DSC 4891 - Nieuwe Sally Hansen Miracle Gel 2.0 Nagellak 2x Swatches

Ja hoor, Sally Hansen doet het weer! Uitkomen met nieuw kleurtjes voor op je nagels bedoel ik dan natuurlijk. Er zijn 47 Miracle Gel kleuren onderhand, énorm veel. Maar welke kleuren zijn het meeste geschikt voor dit seizoen? Sally Hansen weet ‘t naar eigen zeggen en heeft zes Miracle Gel tinten uitgekozen die perfect passen bij de fashion trends van dit voorjaar. Ik laat je daar twee nieuwe kleuren zien vandaag! Kijk je mee?

DSC 4903 - Nieuwe Sally Hansen Miracle Gel 2.0 Nagellak 2x Swatches
Onderhand zijn er al héél veel kleuren van die 47 beschikbare versies online gekomen. Onlangs liet ik twee andere exemplaren zien die uit zijn gekomen voor dit voorjaar, één daarvan is ook uitgelicht in deze trends voor het voorjaar, de Tribal Sun, een hele heftige oranje rakker (kan het niet laten, paste té goed hier).

Ik vind de Miracle Gel kleuren van Sally Hansen echt énorm leuk en mooie aanraders. De substantie is prettig in gebruik, zo ook het kwastje, de dekking is vaak heel goed te noemen, de diversiteit van de kleuren en de kleuren zélf vind ik echt top. Enthousiasme he? Terecht ook. Zelf vind ik de andere lijn, de Manicure versie, niet zo mijn kopje thee. Deze lakjes gebruik je in combinatie met de substantie uit het zwarte potje, Miracle Gel Color Top Coat.

DSC 4912 - Nieuwe Sally Hansen Miracle Gel 2.0 Nagellak 2x Swatches

DSC 4918 - Nieuwe Sally Hansen Miracle Gel 2.0 Nagellak 2x Swatches

Twee andere kleuren, die ik tevens behandel vandaag, zijn;

♥730 – Fish-Teal Braid
♥180 – Rosey Riviter

♥730 – Fish-Teal Braid

DSC 4893 - Nieuwe Sally Hansen Miracle Gel 2.0 Nagellak 2x Swatches

DSC 4872 - Nieuwe Sally Hansen Miracle Gel 2.0 Nagellak 2x Swatches

Een hele mooie zeeblauwe kleur, echt een eye-catcher. Vrolijk op de teennagels, krachtig op de vingernagels. Hij dekt prachtig met twee laagjes en bevat een hele mooie glans. Zeker geschikt voor het voorjaar maar ook absoluut voor de zomer en de herfst.

♥180 – Rosey Riviter

DSC 4892 - Nieuwe Sally Hansen Miracle Gel 2.0 Nagellak 2x Swatches

DSC 4868 - Nieuwe Sally Hansen Miracle Gel 2.0 Nagellak 2x Swatches

Een zachte en lichtzoete kleur met meer roze in zich dan oranje, maar hij valt definitief onder de ‘koraalroze’ noemer. Het is een lichte kleur maar heeft echt een hele goede dekking met twee dunne laagjes. Leuk, vrolijk en lieflijk. Past altijd!

DSC 4903 - Nieuwe Sally Hansen Miracle Gel 2.0 Nagellak 2x Swatches

Twee hele leuke kleuren, twee absolute aanraders. Ze zijn vrolijk, aanwezig op hun eigen manier en passen bij vrij veel outfits en bij meerdere seizoenen. Sally Hansen stelt zelden teleur als het gaat om leuke kleuren en dekking.

De Miracle Gel™ Color Coat kleuren kosten € 11,99 per stuk en de Miracle Gel™ 2x Volume Top Coat kost ook € 11,99. Ze bevatten elk 14 ml. Sally Hansen is verkrijgbaar bij de Etos en liggen – als het goed is – nu al in de schappen. Sally Hansen is ook online te koop.

Liefs,

Elise Joanne

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf of m