In het begin van het nieuwe jaar staan er weer twee nieuwe Limited Editions van Catrice & Essence op ons te wachten. Beide collecties spraken mij bij het zien van de foto’s onzettend aan dus tijd om de sneak peek van de collecties met jullie te delen!

♥Catrice Celtica

www.elisejoanne.nl

“Mystiek. Magisch. Celtica. Vloeiend zijde, fijn kant en laagjes van fijne tule veroveren de catwalks dit seizoen. Haute Couture jurken betoveren het publiek en zorgen voor een vrouwelijke, romantische wereld met zachte, bijna transparante details. Keltisch geïnspireerd en daarmee gebonden aan de natuur en omgeven door een vleugje mysterie. Taupe, paars en lavendel worden gecombineerd met fris perzik en helder koraal.” 

Baked Eyeshadow €3,89 per stuk.

www.elisejoanne.nl

♥Cream to Powder Blush €3,99 & ♥Multicolour Highlighter €5,59 per stuk. 

www.elisejoanne.nl

♥Sheer Lip Colour €3,99 per stuk

Lippen

♥Ultimate Nail Laquer €2,99 per stuk & Celtic Nail Flakes €2,99 per stuk

Nagels

 

Dit lijkt me een prachtige collectie! Ik moet heerlijk bekennen dat mijn hebberige oogje vooral is gevallen voor de multicolour highlighter, wat een beauty!

♥ Essence Love Letters

www.elisejoanne.nl

Ook Essence begint in febrauri te denken aan de lente en komt met een Trend Edition in zachte pastel tinten en een bijbehorend romantisch thema ‘Love Letters’. Lieve kleurtjes, mooie producten en een heerlijk vrouwelijk thema, hier houd ik van!

Bron voor de foto’s van Essence: ChicProfile

♥Eyeshadow Palette €3,79 per stuk. 

Essence-Spring-2014-Love-Letters-Eyeshadow-Palette

♥Highlighter Powder €3,29 per stuk.

ess. Love Letters Highlighter Powder

♥Duo Eye Pencil €1,49 per stuk.

Essence-Spring-2014-Love-Letters-Eye-Pencil

♥Jumbo Sheer Stick €2,49 per stuk.

Essence-Spring-2014-Love-Letters-Jumbo-Sheer-Stick

♥Nail Polish €1,79 per stuk. 

Essence-Spring-2014-Love-Letters-Nail-Polish

♥Powder Papers €2,29 per stuk.

www.elisejoanne.nl

♥Stampy Set €2,99 per stuk. 

ess. Love Letters Stampy Set

♥Diary €3,49 per stuk.

Dit lijkt me een ontzettend leuke collectie van Essence en dat zeg ik toch echt niet vaak! Ook bij deze collectie ben ik benieuwd naar de highlighter. De nagellakjes zien er aantrekkelijk uit met deze flesjes en de kleuren. En als het oogschaduw palletje goede pigmentatie vertoont dan is dit volgens mij een succesvolle collectie!

De Catrice Celtica LE Collectie is vekrijgbaar vanaf half januari tot eind februari 2014. De Essence Love Letters Trend Edition is verkrijgbaar vanaf februari 2014 in de Kruidvat en de Trekpleister.

♥Naar welke producten kijk je het meeste uit?

Liefs,

Elise Joanne