IMG 9466 768x1024 - Mijn nieuwe gouden aanwinst!

Goud, ik moest er járen niks van hebben. Ik vond het juist wat ‘goedkoop’ ogen, niet chique staan. Aan mijn gouden trouwring had ik genoeg, dat moest goud zijn vond ik (ja, lekker ouderwets) maar verder alleen zilver aan mijn lijf. Dat is 180 graden veranderd afgelopen jaar, i love goud!

IMG 9436 768x1024 - Mijn nieuwe gouden aanwinst!

Ik draag standaard dus mijn gouden trouwring, nog steeds ben ik zó blij met dit dingetje. Gelukkig maar, ik krijg hem namelijk niet meer af, haha. Ik droeg vroeger al alleen maar zilver, die trouwring was dus het enige goud. Tot dit jaar, ik ben eerst langzaam overgegaan naar rosé goud wat ik zeer chique en vrouwelijk vond. Onderhand is dat gewoon geel goud geworden iets wat ik nu zelfs prefereer boven het koele zilver. Dat staat soms wat te hard, net even iets te koel soms.

IMG 9501 1024x768 - Mijn nieuwe gouden aanwinst!

De gouden ketting die ik draag op de foto’s is een nieuw en enorm favoriet geworden. Sinds de komst van mijn Vedder & Vedder ketting (mijn ‘baargoud’ cadeau van Boris) was ik op zoek naar een ketting die iets langer is en met gelaagde rondjes. Twee stuks die onder elkaar hangen. Ze zitten halverwege vast aan elkaar, de oorspronkelijke ketting is dus één stuk. Dat wilde ik want anders hangen die kettinkjes te vaak door elkaar, enorm storend. Zeker omdat de ketting zelf vaak delicaat is en ik het al zie gebeuren dat het geheel dusdanig verstrikt raakt in elkaar dat je het kapot trekt.

IMG 9465 768x1024 - Mijn nieuwe gouden aanwinst!

Het is een 14 karaats gouden ketting met dus gelaagde rondjes, hij is afkomstig van Mostert Juweliers met een enorm groot aanbod van dergelijke exemplaren. De keuze is echt reuze en het was heel lastig te kiezen. Of nou ja, niet heel erg want zo’n ketting had ik al veel langer in mijn hoofd zitten dus toen ik hem zag wist ik meteen; ‘die wil ik!’. De afwerking is trouwens glanzend, niet mat.

Het fijne van de lengte is (dit is de 42 cm trouwens!) dat je het kan dragen met een open blouse, jurk of trui zoals ik op de foto’s draag of juist met een meer gesloten halslijn. Als ik mijn cadeautje van Boris draag dan zie je hem eigenlijk niet echt vanwege mijn kleding erover. Deze ketting zie je dus wel, mede door het feit dat er twee rondjes aan hangen en de lengte waarop ze hangen.

IMG 9500 768x1024 - Mijn nieuwe gouden aanwinst!

Ik vind mijn ketting prachtig, ben er enorm blij mee! Ik draag vaker meer sieraden maar altijd vrij subtiele exemplaren. De betere kwaliteit, de mooiere items. Ik ga nu liever voor een duurder exemplaar dan meerdere stuks van een mindere kwaliteit. Nu heeft Mostert Juweliers deze ketting mij ter beschikking gesteld wat erg fijn is. Mocht je hem ook mooi vinden, hij komt uit de Mostert Huiscollectie en kost €349,-, je kan hem hier vinden.

Het enige wat nog ontbreekt is een gouden horloge of een horloge met gouden klokje, om te matchen met de sieraden die ik al heb.

Draag jij graag goud?

Liefs,

Elise Joanne