DSC 0346 1024x678 2 - Nieuwe Tas! Smaak Amsterdam Tony in Army Green

Hij is er, ik heb hem eindelijk! Hij stond al een kleine anderhalf jaar op mijn wensenlijstje – en zou daar ook nog zijn gebleven want geld uitgeven aan mijzelf is een dingetje – maar sinds vorige week maar ik er graag gebruik van. Deze prachtige nieuwe Smaak Amsterdam Tony in Army Green! Ik ben mij er toch een potje blij mee. Dit is de derde Smaak Amsterdam tas en vierde item in totaal van dit mooie merk, wat ik nu in mijn hal heb liggen of hangen. Kijk je mee naar mijn Tony?

Deze week vanwege mijn vakantie geen EWP – wel een weekvlog! Woensdag om 16:00 op Youtube en op donderdag om 06:00 op de website. Volgende week een boordevol dagboek met onze mini-avonturen. 

DSC 0340 1024x678 2 - Nieuwe Tas! Smaak Amsterdam Tony in Army Green

Ik zocht al een tijdje naar een geschikte crossbody bag, eentje die wat groter is dan mijn kleine Smaak Amsterdam. Degene die de meeste van jullie wel eens voorbij hebben zien komen (en anders is er nog deze video – What’s in my Purse?), is namelijk een schatje maar wel aan de kleinere kant. Ik moest overstappen van portemonnee en soms besluiten mijn camera niet mee te nemen. Dat is natuurlijk totaal niet handig maar het was de enige crossbody tas die ik had die overal bij stond. Mijn roze Smaak Amsterdam (lijkt op de huidige Florian) vind ik nog steeds waanzinnig mooi en gebruik ik met liefde. Maar liever niet als ik de hele dag op pad moet en gedurende die tijd over mijn schouder moet hebben. Dat is niet praktisch als ik aan het fotograferen of vloggen ben en het is vaak wat te zwaar voor mijn schouder.

Dus, een andere. Maar ik ben héél kieskeurig en ik houd gewoon niet van heel veel soorten tassen. Het merk dat mij absoluut kan bekoren is Smaak Amsterdam; ietwat klassiek in een modern jasje. Geen fratsen, geen vreemde kleuren, geen printjes. Effen tinten, mooi zacht leer en naast praktisch enorm mooi. Juist vanwege de simpliciteit. Ik krijg altijd complimenten over mijn Smaak tassen als ik erop uit ben grappig genoeg! Daarnaast is dit merk prijzig maar niet exorbitant. Ja, alsnog niet ‘dat doen wij even’ (althans, wij in ieder geval niet) maar geen duizenden euro’s. De prijs kwaliteit is goed in verhouding en er wordt niet veel te veel gevraagd voor – ja, ik ga het zeggen – maar een tas.

DSC 0337 1024x678 - Nieuwe Tas! Smaak Amsterdam Tony in Army Green

DSC 0492 1024x678 - Nieuwe Tas! Smaak Amsterdam Tony in Army Green

DSC 0476 1024x678 - Nieuwe Tas! Smaak Amsterdam Tony in Army Green

DSC 0497 1024x678 - Nieuwe Tas! Smaak Amsterdam Tony in Army Green

Boris en ik waren een behoorlijke tijd geleden in Den Bosch en ik popte de Smaak Amsterdam winkel binnen. Daar stond de nieuwe collectie met de prachtige Tony. Verkrijgbaar in verschillende tinten zoals camel, bordeaux, zwart en donkergroen. Ik houd wel van een ander tintje, en mede omdat ik al een camel crossbody had wilde ik een andere kleur. Army Green, de donkergroene, trok meteen mijn aandacht. Waanzinnig mooi! Stoer maar toch elegant. Simpel maar doeltreffend, vrouwelijk maar niet te aanwezig. Hij heeft dus een koord wat je kan verkorten zodat hij een one-shoulder tas kan worden of verlengen zoals ik heb gedaan, zodat het een crossbody tas is. Hij heeft drie vakken binnenin en een zachte grijzige voering. Hij kan dicht met een soort gesp in de gleuf en heeft koperen details.

DSC 0343 1024x678 2 - Nieuwe Tas! Smaak Amsterdam Tony in Army Green

De Smaak Amsterdam Tony kost €239,- en dat is de reden dat hij zo’n tijd op mijn lijstje stond. Ik geef niet graag geld uit aan mijzelf, ik heb altijd wel een ander doel. Of dat nou ons huis, een vakantie of gewoon Fos en Baby Zusje is. Ik heb liever dat er een nieuw apparaat in huis komt waar Boris baat bij heeft dan een tas voor mij. Hoe vaak ik hem ook gebruik en hoe graag ik hem ook wil. Dus toen Duifhuizen Tassen & Koffers vroeg of ik een tas uit wilde zoeken wist ik het meteen; de Tony. En ik ben er waanzinnig blij mee!

Voor degene die houden van mijn stijl? De Smaak Amsterdam Wes is ook prachtig (vooral in donkerblauw!).

Wat vind jij van mijn nieuwe tas?

Liefs,

Elise Joanne