DSC 2249 - Calvin Klein Reveal Eau de Parfum Review

Calvin Klein staat bekend om de erotische, sexy en uitdagende campagnes van nieuwe producten. Of het nu gaat om de nieuwste boxershorts met Justin Bieber erin of de geur die ik vandaag behandel waar Doutzen Kroes een hoofdrol in speelt. De geur van vandaag is de Femme Fatale, de Calvin Klein Reveal Eau de Parfum. Hij is al een tijdje uit maar ik behandel met vandaag na veel nieuwsgierigheid aan mijn kant. Kijk je mee?

muzyka z reklamy perfum calvin klein reveal 1 - Calvin Klein Reveal Eau de Parfum Review

DSC 2227 - Calvin Klein Reveal Eau de Parfum Review

DSC 2223 - Calvin Klein Reveal Eau de Parfum Review

De flacon kan je omschrijven als simpel en elegant. Een licht bollend vierkantje met driehoekige onderkant waar de licht gelige inhoud in wordt gehulsd, met een zelfde soort zilveren dop. Op de dop staat heel subtiel de naam van de parfum. De dop is net een spiegel, een kriem met foto’s maken zonder dat je er zelf op komt te staan met een gekke pose om de foto daadwerkelijk te maken. En pas op met vette vingers want die je zie je heel goed!

De Calvin Klein Reveal is ontwikkeld als een sexy dingetje, een geur voor de vrouw die zich wil omhullen in iets uitdagends en in iets vrouwelijks. De bedoeling is dat je je verleid voelt en ook daar toe over gaat.

De geur bevat de volgende noten:

♥Topnoten: Zout, Roze, Zwarte Peper en Witte Peper.
♥Hartnoten: Iris, Ambergris, Solair.
♥Basisnoten: Sandelhout, Vetivier, Kasjmier.

DSC 2229 - Calvin Klein Reveal Eau de Parfum Review

DSC 2235 - Calvin Klein Reveal Eau de Parfum Review

Een geur die naar zout ruikt. Hoe ruikt dat precies? Ik had geen idee! Toen ik de geur opdeed rook ik meteen iets ziltigs, als gezouten popcorn, omhuld in een bloemig jasje van iris en het eindigt in een soort basisgeur van hout die komt van de sandelhout. Hij is ook vrij pittig en dat komt door de peper die erin verwerkt zit. Het leuke is dat ik echt de noten die er in verwerkt zit goed kan ruiken, dat overkomt mij niet vaak. Je kan heel goed de geur die je ruikt ‘pinpointen’ naar een noot. Bijzonder!

DSC 2219 - Calvin Klein Reveal Eau de Parfum Review

Wauw, wat een spannend dingetje! Ik vind de geur echt bijzonder lekker. Het is een complexe parfum met verschillende noten die heel harmonieus samen komen. Hij is krachtig, pittig, aanwezig maar tevens sensueel, zoet en bloemig. Calvin, mijn complimenten! Is het een geur voor elke dag? Jawel, dat kan zeker maar ik vind hem meer geschikt voor de avondjes uit en de speciale gelegenheden. Hij is namelijk bijna te bijzonder om elke dag ‘zomaar’ te gebruiken. Ik vind het een sexy geur en voel mij er vrouwelijker door. Hij doet echt waar hij voor ontwikkeld wordt. Hij blijft een goed aantal uren hangen, vrijwel de gehele dag. Als je in de avond weer de deur uitgaat zou ik hem even ‘opfrissen’.

De Calvin Klein Reveal Eau de Pafum word verkocht in die verschillende maten en bijbehorende producten om de geur op te bouwen:

♥Calvin Klein Reveal Eau de Pafum 30 ml – €55,00
♥Calvin Klein Reveal Eau de Pafum 50 ml – €77,22
♥Calvin Klein Reveal Eau de Pafum 100 ml – €99,44

♥Calvin Klein Reveal Body Lotion 100 ml – €39,33
♥Calvin Klein Reveal Shower Gel 200 ml – €36,11

(De versie op de foto’s is 30 ml)

Deze geur is o.a. verkrijgbaar de Ici Paris en de Douglas.

Liefs,

Elise Joanne

Het product in deze review is opgestuurd door een bedrijf of merk.