DSC 2603 - Davidoff Cool Water Summer Seas Limited Edition Review

Als ik denk aan een fris parfum, passend bij een zacht briesje en een stralende zomerjurk dan denk ik al-tijd aan de Davidoff parfums! Een soort pavlov reactie zou je het kunnen noemen. Toen er vorige week een fles binnen kwam van de nieuwst Davidoff Cool Water Summer Seas Limited Edition was ik dan ook zéér in mijn nopjes!

DSC 2564 - Davidoff Cool Water Summer Seas Limited Edition Review

DSC 2586 - Davidoff Cool Water Summer Seas Limited Edition Review

DSC 2591 - Davidoff Cool Water Summer Seas Limited Edition Review

Ook bij deze nieuwe parfum blijft Davidoff trouw aan haar iconische en originele verpakking. Een simpele maar frisse blauwe fles met een ‘ombre’ bewerking. Dit laatste staat voor de weerspiegeling van het zonlicht op het water. Het zeilbootje geeft aan dat het om de ‘Summer Seas’ geur gaat. Je ziet er gelijk aan af wat voor parfum het is en dat is niet alleen praktisch maar vind ik altijd wel wat hebben.

Hoe ruikt de geur nu precies? Is hij alleen te typeren als ‘fris’ of is hij nog wat beter in elkaar geknutseld dan dat? Ja, hij is zeker fris, zo simpel is het. Een geur die ik alleen in het voorjaar en de zomer zou dragen. Maar je ruikt eerst een scherpe frisheid, een krachtige bonk sprankeling die meteen overgaat in een hele lichte zoete ondertoon van meloen. Dan komt de ‘body’ en dat komt vanuit de bloem die er in verwerkt is, de lelietjes-van-dalen. Hij wordt niet warm, zacht of kruidig; al die tonen hoef je niet te verwachten. Het geheel blijft in dat frisse jasje hangen maar hij is wel een stukje gecompliceerder dan je aanvankelijk denkt.

DSC 2612 - Davidoff Cool Water Summer Seas Limited Edition Review

Ik vind hem werkelijk héérlijk! Met twee spuitjes kan je bijna de gehele dag doen dus dat is zeker een pluspunt. Verwar fris niet met waterig! Want dat is hij zeker niet. De prijs vind ik zéér schappelijk zeker voor die hoeveelheid!

Vind je mannelijke partner dit ook een fijne versie voor in de zomer? Davidoff heeft ook een mannen parfum ontwikkeld met citrusnoten maar met een krachtige ondertoon van sandelhout. Deze versie bevat 125 ml en kost €36,00.

De Davidoff Cool Water Woman Summer Seas Limited Edition bevat 100 ml (maar één grootte) en kost €36,00.

Liefs,

Elise Joanne

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf of merk.