DSC 2109 - Nieuwe Rimmel Super Gellak by Kate Moss Review (3x)

Rimmel, die heeft ontzettend leuke en kwalitatief sterke nagellak. Zo, om maar even met de deur in huis te vallen. Ik ben verder geen enorme fan van dit merk, maar ik gebruik geregeld een lakje en voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. Nu heeft ook Rimmel een gellak aan de collectie toegevoegd want, zo simpel is het nou eenmaal, je kan niet achter blijven. De belofte wordt gedaan voor 14 dagen prachtig gelakte nagels maar uit ervaring weten wij onderhand dat dát echt alleen kan met een lamp en dit is dus zónder een warmtebron. Hoe lang blijft het dan zitten en wat is de dekking van de kleuren? Ik laat het je zien!

Rimmel Gellak Elisejoanne.nl  - Nieuwe Rimmel Super Gellak by Kate Moss Review (3x)

In totaal zijn er 20 (!) kleuren uitgebracht door Rimmel, van heftig rood, zwoel paars, spannend blauw tot zoetig roze. Eigenlijk voor ieder wat wils! Rimmel zegt dus dat de gellak tot 14 dagen zou moeten blijven zitten, zónder lamp. In mijn ervaring is dit vrijwel nooit zo, je moet echt een set nagels laten zetten wil dat werken. Desalniettemin kan het wel een product zijn wat er langer op blijft zitten dan gewone nagellak. Bij mij blijft gewone nagellak met een goede topcoat zo’n 2 á 3 dagen goed zitten. Met een gellak verwacht ik en wíl ik dan ook dat nagellak een week houdt. Wanneer je sterkere nagels heb kan dit langer, bij broze nagels betreft dit vaak een verlenging van enkele dagen.

Hoe werkt het nou precies volgens Rimmel? De combinatie van de 2 formules, de oligomeer in beide formules en de fotoinitiator in de Top Coat, creëert een ‘mani’ die tot wel 14 dagen lang kleur en glans geeft. De oligomeren in de formule reageren wanneer zij in contact komen met de fotoinitiator waardoor de twee laagjes samensmelten en er gelkleur en –glans ontstaat.

Je koopt dus ook een kleurtje naar keuze en daarbij de gellak.

Ik laat drie kleuren zien alvorens in te gaan op hoe lang het blijft zitten en of het prettig werkt. De kleuren van vandaag zijn:

♥Darling Dahlia (rood)
♥Punk Rock (paars)
♥Swallow Bay (muntgroen)

De kwastjes zijn relatief breed en vrij plat, met een afgeronde onderkant. Ze lakken óntzettend prettig! Met een brede strook heb je je nagel voorzien van een gekleurd laagje.

♥Darling Dahlia

DSC 2114 1 - Nieuwe Rimmel Super Gellak by Kate Moss Review (3x)

DSC 2112 1 - Nieuwe Rimmel Super Gellak by Kate Moss Review (3x)

DSC 1878 1 - Nieuwe Rimmel Super Gellak by Kate Moss Review (3x)

Wauw, een heftige rode kleur! Eigenlijk dé rode kleur der kleuren. Geen poespas, geen onzin. Rode kleuren dekken vrijwel nooit heel goed is mijn ervaring, bij bijna geen enkel merk. Déze kleur dekt fantastisch met twee dunne laagjes, wauw!

♥Punk Rock

DSC 2114 1 - Nieuwe Rimmel Super Gellak by Kate Moss Review (3x)

DSC 2111 1 - Nieuwe Rimmel Super Gellak by Kate Moss Review (3x)

DSC 1902 1 - Nieuwe Rimmel Super Gellak by Kate Moss Review (3x)

Dit is zó’n prachtige donkerpaarse kleur, poeh! Een enorme favoriet geworden sinds het uitbrengen van deze collectie. Hij is krachtig, sjiek en dekt ontzettend goed met twee hele dunne laagjes.

♥Swallow Bay

DSC 2114 1 - Nieuwe Rimmel Super Gellak by Kate Moss Review (3x)

DSC 2113 1 - Nieuwe Rimmel Super Gellak by Kate Moss Review (3x)

DSC 1856 1 - Nieuwe Rimmel Super Gellak by Kate Moss Review (3x)

Een dekkende mintgroene kleur, waar koop je die nou nog? Nou, bij Rimmel! Potverdorie jongens (ja, ik maak het even familiare) wat een ontzettend goede dekking en wat een enorm leuke en vrolijke kleur voor de aankomende seizoenen. Echt een aanrader!

DSC 2124 1 - Nieuwe Rimmel Super Gellak by Kate Moss Review (3x)

De Rimmel Super Gel collectie is wat mij betreft een énorme aanwinst en een geweldige zet geweest van Rimmel. De kleuren zijn namelijk divers en er is genoeg keuze. Daarnaast is de prijs betaalbaar en de verkrijgbaarheid top. De dekking is fantastisch te noemen, elk lakje dekt met 2 hele dunne laagjes. Beide lakjes werken prettig, zijn zó aangebracht en drogen relatief snel op voor een gellak. En hoe lang blijft het geheel nu zitten? Nou, bij mij een week en dat vind ik géweldig resultaat! Ik ben nog niet eerder in aanraking gekomen met een gellak die zo lang blijft zitten zonder lamp als deze en dat maakt de collectie – in combinatie met alle andere facetten – een ontzettende aanrader.

De Rimmel London Super Gel gekleurde lakjes, alsmede de gellak topcoat, kosten beide €7,99. Er zijn ook Duo Pack’s verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren met de gellak topcoat voor €11,99.

Liefs,

Elise Joanne

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf of merk.