DSC08085 1024x576 - Queen Helene Mint Julep Masque Review

Een maskertje tegen een vette huid, grote poriën en vieze mee-eters, klinkt goed toch? Het Queen Helene Mint Julep Masque wat ik voor jullie review vandaag gaat precies die dingen tegen waar ik me wekelijks aan kan ergeren. Zou het echt helpen?

Ik moet wel vertellen dat ik misschien niet de meest geschikte huid heb om dit masker te reviewen. Ik heb geen last van puistjes en pukkels noch van een vette huid. Wel heb ik vergrote poriën op mijn wangen en wat mee-eters op mijn neus. Dus ik zal toch wel wat verschil moeten merken!

DSC08089 1024x576 - Queen Helene Mint Julep Masque Review

DSC08092 1024x576 - Queen Helene Mint Julep Masque Review

DSC08093 1024x576 - Queen Helene Mint Julep Masque Review

Het masker komt in een simpele en saaie tube. Dat is niet erg indien de werking van het product aan de binnenkant top is! Het masker bevat wel parabenen maar dat vind ik zelf geen probleem. Het masker dien je 15 minuten op te houden, lekker hard te laten worden en dan met lauwwarm water af te spoelen. Ik spring ermee onder de douche!

Groot pluspunt is dat Queen Helene Mint Julep Masque niet getest wordt op dieren!

DSC08094 1024x576 - Queen Helene Mint Julep Masque Review

DSC08097 1024x576 - Queen Helene Mint Julep Masque Review

DSC08594 1024x782 - Queen Helene Mint Julep Masque Review

Ik heb hier net op mijn lip gebeten, dus let maar niet op mijn onderlip!

Het masker ruikt als een malle naar munt! Niet misselijkmakend, maar wel bijzonder sterk. Het masker heeft een licht stroeve groenige substantie die binnen enkele minuten zorgt voor niet fatsoenlijk kunnen praten! Wat een verademing voor mijn man.

Het masker prikt licht in de eerste paar minuten van het aanbrengen maar dusdanig dat het niet irriterend is of dat ik de neiging heb om het er in zijn geheel af te halen. Het masker haalde ik er na 15 minuten af onder de douche en ik merkte, voelde en zag meteen resultaat! Ik kreeg een zachte huid met oprecht minder grote poriën! Warempel!

Ik vind het Queen Helene masker ontzettend fijn werken, zacht aanvoelen, licht tintelen en oprecht werking vertonen, top! Met dit Mint Julep Masque kan je gemakkelijk 5 keer doen. Het licht er geheel aan wat voor laag je opsmeert. De prijs/kwaliteit verhouding is ontzettend goed en ik raad dit masker dan ook oprecht aan!

Queen Helene Mint Julep Masque bevat 56,7 gram en kost €3,50 en is online te koop bij Boozyshop.

Lijkt jullie de Queen Helene Mint Julep Masque de moeite waard voor dat kleine prijsje? Gebruiken jullie wel eens maskertjes speciaal voor acne gevoelige huidjes?

Liefs,

Elise Joanne