DSC 3048 1024x678 - Nieuw! Jill Sander Pop & Jill Sander Softly Review

Jil Sander heeft mijn hart veroverend na mijn eerste kennismaking kort geleden. De vrolijke Shake Sun was een winnaartje. Er zijn onlangs twee nieuwe versies uitgekomen van ditzelfde merk, de Jil Sander Pop in een heel heftig roze flesje, en de Jil Sander Softly in een zacht en zoet jasje. Ik bekijk beide beter, kijk je mee?

Wij gaan meteen beide apart beter bekijken!

Jil Sander POP Eau de Toilette

DSC 3065 1024x678 - Nieuw! Jill Sander Pop & Jill Sander Softly Review

DSC 3052 1024x678 - Nieuw! Jill Sander Pop & Jill Sander Softly Review

DSC 3073 1024x678 - Nieuw! Jill Sander Pop & Jill Sander Softly Review

Jil Sander Pop is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, van elk 100 ml. Je hebt de Arty Pink, Coral Pop & Green Fusion. Dit zijn alleen limited editions, die elk voorjaar weer uitkomen.

Arty Pink is een weelderige oosters-bloemige geur met noten van limoen en rode bes, en intense jasmijn, tiarébloesem en vanille. De florale en vrouwelijke Coral Pop is een blend van mandarijnzest en delicate noten van fresia, osmanthus en heliotroop. De basis is een zachte musk en amber. Of wordt het Green Fusion? Met haar houtige bloemengeur met knapperige topnoten van vijgenblad en groene sinaasappel. Hij heeft een bijzonder hart van jasmijn en zout water en een basis van musk en houtnoten.

Ik bekijk de fluorescerende roze vandaag beter en hij is niet te missen.

Een vrolijkerd in ieder geval, elk van de flesjes trouwens! Aanwezig, heftig en dominant. Enthousiasmerend ook, heerlijk zomers. Maar hoe is de geur? Net zo dominant als het stoere flesje zelf? Hij opent vrij krachtig en aanwezig, wat je meteen ruikt is de limoen en de rode bes die doordringend maar harmonieus samen werken. Ergens komt de jasmijn naar boven, het geheel wordt na enkele seconden zachter. Wacht je nog langer dan komt de vanille om de hoek kijken en die is daar om te blijven. Dat is prettig, dat maakt het geheel net even zoeter maar geeft het een zachte soort zoetheid.

Hij is zeker niet alleen dominant in uiterlijk maar ook in geur. Zoet, vrouwelijk en daar om te blijven. Je moet houden van een scherpe soort zoetheid die je zintuigen bij de eerste spray laat ontwaken. Ja, er komt een vanille-shot in wat het geheel lieflijker maakt maar het blijft wel vrij zoet. De limoen geeft het en benodigd scherp randje. Er is geen geurnoot die het geheel tot rust laat komen, dit is de geur die je de hele dag behoudt. Houd je daar van, een geur waar je niet omheen kan? Dan is de Jil Sander Pop voor jou!

De Jil Sander Pop bevat 100 ml, is een limited edition en kost een hele schappelijke €35,00.

Jil Sander Softly Eau de Toilette

DSC 3058 1024x678 - Nieuw! Jill Sander Pop & Jill Sander Softly Review

DSC 3061 1024x678 - Nieuw! Jill Sander Pop & Jill Sander Softly Review

DSC 3081 1024x678 - Nieuw! Jill Sander Pop & Jill Sander Softly Review

Over naar een hele ander Jil Sander geur, eentje die iets heel anders uitstraalt dan het bovenstaande zusje. Zacht, lieflijk, rust en hij oogt vrij sereen. Fris ook en ik ben benieuwd welke geur ik daadwerkelijk te ruiken ga krijgen. Een mooie flesje, eentje die goed zou staan in elke badkamer.

De topnoot bevat gember en is verfijnd met magnolia. Dit wordt weer verstrekt door de katoenakkoord. In het hart heeft de geur noten van frisse bloemen zoals jasmijn, oranjebloesem en heliotroop. In de basis zit een trio van musk, vanille en sandelhout.

Hij opent heel fris, maar wel een hele mooie symbiose van frisheid en zachtheid. Geen scherpte deze keer en dat weet ik zeer te waarderen. Ik houd er toch van als geuren wat minder scherp openen. Ik ruik na die frisheid vrijwel meteen een zachte noot, eentje die ik wijd aan de magnolia. Een frisse bloem namelijk die lieflijke tonen heeft. Daarna komt heel duidelijk de jasmijn, die werkt als een soort basis waar de andere noten omheen en overheen springen. De heliotroop is een familielid van de vanillegeur en omdat de vanille ook in de basis voorkomt blijft hij lichtjes hangen op je huid. Ik ruik ergens een kleine basis van musk maar kan de sandelhout minder goed ontdekken. Ik vind dit een hele harmonieuze geur, eentje die vrij veel verschillende noten goed laat samenwerken. Want hij voldoet aan meerdere facetten; je krijgt een frisse opening, een zacht hart en een warme basis. Geen scherpte, geen dominante, geen enorme kracht. Wel en geur die heerlijk te noemen is, eentje perfect voor de lente en de zomer voor de vrouw die niet meteen overweldigd wil worden door haar parfum. Of haar omgeving.

Tijdens de introductie ontvang je bij aankoop van twee Softly Jil Sander producten, de heerlijke Softly Jil Sander Body Scrub van 200 ml die niet te koop is, cadeau. Want naast deze Eau de Toilette is er ook nog een Shower Foam en Body Milk te koop die beide €25,00 kosten. De Jill Sander Softly Eau de Toilette zelf kost €43,00 en bevat 80 ml. Een hele nette prijs.

Jil Sander is te koop bij verschillende parfumerieën en warenhuizen zoals Douglas, Ici Paris XL en de Bijenkorf.

Liefs,

Elise Joanne

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf of merk.