DSC 7921 800x530 - Hollister California Wave for Her Eau de Parfum Review

Hollister, een merk uit het buitenland dat ik niet kende. Toen ik de parfumfles mee kreeg na een event was ik dan ook niet meteen enthousiast. Wie ben jij Hollister, en hoe ruikt jouw nieuwe Hollister California Wave for Her Eau de Parfum? Je ziet er vrolijk, fris en licht uit maar ben je ook deze benoeming waard? De zomer is bijna voorbij – ook al denk ik stiekem dat wij een warm najaar krijgen – dus tijd om deze parfum even te behandelen!

DSC 7918 800x530 - Hollister California Wave for Her Eau de Parfum Review

DSC 7929 800x530 - Hollister California Wave for Her Eau de Parfum Review

DSC 7934 800x530 - Hollister California Wave for Her Eau de Parfum Review

De geur komt in een simpel flesje, een doorzichtige variant met roze vloeistof. Een zilveren dop en een kleine opdruk van het merkje maakt het af. Het doosje ziet er ietwat truttig uit naar mijn menig en de flacon is wellicht iets té simpel? Afijn, dat kan en is ook niet heel erg zolang de inhoud maar goed is.

De noten:

♥Topnoten: Stervrucht, Zwarte bes en Kweepeer
♥Hartnoten: Wilde Orchidee, Hibiscus en Californische Klaproos
♥Basisnoten: Sandelhout, Amberkristallen

In alle eerlijkheid moest ik even opzoeken wat ‘kweepeer’ eigenlijk voor geurnoot of product is. Een kweepeer is een appelsoort en komt van een – jawel – appelboom. Een frisse noot dus!

Hoe ruikt ‘ie dan? Ik dacht in eerste instantie dat er iets van grapefruit en perzik in de geur zou zitten maar dat blijkt niet zo te zijn. Hij opent heel fris met een licht zoete tint die later warmer en dieper wordt. Hij blijft overduidelijk warm zoetig met een soort scherpe toon erin. De kweepeer blijkt dus heel duidelijk voor de frisse tonen te zorgen, de wilde orchidee voor de bloemige noot en de sandelhout voor de warmte.

DSC 7937 800x530 - Hollister California Wave for Her Eau de Parfum Review

Een zoetige zomergeur, eentje die vrij dominant is en waar je maar enkele spuitjes van nodig hebt. Absoluut voor de vrouw die houdt van vrolijk, intens en bloemig met scherpte toon. Wellicht wat te scherp naar mijn mening? Ik moet er even aan wennen denk ik! Ik vind hem niet heel bijzonder goed uitgedacht, hij is eigenlijk wat te recht toe en recht aan naar mijn mening. Niet verkeerd, maar ook niet bijster bijzonder. Voor die prijs is hij goed genoeg, dat absoluut.

De Hollister California Wave for Her Eau de Parfum komt in drie verschillende groottes, de 30 ml voor €22,36, 50 ml voor €31,16 en de 100 ml voor €39,96. De versie op de foto is de 50 ml. Hollister is te koop bij verschillende parfumerieën zoals de Ici Paris en online.

Liefs,

Elise Joanne

Deze review bevat een product wat is verkregen van een bedrijf of merk.