengt luchtjes uit waar ik zeer enthousiast van kan worden! Vandaag de nieuwste van de drie, de Katy Perry Killer Queen Royal Revolution. Kijk je mee?

DSC 03562 - Katy Perry Killer Queen Royal Revolution Review

DSC 03381 - Katy Perry Killer Queen Royal Revolution Review

Katy heeft niet alleen een parfum uitgebracht, maar ook een bodylotion en een showergel. Deze producten kan je na elkaar gebruiken, eerst de showergel dan de bodylotion en als laatste de parfum, om de geur te layeren.

Het geheel komt in een kitscherige verpakking, precies zoals we gewend zijn van de vorige lijnen. Maar deze keer schreeuwt het nog om iets meer aandacht dan de voorgaande versies. De flessen zijn helder metallic blauw met roze en gouden details. De parfum fles zelf is een welbekende vorm die deze keer niet rood of paars is maar donkerblauw/turquoise met een donkergrijze dop. Hij is gemaakt als evenbeeld van de saffier. Ook deze keer straalt het geheel ‘Koninklijke Allure’ uit maar wel in een meer bad-ass jasje. Het straalt zelfvertrouwen uit.

De geur bestaat uit:

♥Topnoten: Roze fresia en Granaatappel
♥Hartnoten: Sandelhout, Oranje Bloesem en Jasmijnblaadjes
♥Basisnoten: Zwarte Doorn, Huidmusk, Vanille-Orchidee

Mijn interpretatie van de geur kan je vinden bij het kopje waarin ik de parfum daadwerkelijk review.

♥Katy Perry Killer Queen Royal Revolution Royal Shower Gel 200 ml €12,50

DSC 03443 - Katy Perry Killer Queen Royal Revolution Review

DSC 0375 - Katy Perry Killer Queen Royal Revolution Review

DSC 03731 - Katy Perry Killer Queen Royal Revolution Review

DSC 0381 - Katy Perry Killer Queen Royal Revolution Review

De tube, waarvan ik het uiterlijk hierboven al beschreven heb, komt met een praktische (roze) klikdop. Er zit SLES, alcohol en parfum in de showergel, De showergel schuimt prima en voelt werkelijk zijdezacht aan. Hij zorgt alleen eigenlijk niet voor hydratatie o.i.d. wat je bij andere douche producten wel mag en kan verwachten. Hij zorgt voor een duidelijk geur op je lichaam die, wanneer je dus layert, zorgt voor mooie basis.

In alle eerlijkheid had ik gedacht de geur niet lekker te vinden als showergel, want vaak vind ik de geuren te chemisch en te sterk in dergelijke producten. Maar ik vind hem werkelijk héérlijk! En gebruik hem dus ook zeer graag onder de douche. Voor mij bijna een unicum te noemen, dat zegt dus wat.

♥Katy Perry Killer Queen Royal Revolution Royal Body Lotion 200 ml €12,50

DSC 0365 - Katy Perry Killer Queen Royal Revolution Review

DSC 0375 - Katy Perry Killer Queen Royal Revolution Review

DSC 03741 - Katy Perry Killer Queen Royal Revolution Review

Dezelfde verpakking als haar bovenstaande zusje met ook de praktische (blauwe) klikdop. Er zit behoorlijk wat minerale olie in dit product, dat vind ik zelf oprecht een minpunt. Daarnaast zit er parfum in de body lotion, meer dan bij de showergel.

Ook bij dit product ben ik een beetje overdonderd door de heerlijke geur die gepaard gaat bij gebruik. Hij is niet te zwaar of te krachtig maar wel goed aanwezig. Waar de showergel sneller verdwijnt blijft de body lotion goed hangen op een prettige manier.

♥Katy Perry Killer Queen Royal Revolution Eau de Parfum 30 ml €27,50

DSC 0331 - Katy Perry Killer Queen Royal Revolution Review

DSC 03691 - Katy Perry Killer Queen Royal Revolution Review

DSC 0322 - Katy Perry Killer Queen Royal Revolution Review

DSC 0398 - Katy Perry Killer Queen Royal Revolution Review

De eerste geur van Katy Perry was krachtig, warm en zacht. De tweede was fris en zoetig met warme ondertonen. Deze derde is eigenlijk alles van de voorgaande maar is kruidiger. Je ruikt de musk, jasmijn en de sandelhout als basis door de geur heen. Hij is ontzettend krachtig op een elegante manier, heel bijzonder te noemen. Maar zelfs door die kracht en warmte is hij ook verfrissend. Hij zou goed passen in de lente en zomer maar is uitstekend geschikt voor de herfst en winter.

DSC 0389 - Katy Perry Killer Queen Royal Revolution Review

Wauw. Katy Perry heeft een derde succes aan haar naam kunnen toevoegen. Hoe lang zou ze het nog vol kunnen houden? Welke van de drie mijn voorkeur heeft kan ik niet zeggen maar deze Katy Perry Killer Queen Royal Revolution collectie is waanzinnig lekker en zal ik zeer graag gebruiken, net zoals de andere twee. De geur is krachtig, aanwezig en dominant maar omwikkelt met een jasje van elegantie, warmte en verfrissing. Het is een ontzettend complexe geur voor de prijsklasse waarin hij komt. Alle drie de producten gebruik ik graag, zeker in combinatie met elkaar. De prijzen van de tubes vind ik zeer acceptabel, de Eau de Parfum zelf heeft een geweldige prijs. Zeker omdat hij komt in drie verschillende groottes. Je kan dus ook klein beginnen als je hem toch graag in je bezit wilt hebben en je budget niet heel ruim is.

De geur blijft enkele uren goed hangen en dient in de loop van de dag opgefrist te worden.

De Katy Perry Killer Queen Royal Revolution komt in de grootte 15 ml (€17,50), 30 ml (€27,50) en 50 ml (€37,50). Hij zal vanaf september 2014 beschikbaar zijn bij verschillende parfumerieën en de luxere drogisterijen.

Liefs,

Elise Joanne

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf of merk.