IMG 1489 4032x3024 - Outfit of the Day - Okergele vibes!

Vorige week ging ik op pad met Aranka om samen naar het event van Home Stock te gaan. Wij spraken iets eerder af en besloten meteen outfit foto’s te maken en ik deel die vandaag! Ik trok een nieuw jurkje uit de kast, deed mijn best om alles samenhangend te maken en poederde eens goed mijn gezicht. Kijk je mee?

IMG 1458 3024x4032 - Outfit of the Day - Okergele vibes!

IMG 1461 3024x4032 - Outfit of the Day - Okergele vibes!

IMG 1494 3024x4032 - Outfit of the Day - Okergele vibes!

Ik merk dat ik weer een beetje mijn ‘stijl’ terug heb gevonden. Na de zwangerschap van Fos – en eigenlijk ook al daarvoor – was ik het een beetje kwijt. Mede omdat ik na de bevalling nog máánden veel te zwaar was en mijn lijf behoorlijk uit verhouding, maakte dat ik niet uit de voeten kwam met leuke kleding. Ik wist niet meer wat mij stond maar ook niet wat ik mooi vond. Pas toen ik de laatste kilo’s kwijtraakte zat ik op alle fronten weer beter in mijn vel en begon ik mij beter te kleden.

Deze keer wilde ik anders voor mijzelf. Ik wilde niet eerst álle kilo’s weer kwijt hoeven zijn om mij beter of leuker te gaan kleden. Dus besloot ik tijdens de zwangerschap al kleding te kopen die ik aan wilde. De meeste items met een vriendelijkheid voor mijn buikje en andere items waarbij ik wat harder moet werken om het weer goed te kunnen dragen, een mooi doel. Maar wel kleding waar ik nu al gelukkig van word.

En ik heb geen magisch lijf, ik heb nog steeds een lichaam dat recentelijk bevallen is. Ja, ik heb stevigere bovenbenen, een zeer slappe buik en nog wat te veel vetjes op mijn koppie maar ach, dat is overkomelijk. En maakt mij niet minder mooi heb ik besloten. Geen reden om niet nu al lekker te winkelen en leuke items aan te trekken.

IMG 1442 3024x4032 - Outfit of the Day - Okergele vibes!

IMG 1544 3024x4032 - Outfit of the Day - Okergele vibes!

IMG 1532 3024x4032 - Outfit of the Day - Okergele vibes!

Mijn jurkje is van de Costes Fashion en ik ben daar enorm blij mee! Ik heb behoorlijk veel in de sale gewinkeld bij de Costes en de Sissy-Boy en ik ben heel tevreden met mijn nieuwe garderobe voor de herfst. Dit jurkje kan al prima in de zomer en gecombineerd met een loafer meteen een beetje lekker kak, ik houd ervan. De loafers zijn van Manfield uit de Annic x Manfield collectie. Ze zijn enorm tof en ook verkrijgbaar nog in oudroze en okergeel! En beide zijn nu in de sale, ik denk dat ik de gele nog wil kopen. Ja, ze zitten vrij strak maar ik heb de leren draadjes uit de randen gehaald en ze opnieuw gestrikt. Scheelt een stuk! Even een tip van Flip.

Ik draag een horloge van Cluse Watches met een roze bandje en rosé gouden klokje met witte binnenkant. In mijn oren Ti Sento oorbellen uit de Flowerbud collectie, deze hebben een oudroze steen met rosé gouden randjes. De ringen zijn tevens van Ti Sento, die bekendstaat om hun aanschuifringen. Dit zijn er dan ook drie. De onderste bevat eenzelfde steen uit de Flowerbud collectie. De middelste en bovenste komen uit de reguliere collectie. Alles is nog te koop in de webshops.

Mijn bril is van Specsavers en is van Tommy Hilfiger (lees hier mijn artikel wat ik publiceerde!) en ik ben er zó enorm blij mee! Mijn tas is onderhand een ‘oudje’ maar zeer geliefd en goed verzorgd. Hij is van mijn favoriete merk Smaak Amsterdam en is helaas niet meer verkrijgbaar. Wel nog types die er op lijken, ze zijn wat dat betreft vrij trouw aan hun modellen. Er komen er jaar wel nieuwe modellen uit maar ze hebben allemaal ook dezelfde stijl en vibe. I love it!

IMG 1497 3024x4032 - Outfit of the Day - Okergele vibes!

IMG 1517 3024x4032 - Outfit of the Day - Okergele vibes!

Hopelijk vond je dit een leuke post! Ik wil eigenlijk vaker dit soort artikelen delen, goed idee? Dank aan Aranka voor de leuke foto’s!

Liefs,

Elise Joanne