DSC 1450 - Bruno Banani Absolute Woman #Girlcrush Review

Een van de eerste geurtjes die ik zelf kreeg (en kon betalen) waren de parfums van Bruno Banani. Deze parfum is stiekem dus een beetje een ‘tienerjarencrush’ maar voor Bruno ook de nieuwste #Girlcrush. Bruno Banani is namelijk uitgekomen met de nieuwe Absolute Woman Eau de Toilet in weer een nieuwe – doch vertrouwde – bijzondere vorm. Kijk je mee naar mijn review?

DSC 1414 - Bruno Banani Absolute Woman #Girlcrush Review

DSC 1439 - Bruno Banani Absolute Woman #Girlcrush Review

Stiekem is de geur wellicht wat te ‘jong’ voor mij, het merk richt zich namelijk op tieners en jongvolwassenen. Nu ben ik natuurlijk nog maar midden twintig maar de geur is met een reden gericht op jongere vrouwen omdat de geur ook vrij simpel is. Vooralsnog past hij perfect binnen de geurtypen die al reeds zijn uitgebracht. Het parfum is vrolijk, zoet, aanwezig en lekker meisjesachtig. Het is niet zodanig bijzondere geur dat ik hem speciaal zou bewaren voor etentjes of die andere speciale avondjes uit maar juist gemakkelijk op te gebruiken is voor elke dag. Ik vind hem wel behoorlijk aan de zoete kant maar elegant genoeg om er van te genieten. Hij is zeer geschikt voor de komende seizoenen, ik kom helemaal in de zomerse stemming.

Geurnoten:

Topnoten: Sappige roze grapefruit
Hartnoten: Pittige roze peperkorrels
Basisnoten: Zoete amber en vanille

Bruno Banani noemt de geur met een speciale reden #Girlcrush, omdat het is gemaakt voor meiden om naar andere meisjes/vrouwen op te kijken. De geur zegt ook – ruikt ook – Kijk mij eens lekker ruiken dan! Het is een geur die opvalt en dat is ook precies de bedoeling.

De verpakking is eigenlijk zoals de geur; vrolijk, grappig, lichtvreemd, aanwezig, een tikkeltje dominant maar bovenal lekker ‘Girly’.

DSC 1406 - Bruno Banani Absolute Woman #Girlcrush Review

DSC 1433 - Bruno Banani Absolute Woman #Girlcrush Review

Bij de Eau de Toilette kan je tevens de Moisterizing Body Lotion aanschaffen en de Beauty Shower Gel. Beiden zitten in een praktische tube met een klikdop. Beiden ruiken enorm naar de vloeibare variant. De body lotion is een fijn product voor aankomend voorjaar en zomer, hij is namelijk vrij zacht en ‘waterig’. De shower gel schuimt heerlijk en is een mooie basis om mee te layeren. In beide producten zit veel parfum (logisch) en alcohol. De shower gel bevat daarnaast erg veel SLES en SLS. Vandaar dat het zo goed schuimt dus!

DSC 1404 - Bruno Banani Absolute Woman #Girlcrush Review

DSC 1439 - Bruno Banani Absolute Woman #Girlcrush Review

De Bruno Banani nieuwste Absolute Woman is een geur waar je niet omheen kan. Hij is vrolijk, aanwezig en behoorlijk zoet. Voor mij simpelweg wat té zoet. Ik ben dol op frisse geuren met een zachte zoete ondertoon, maar deze voldoet daar niet aan. Het is namelijk geen zoete ondertoon, de zoetheid voert de boventoon. Het is een parfum die niet mysterieus is, hij is een echte ‘what you see is what you get’. Ja, hij is lekker, gemakkelijk te gebruiken voor elke dag en blijft goed hangen. Dat prijsje is ook een pluspunt, hij is zeker betaalbaar te noemen. Persoonlijk kies ik dan wel sneller voor de originele (roze) versie of eentje van een ander merk zoals Katy Perry.

De prijzen:

Bruno Banani Absolute Woman Eau de Toilette 20 ml – € 19,99
Bruno Banani Absolute Woman Eau de Toilette  40 ml – € 31,39
Bruno Banani Absolute Woman Eau de Toilette  60 ml – € 36,99
Bruno Banani Absolute Woman Eau de Parfum 40 ml – € 36,99
Bruno Banani Absolute Woman Shower Gel 150 ml – € 9,95
Bruno Banani Absolute Woman Body Lotion 150 ml – € 9,95
Bruno Banani Absolute Woman Deodorant 75 ml – € 12,00

De Eau de Toilette die ik heb gereviewd is de 40 ml. Bruno Banani is te koop bij o.a. de Kruidvat en de Ici Paris.

Liefs,

Elise Joanne

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf of merk.