avw - Mijn nieuwe designer tas + tip voor hoge korting!
IMG 7498 4032x3024 1 - Mijn nieuwe designer tas + tip voor hoge korting!

Ik heb er weer een nieuwe schoonheid bij in mijn kast en ik ben verliefd. Het is handzaam exemplaar, heerlijk vrolijk en ook net even een tikje teveel aanwezig. Moet kunnen! Want daar houd ik van, geen zwart voor mij maar gewoon fuchsia. Ik ben geen absolute sucker voor grote merknamen en dure designeritems. De prijs staat mij vaak enorm tegen en daar ben ik vast de enige niet in. Deze Michael Kors Selma Messenger heb ik besteld met flinke korting bij BestSecret, en dat scheelde enorm.

IMG 7491 3024x4032 - Mijn nieuwe designer tas + tip voor hoge korting!

Lekker aanwezig dingetje he? Ik weet het, haha. Ik houd ervan als mijn tassen kleur hebben. Donkergroen, oudroze, mosterdgeel.. en nu fuchsia. En ja, dat is best even heftig. Maar eigenlijk staat hij overal bij en ik vind het een heerlijke vrolijke kleur. De tas zelf viel mij al langer op maar ik vond de oorspronkelijke prijs van €250/€275 (de ene kleur is duurder dan de andere) echt teveel. Ik wilde eerst voor de donkerblauwe gaan maar de roze sprong gewoon in het oog en tja, waarom ook niet? Ik ben niet iemand die de tas dan in de kast laat liggen en er alleen uithaalt in de zomer of bij speciale bijpassende outfits. Geloof mij, roze kan altijd.

IMG 7442 4032x3024 - Mijn nieuwe designer tas + tip voor hoge korting!

IMG 7500 3024x4032 - Mijn nieuwe designer tas + tip voor hoge korting!

Hij is handzaam en bevat rosé gouden details. Daar ben ik blij mee, zilver had het in dit geval te hard gemaakt in combinatie met de felle fuchsia kleur. Het is een ‘crossbody’ bag en dat prefereer ik ook. Vroeger droeg ik altijd standaard handtassen rond mijn schouder maar dit werd mij gewoon te zwaar. Langs mijn lichaam kan ik het gewicht beter verdelen en krijg ik minder last van mijn schouders. Sowieso neem ik dan ook wat minder mee. In dit model passen mijn sleutels (ik heb een reusachtige bos, haha), portemonee, kammetje, lipstick, telefoon, labello en natuurlijk mijn vlogcamera. Er past behoorlijk wat in. Hij heeft één groot vak dus niet meerdere, je kan je items in de tas dus niet scheiden. Wel heeft hij een klein vakje in de binnenkant voor pasjes of iets anders wat je echt even apart wil bewaren. Aan de buitenkant staat Michael Kors, en dat is wat mij betreft ook groot genoeg. Het liefst stond het er nog kleiner, ik houd er niet van als het overduidelijk een bepaald merk is. Dat hoeft niet, dat weet ik zelf sowieso wel.

Ik ben echt heel blij met mijn nieuwe hebbeding! En uit het oog verliezen kan niet, daar valt hij gewoon teveel voor op, haha.

IMG 7452 3024x4032 - Mijn nieuwe designer tas + tip voor hoge korting!

Mocht jij graag designeritems willen scoren, houd je van bepaalde merken maar je portemonnee minder? Dan kan je eens kijken bij BestSecret. Deze webshop is hanteert een ‘members only’ principe om het wat exclusiever te houden, het hele idee ook achter een designeritem. Ik nodig bij deze jou uit, als je op deze link klinkt ga je naar de webshop van BestSecret en krijg je meteen €20,- korting bij een bestelling van €80,- of meer. Jij kan met elke item die je koopt weer punten sparen en voor elke persoon die jíj uitnodigt krijg je ook punten. Deze punten kan je weer inwisselen voor korting.

BestSecret heeft meer dan 3000 bekende merken, van Furla tot Michael Kors, van Chloé tot Lacoste en Diesel. Converse schoenen scoren met flinke korting? Ook dat kan, het zijn zoveel merken dat het absoluut ‘voor ieder wat wils is’. Eigenlijk kan je er gewoon elk merk vinden wat jou hart sneller doet laten kloppen. Dus wil je een keertje tóch die ene tas of paar schoenen maar normaliter is de prijs gewoon te stevig? Dan is BestSecret oprecht een fijne optie om rekening mee te houden. Het is een overzichtelijke en nette webshop, mijn tas kwam echt in perfecte conditie zéér netjes verpakt aan. En ook nog eens snel, na twee dagen had ik de tas al in huis.

Mocht mijn tas je kopje thee niet zijn, dan zijn er nog veel meer items om te bekijken mocht je interesse hebben. Registreren is gewoon gratis, je krijgt meteen die €20,- voucher om te besteden als je dat zou willen. Na registratie kan je de gehele collectie en het huidige aanbod bekijken. Wat echt enorm groot is, haha.

Shopse!

Liefs,

Elise Joanne