DSC 4475 1 - Zomerse Favoriet: Jil Sander - Shake - Sun Review

Je kan toch niet anders dan heel gelukkig worden van dit heerlijke zonnetje? Dat dacht ik! En als de zon tevoorschijn komt, dan vaak ook andere kleding, make-up en parfum. Ik draag lichtere kleuren, meer highlighter en bronzer en vaak een geurtje die frisser en zachter is. Vandaag review ik de Jil Sander – Shake – Sun, een geheel nieuw merk voor mij, speciaal voor de zomer! Kijk je mee?

DSC 4460 - Zomerse Favoriet: Jil Sander - Shake - Sun Review

DSC 4462 - Zomerse Favoriet: Jil Sander - Shake - Sun Review

DSC 4468 - Zomerse Favoriet: Jil Sander - Shake - Sun Review

DSC 4471 - Zomerse Favoriet: Jil Sander - Shake - Sun Review

Deze versie van Jil Sander is een limited edition, speciaal voor aankomend seizoen ontwikkelt. Voordat ik inga op de geur zelf, even de flacon bewonderen! Want deze flacon ziet er wellicht simpel uit met een doorzichtige fles en een grote witte ronde dop, maar niets is minder waar. Op het oog lijkt de substantie ombre – wat al een leuke touch is -, overlopend van fel geel naar pittig oranje, maar wanneer je schud (shake!) dan krijg je een heerlijke mengelmoes. Hij lijkt een beetje op een sappige grapefruit qua kleur, heerlijk intens, net zoals de smaak. Leuk gedaan!

DSC 4467 - Zomerse Favoriet: Jil Sander - Shake - Sun Review

DSC 4474 1 - Zomerse Favoriet: Jil Sander - Shake - Sun Review

De geurnoten:

♥Top: Bergamot, Mandarijn, Citroenschil
♥Hart: Grapefruitschil, Frangipanibloem, Lotusbloemen
♥Basis: Heliotroopbloem, Hout, Muskus

De geur opent zacht en bijna lieflijk maar krijgt na enkele seconden meteen een krachtig en fris karakter. Je ruikt als eerste de lotusbloemen en daarna gaat de ervaring meteen naar de citrusfamilie, de mandarijn en zeker de grapferuit ruik je sterk zonder dat het overheerst. De geur blijft warm en zacht door de aanwezige basis van de muskus en bergamot. En dat maakt het een hele prettige geur, een fijn exemplaar voor aankomende zomer. Het is een fris parfum maar alsnog zeer zacht met enkele krachtige streken. Bijzonder!

DSC 4484 1 - Zomerse Favoriet: Jil Sander - Shake - Sun Review

Mijn eerste ervaring Jil Sanders is zeer positief. Menig vriendinnetje was al fan van dit merk en ik snap nu eigenlijk pas waarom. De flacon is zelf vrij recht toe en recht aan, maar dat is standaard voor dit merk. De flacon is met haar strakke lijnen en witte accenten iconisch te noemen. Het Shake! effect vind ik erg leuk en maakt het heerlijk speels. De geur is toegankelijk en uitermate lekker. Geen simpel geurtje ondanks dat je hem wel gemakkelijk op kan spuiten voor elke dag en elke afspraak. Hij heeft mooie rijke noten in zich en bevat een stevige warme basis waardoor ik denk dat hij menig vrouw zal aanspreken. Absoluut het besnuffelen waard naar mijn mening! En voor die prijs hoef je hem ook niet te laten liggen..

De Jil Sander – Shake – Sun Eau de Toilette is verkrijgbaar bij warenhuizen zoals Douglas en Ici Paris. Hij wordt verkocht in één maat, maar wel met bijbehorende zusjes:

♥Eau de Toilette Spray 100 ml € 35,00
♥Body Lotion 150 ml € 11,00
♥Shower Gel 150 ml € 11,00

Liefs,

Elise Joanne

Deze review bevat een product dat is opgestuurd door een bedrijf of merk.