DSC 1764 - Katy Perry Killer Queen (Original) Review

Katy Perry, wat is beautyland blij met jou! Je tweede geur en je derde geur heb ik met liefde gereviewd maar de eerste, daar heb ik nog niet de gelegenheid voor gehad. Dat stopt vandaag want ik review de eerste, de originele Katy Perry Killer Queen eau de Parfum & Showergel. Wellicht oud nieuws, maar zie het als een herinnering dat deze geur er ook nog is én fantastisch heerlijk is!

DSC 1748 - Katy Perry Killer Queen (Original) Review

DSC 1778 - Katy Perry Killer Queen (Original) Review

DSC 1753 - Katy Perry Killer Queen (Original) Review

Ik vind de consistentie in alle lijnen van Katy Perry om te waarderen. Op de kleuren na is elke lijn hetzelfde vorm gegeven en kleine details zijn aangepast op de ‘feel’ die madam wil overgeven op het uiterlijk van de geur en de geur zelf. Want de eerste geur moet de kracht, orignaliteit en creativiteit van Katy Perry belichamen, in uiterlijk en noten van de geur zelf. In het uiterlijk is ze sowieso geslaagd in mijn mening, de flacon is spannend, mysterieus, kitsch en zelfs een beetje sexy!

DSC 1775 - Katy Perry Killer Queen (Original) Review

De topnoten zijn wilde bes, pruim en bergamot. De hartnoten bestaan uit de geur van rode fluweelbloemen, jasmijn en plumeria. De basisnoten bestaan uit kasjmier, patchoulihart en praline. Maar wat betekent dat nou in de praktijk? Ik heb mijn neus gestoken in zaken waar ik behoorde (anders kan ik natuurlijk geen fatsoenlijke review schrijven!) en ik zal het proberen om begrijpelijk te omschrijven!

DSC 1787 - Katy Perry Killer Queen (Original) Review

De geur is in eerste instantie zwoel, warm en tegelijkertijd fris. Spannend bijna! Daarna komt er een soort warmte die de frisheid doet laten verdwijnen. Er komt een kleine scherpte voor in de plaats die later, na enkele minuten, een soort zachtheid wordt. Al met al is het een bloemige geur die in een modern jasje is gehuld.

Hetzelfde geld voor de showergel, die naast heerlijk geuren, ook nog eens als een malle schuimt! Maar dat ligt aan de, in grote mate, aanwezige SLES. Ik vind vaak showergels een matig aftreksel van de daadwerkelijke geur, maar hier is daar absoluut geen sprake van! Deze producten complimenteren elkaar, vullen elkaar harmonieus aan.

DSC 1761 - Katy Perry Killer Queen (Original) Review

Op de tweede geur werd ik verliefd met haar zachte frisheid die ontzettend goed paste bij de lente. Op de derde geur werd ik niet alleen verliefd, die geur paste gewoonweg perfect bij mij dus ik sloot hem met liefde in mijn hart. De eerste geur, die ik nu eindelijk pas mocht ontmoeten, vormt de sterke basis van de andere twee. De geur is levendig, bloemig en zwoel. Draagbaar voor elk moment, elke dag maar is toch speciaal genoeg om zo genoemd te mogen worden. En laten we wel wezen, zo’n geur voor die prijs is echt fantastisch! De showergel is een mooie complimentatie en zou ik er zeker bij aanschaffen.

De Katy Perry Killer Queen Eau de Parfum is beschikbaar in vier verschillende formaten: 15ml, 30ml, 50ml en 100ml. De versie die je hierboven ziet is 30 ml en kost €27,50. De Royal Shower Gel bevat 200 ml en kost €12,50. Er is ook nog een bodylotion verkrijgbaar met dezelfde inhoud en prijs als de showergel.

Liefs,

Elise Joanne