DSC 1015 800x530 - Marc Jacobs Daisy Eau so Fresh Kiss

Zoals elk jaar komt Marc Jacobs uit met een Limited Edition, vorig jaar was dat de ‘Blush‘ en dit jaar is dat de ‘Kiss’. Elke jaar wordt deze subversie uitgebracht in de drie soorten Daisy parfums en ik review vandaag de Eau so Fresh versie, mijn absolute favoriet! En jongens, het is weer een heerlijke zomerse schoonheid, echt een absoluut plaatje. Kijk je mee naar mijn review van de Marc Jacobs Daisy Eau so Fresh Kiss?

DSC 0974 800x530 - Marc Jacobs Daisy Eau so Fresh Kiss

DSC 0988 800x530 - Marc Jacobs Daisy Eau so Fresh Kiss

DSC 1005 800x530 - Marc Jacobs Daisy Eau so Fresh Kiss

DSC 1011 800x530 - Marc Jacobs Daisy Eau so Fresh Kiss

De nieuwe Daisy Kiss variant van Marc Jacobs is geïnspireerd door de stralende kleurexplosie van de Marc Jacobs Resort Fashion Collections. Deze zijn namelijk helder, krachtig en opvallend. De flacons zijn speels en vrolijk gemaakt door de altijd aanwezige bloemen op de dop die gezet is met een gouden basis. De flacon is ombre, hij loopt van fuchsia naar lichtroze en doorzichtig aan de onderkant. Zoals altijd straalt de flacon een en al vrouwelijkheid en zomerse sprankeling uit en ik houd daarvan! Lekker aanwezig, moet kunnen.

DSC 1015 800x530 - Marc Jacobs Daisy Eau so Fresh Kiss

Geurnoten

Topnoten: Grapefruit, Abrikozennectar en Ananashart
Hartnoten: Witte pioenroos, Roze roos, en Osmanthus
Basisnoten: Cederhout, Ambrox en Musk

De geur opent scherp, aanwezig en duidelijk met een hele frisse ondertoon. De grapefruit springt in je neus en is daar om te blijven. De abrikozennectar zorgt voor een warmere toon in dat fruitige hart van die eerste geur en dat is ook nodig. Na enkele seconden komt er een kleine zachtheid tevoorschijn die ik wijd aan de pioenroos want hij is tevens bloemig. De framboos houd het geheel zoet en de cederhout zorgt voor een warme basis. Hij is dominant, aanwezig, zoeter dan zoet en toch.. mooi, creatief en niet meisjesachtig. Deze geur is voor de vrouw die houd van krachtig, die houd van die ijzersterke zoete noten in een elegant jasje.

DSC 1023 800x530 - Marc Jacobs Daisy Eau so Fresh Kiss

Een échte Marc Jacobs Daisy geur, absoluut! Ik vind zelf deze sterker dan de ‘Blush’ variant die ik tevens erg lekker vond. Zelf is de oorspronkelijk Eau so Fresh geur nog steeds de favoriet hier. Ik draag de Kiss versie op dagelijkse basis maar niet te veel, een enkel spraytje is al voldoende om jezelf meerdere dagdelen te omhullen. Wel vind ik hem meer spreken als het weer ook mee helpt, dan past hij er net even wat beter bij. Vaak pak ik dergelijke Daisy geuren in hoogzomer er vaker bij dan in de eerste lentedagen.

Prijzen

Marc Jacobs Daisy Kiss Eau So Fresh € 75,56 – 75 ml
Marc Jacobs Daisy Kiss € 73,33 – 50 ml
Marc Jacobs Daisy Dream Kiss 50 ml € 73,33 – 50 ml

De Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Kiss is al verkrijgbaar bij de luxe warenhuizen en parfumerieën zoals De Bijenkorf, Douglas en de Ici Paris XL.

Liefs,

Elise Joanne