DSC 02221 - Katy Perry Killer Queen 'Oh So Sheer' (LE)

Oeh, wat was beautyland blij met de komst van de Katy Perry Killer Queen geur vorig jaar! De geur was krachtig, vrouwelijk en betaalbaar én toch sjiek-de-friemel. Dat laatste komt vooral door de prachtige en unieke flacon waarin de parfums verschijnen. Nu komt Katy Perry met een nieuwe versie van Killer Queen genaamd ‘Oh So Sheer’. Een parfum die de winter achter ons laat en een geurige intrede in de zomer teweegbrengt.

DSC 01951 - Katy Perry Killer Queen 'Oh So Sheer' (LE)

DSC 02342 - Katy Perry Killer Queen 'Oh So Sheer' (LE)

Deze lichte en vernieuwde versie van de oorspronkelijke kleur wordt geleverd in dezelfde soort flacon, een glinsterende edelsteen. Waar haar zusje een rode basiskeur had met gouden details, is deze versie paars met gouden details. Leuk dat er enkele aspecten veranderd zijn maar de gehele lijn qua uiterlijk wel is doorgezet. Zo is het een mooie verzamelcollectie aan het worden! De flacon is speels en toch heel koninklijk.

De ‘Oh So Sheer’ bestaat in de basis uit dezelfde noten als de originele Killer Queen geur. De top noten zijn bosvruchten, zwarte bes, pruim en voor de frisheid vlierbes; de hartnoten zijn fresia, plumeria en rode fluweelbloemen; de basisnoten zijn kasjmier hout, patchoeli en praline vulling. De vlierbes is toegevoegd als top noot voor een frisse opening.

DSC 01961 - Katy Perry Killer Queen 'Oh So Sheer' (LE)

DSC 02013 - Katy Perry Killer Queen 'Oh So Sheer' (LE)

En fris is hij zeker! Maar toch ook warm, zoet, elegant en net zo krachtig als haar voorganger alleen een stukje toegankelijker. En geschikter voor de lente en zomer! Een heerlijk draagbare geur die mij enorm verrast! Je ruikt het zoete van de vlierbes, bosvruchten en pruim heel goed maar het is niet overheersend, het geeft juist een warme basis waarna de geur fris ruikt en warm blijft hangen op je huid. Een bijzondere parfum!

DSC 02052 - Katy Perry Killer Queen 'Oh So Sheer' (LE)

Ik vind deze Katy Perry Killer Queen ‘Oh So Sheer’ variant echt een geweldig nieuwe geur die ik vaak zal gaan gebruiken de komende maanden. De vorstelijke flacon staat ook enorm mooi op je make-upkastje met de ietwat kitscherige gouden details. De geur is er eentje die niet bij velen verkeerd zal vallen; hij is vrij toegankelijk. Wel moet je van de combinattie, zoet, fris en warm houden. De prijzen zijn zéér netjes voor de hoeveelheid die je krijgt. zeker een pluspunt. De eau de parfum blijft de hele dag lekker hangen zonder te overheersen. ‘S avonds even bij spuiten als je naar je dinertje gaat!

De Katy Perry Killer Queen ‘Oh So Sheer’ is een Limited Edition eau de parfum. Hij is vanaf 1 mei verkrijgbaar bij de drogisterijen voor €27,00 voor 30 ml. Vanaf 1 augustus is hij verkrijgbaar bij bij de parfumerieën in een groter formaat van 100 ml voor €52,00.

Liefs,

Elise Joanne

Deze review bevat een product wat is opgestuurd door een bedrijf of merk.